Soldaten beginnen te dansen op het lied "Call me maybe". Hun danspassen laat het hele internet dansen.
Connect with us

Nieuws

Soldaten beginnen te dansen op het lied “Call me maybe”. Hun danspassen laat het hele internet dansen.

Tenzij je het hele jaar 2012 hebt geslapen, heb je Carly Rae Jepson’s hit Call Me Maybe al eerder gehoord.

Het is energiek, vrolijk en zo pakkend dat het bijna overnacht een wereldwijde sensatie werd. Een deel van het succes moet worden toegeschreven aan het feit dat het een slecht humeur in een kwestie van seconden in een goed humeur kan veranderen.

Geloof je ons niet? Misschien wil je na het zien van een groep soldaten die een dans uitvoeren op het deuntje wat zijn eigen virale bekendheid heeft bereikt …

Toen een groep militairen die in het buitenland werd ingezet een video zagen van de cheerleaderende club van de Miami Dolphins die op Call Me Maybe danste, besloten ze wat plezier te maken.

Immers, wie kan hen de schuld geven? Het is misschien wel een van de meest stressvolle banen in de wereld, dus we kunnen het hen vergeven dat ze af en toe een beetje gek doen.Het blijkt dat dat precies is wat ze deden. Ze slaagden erin om elke scène opnieuw te creëren met hilarische improvisatie, ondanks het ontbreken van de meeste van de benodigde middelen.

De video bleek zelfs zo’n hit dat hij viraal is gegaan, met veel lof voor het vermogen van de soldaten om mensen op te vrolijken in het midden van een oorlogsgebied.

Het is onnodig om te zeggen dat soldaten het niet gemakkelijk hebben. Terwijl ze weg zijn, missen ze evenementen, feesten, en gedenkwaardige gelegenheden met vrienden en familie, allemaal zodat ze hun handel kunnen voeren in gevaarlijke en vaak traumatische situaties.

We zullen het ze zeker niet misgunnen met een klein beetje plezier als ze de kans krijgen. Integendeel, we hopen dat iedereen het voordeel ziet!

Bekijk de hilarische video hieronder:


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending