Slecht nieuws voor René le Blanc: ‘Het is klaar’
Connect with us

Celeberties

Slecht nieuws voor René le Blanc: ‘Het is klaar’

René le Blanc zou een eigen realityserie krijgen, maar daar staat nu een streep doorheen. Toch zit de zanger er niet mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René Le Blanc-show genoemd.”

In de ijskast

De zanger ging in gesprek met SBS 6 over een eigen realityserie, maar die droom lijkt alweer van de baan te zijn. ,,Er is sprake van geweest, maar die serie staat nu in de ijskast”, zegt René tegen weekblad Weekend. De zanger heeft het namelijk veel te druk met andere dingen, zoals optredens en opnames van andere programma’s.

,,Dus we hebben gezegd: eerst weer Ik Geloof In Mij en dan kijken we wat er gaat gebeuren in de toekomst.” Zelf zit René daar niet zo mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd.”

‘Geen egotripper’

Maar ook al wordt de serie zo volgens hem genoemd, hij is zéker niet arrogant. In kranten, bladen en online leest hij van alles over zichzelf en lang niet altijd is het waar. ,,Mensen zeggen dat ik een kwal of een komediant ben. Dat ik een egotripper zou zijn of arrogant”, zegt René in de Nieuwe Revu.

Met een realityserie had hij zich kunnen laten zien hoe hij écht is. ,,Iedereen die mij in het echt ontmoet, zegt meteen: ‘Ik vind jou een heel ander persoon dan op tv.’ Ze vinden me makkelijk en warm”, aldus de zanger.

Celeberties

Zwangerschapsfoto: Famke Louise is zwanger!

De 22-jarige volksartiest Famke Louise, bekend van megahits als Op Me Monnie en Vroom, mag een kleine verwelkomen. Hoera!

De zangeres en voormalig corona-ontkenner heeft al sinds enige tijd een relatie met Denzel Slager, een voormalig profvoetballer die bekend werd met een of ander realityshowtje van RTL. Enfin, de twee tortelduifjes zijn nu al maanden samen en de RoddelPraat Tipbox stroomt inmiddels over van de tips

Ze wordt geregeld gespot in de Prenatal
Ze is gespot met een zwangershapstest
Men ziet het aan haar buik. Ze is dus al best ver

Is dit goed nieuws voor Nederland? Dat moeten we nog even uitzoeken, want die Denzel is geen domme jongen en zodoende zou er toch een normaal functionerend kind gemaakt kunnen worden. Desalniettemin, willen we de twee tortelduifjes feliciteren!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine: ‘Dit drama was niet te voorkomen’

Jaimie Vaes vermoedt dat haar incident met Lil’ Kleine niet te voorkomen was. Dit laat ze weten in een nieuwe aflevering van Jaimie: In the Vaes Lane.

“”Misschien was het dan een andere keer fout gelopen”, zegt Jaimie in een teaser die dinsdagavond te zien was in RTL Boulevard. “Misschien was dit sowieso gebeurd. Misschien dan niet die avond, op die plek.”

Vlak na het ‘drama’ besloten Jaimie en Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, voorlopig even afstand te nemen en in verschillende landen te gaan wonen. Ook werd het huwelijk op de lange baan geschoven, al zei Jaimie in haar programma dat van uitstel niet per se afstel komt. “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat hier nu afspeelt. In mijn relatie en in mijn leven op dit moment. Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen op dit moment nog niet hoe het gaat verlopen. Het kan alle kanten op.”

Incident

Eind mei kwam het nieuws naar buiten dat er een incident heeft plaatsgevonden tussen rapper Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes op Ibiza. Zo zou Jaimie op een zaterdagnacht gewond de lobby van een hotel zijn ingerend, waarna de politie is gebeld. De rapper werd gearresteerd en moest zich verantwoorden bij de rechter voor mishandeling van zijn verloofde. De maandag erop kwam hij vrij nadat de zaak is geseponeerd.

Vlak daarna heeft het stel besloten een break te nemen. In de eerste beelden van het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane, reageerde Jaimie voor het eerst op de situatie en geeft ze meer duidelijkheid over hun relatie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex Raymond van Barneveld doet boekje open over heftige huwelijk

Door het gerommel van Raymond van Barneveld met andere vrouwen greep ex-vrouw Silvia Walraven meerdere malen naar de fles. ,,Nog één jaar met hem was mijn ondergang geworden.”

Onverwachts
Het huwelijk van Raymond van Barneveld en Silvia Walraven kende vele ups en downs. Toch kwam het verzoek van een scheiding onverwachts. ,,Heel pijnlijk om dat op tv bij Shownieuws te moeten horen. Raymond gaf als verklaring dat hij bang was dat ik weer aan de drank zou gaan”, aldus Silvia in LINDA.

‘Vergeten doe ik niet’
De verhalen van het gerommel van Raymond gingen al járen rond. Volgens Silvia was dat de reden dat ze meerdere malen naar de fles greep. Toch heeft ze Raymond en zijn nieuwe vriendin kunnen vergeven. ,,Na de haat heb ik het hem en Julia vergeven”, geeft ze toe. ,,Maar vergeten doe ik niet.”

Uiteindelijk is Silvia dankbaar dat hij de stap naar de scheiding heeft genomen. ,,Nog een jaar langer in dit huwelijk had me mijn ondergang geworden. Ik was dan kapotgegaan aan de alcohol.”

Nog meer ellende
Na de breuk werd Silvia verliefd op Piet, die onverwachts opdook via Messenger. Maar ook daar kwam abrupt een einde aan. Eind februari dit jaar kreeg hij een kleine hersenbloeding, gevolgd door een hartstilstand en een tweede, fatale hersenbloeding. ,,Hij heeft me een jaar lang laten voelen wat het is om geliefd te zijn.”

Dit in tegenstelling tot haar huwelijk met Raymond. ,,Ik wilde weleens met een bak koffie gewekt worden zónder dat het Moederdag was. Een aai over mijn bol was al uitzonderlijk. Niet bij Piet. Die overlaadde me met liefde.”

Doorgaan met lezen

Trending