Social media gaat los na bizarre actie van moeder Maxime Meiland
Connect with us

Celeberties

Social media gaat los na bizarre actie van moeder Maxime Meiland

Speciaal voor de aankomende Feestdagen is er een nieuw klein seizoen van Chateau Meiland opgenomen. In de eerste aflevering van gisteravond zagen we o.a. hoe de familie (ergens in oktober aan de bomen te zien) al begon met het versieren van het Chateau in een heuse kerstsfeer.

Uiteraard ging dat gepaard samen met veel gegil van ‘man’ des huizes Martien. Maar ook Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire hielpen mee.

Missen we niet één helm Maxime?

Twitteraars viel alleen wel op dat er met de jongste telg van de familie niet helemaal rekening werd gehouden tijdens het versieren via de hoogwerker…

Celeberties

Monique Westenberg slaat terug na kritiek op haar ‘voorgevel’

Monique Westenberg is niet op haar mondje gevallen. Als de aanstaande bruid van Dré Hazes kritiek op haar figuur krijgt reageert zij scherp…

Eerder maakte Monique bekend hard te werken aan haar ideale lichaam. Op Instagram liet zij weten het hoog tijd te vinden haarzelf eens flink te ‘resetten’. ,,Een maand lang gezond eten, weer terug in het ritme, elkaar inspireren én motiveren naar een gezond gewicht.”

Voorgevel

De goede voornemens van Monique hebben zijn vruchten afgeworpen en zij toont trots het resultaat. Op Instagram plaatst Monique een foto van zichzelf waar haar mooie figuur duidelijk zichtbaar is in een paarse jurk.

,,Dress like you’re going somewhere”, schrijft zij bij het bericht wat zoiets als ‘Kleed je alsof je ergens heen gaat’ betekent.

Onder de foto reageren volgers vol lof. Zij laten Monique weten diep onder de indruk te zijn van haar mooie figuur. ,,Wat zie je er prachtig uit en wat een mooie jurk!”

 

Ook zanger Gordon reageert onder de foto, maar hem is iets anders opgevallen dan enkel de mooie jurk. ,,Wat een mooie voorgevel”, schrijft Gordon onder de foto van Monique. Volgers gieren het uit om zijn brutaliteit. ,,Jij zegt weer wat iedereen denkt, heerlijk!”

Kritiek

Maar niet iedereen reageert positief op de foto van Monique. Zo zijn sommige er van overtuigd dat het niet helemaal puur natuur is wat Monique laat zien.

,,Iets te mager geshopped?” schrijft een volger. Een ander vermoedt dat Monique aan zichzelf heeft laten sleutelen. ,,Je moet je niet teveel laten verbouwen, vind ik jammer, je was zo mooi”.

Ook anderen hebben uitgebreid gekeken naar de foto. ,,Mooie foto maar het lijkt net of je borsten rusten op de band van je buik”, schrijft een bezorgde volger. Monique slaat terug en antwoordt scherp: ,,Dat doen ze ook”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Johan Derksen fileert de agressieve Akwasi: “Hij slaat iedere keer onzin en wartaal uit!”

Akwasi gaat zich beraden over zijn rol binnen Omroep ZWART, liet de woordkunstenaar zaterdag weten via Instagram. Vrijdag werd bekend dat hij was weggelopen bij een radio-interview in december en eiste dat het gesprek niet werd uitgezonden.

Uitgesloten is dan ook niet dat hij afzwaait bij Omroep Zwart.

Johan Derksen is wel klaar met de praatjes van de aandachts meneer en zeg het volgende over de meneer in kwestie, zie de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bron dichtbij Marco Borsato en Leontine Borsato heeft groot nieuws: “Dit is er aan het gebeuren”

Bijna een jaar geleden kwam er een einde aan het huwelijk tussen Marco Borsato en Leontine. Voor de zanger was het een serieuze klap. Die klap is hij bijna een jaar later nog steeds niet te boven.

Marco en Leontine waren dan ook 22 jaar getrouwd. Er deden geruchten de ronde dat er meer verboden avontuurtjes, met onder anderen zijn secretaresse, een vrouwelijke helft van een bevriend stel en zangeres Maan, hadden plaatsgevonden.

Maar Marco en Leontine zijn niet in ruzie uit elkaar gegaan. Ook na hun scheiding bleven ze elkaar nog zien.

Marco zei onlangs nog tegen een Nederlandse tv-presentatrice dat hij geen nieuwe vriendin heeft. “Ik wil alleen Leontine en niemand anders”, klonk het.

Het blad Story heeft nu heel verrassend nieuws. Een bron dichtbij koppel heeft hen laten weten dat Marco en Leontine in het geheim weer met elkaar aan het afspreken zijn. “Ze zijn elkaar aan het herontdekken.”

Doorgaan met lezen

Trending