Sprookje tussen Peter Jan Rens (69) en Virginia (26) definitief voorbij.
Connect with us

Meest bekeken

Sprookje tussen Peter Jan Rens (69) en Virginia (26) definitief voorbij.

Peter Jan Rens (69) en Virginia van Eck (26) zijn geen koppel meer. Het spraakmakende stelletje bevestigt het nieuws aan Privé. Het is niet de eerste keer dat ze uit elkaar zijn, maar nu lijkt het definitief over en uit.

Ze waren zeven jaar lang een setje en hebben samen twee kinderen. De liefde is nu zwaar bekoeld, want Virginia zou zelfs al een ander hebben. Er circuleerden al langer geruchten dat hun relatie in zwaar weer verkeerde. Op Facebook hintte Virginia eerder al op huwelijksproblemen. Ze schreef: “Houden van is ook loslaten. Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden.”

Niet de eerste keer

Aan het weekblad liet het koppel wel weten dat ze ‘oké’ zijn. Ze hebben dus geen zware ruzie. Het is niet de eerste keer dat het stel uit elkaar is. In 2014 verliet Virginia haar man ook al eens om dan later weer bij hem terug te keren.

https://www.instagram.com/p/BeDiD_WFyGN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bo7LZ3Iibqc/?utm_source=ig_embed

Celeberties

Johnny de Mol doet schokkende onthulling over Gordon: “Hij heeft mij opgelicht!”

In het nieuwe seizoen van zijn reis annex interview programma Waar Is De Mol? heeft Johnny de Mol zich uitgelaten over Gordon. De zanger zou Johnny vroeger “onheus hebben bejegend” en dat zit nog altijd niet lekker bij Johnny. Dat geeft hij vandaag toe in gesprek met De Telegraaf. “Ik had zelf nog een appeltje met hem te schillen.

Hij heeft mij twintig jaar geleden onheus bejegend.” Helaas laat het neefje van Linda de Mol niet veel meer los over het voorval. “Zonder nu in detail te treden: we hebben daarna wel samengewerkt, maar het heeft altijd in de weg gestaan en ik heb hem nooit vertrouwd”, onthult Johnny wel. “Nu nog steeds niet, maar wel ietsje meer, haha.”

Johnny de Mol over de onheuse bejegening van Gordon

Voor zijn programma reisde Johnny samen met Gordon af naar Ameland. Een belangrijke plek in het afkickproject van Geer. Ook wel A-Ameland genoemd door hem. Op de vraag of het voorval tussen de twee is uitgepraat zegt Johnny: “Het is uitgepraat en we hebben nu een veel oprechter contact. Ik heb hem ook meteen gebeld nadat ik hoorde wat hem is overkomen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk nieuws voor prinsessen Amalia en Alexia: “Ze zijn keihard ontdaan!”

Amalia en Alexia zijn inmiddels al echte pubers aan het worden. Met een leeftijd van, respectievelijk , 16 en 15 zijn ze op het punt gekomen dat ze voor het eerst zonder ouders op vakantie mogen. We weten allemaal nog hoe dit was, vroeger, zonder ouders. Echt het gevoel van vrijheid en de kans om domme dingen te doen waar je nu wellicht een tikkeltje spijt van hebt maar natuurlijk ook lachend op terug kijkt. Gelukkig waren er in die tijd nog niet overal smartphones met camera’s waardoor je domme acties op het internet belandden. Voor de prinsessen zal dat dit jaar helaas anders verlopen. Dit jaar was namelijk het eerste jaar voor de twee dames waarin ze zonder Willem Alexander en Maxima op vakantie zouden gaan.

Amalia en Alexia behoorlijk ontdaan

Maar zoals je al verwacht, corona heeft daar een dikke streep doorheen gezet. Weekend weet te melden dat de prinsessen élk apart met hun eigen vriendengroep en één van de ouders in de buurt naar Spanje zouden gaan. Waar ze precies zouden vertoeven weten we niet, we gokken dat ze niet lam over de straten van Lloret de Mar zouden rollen mocht het wél doorgaan. Vanwege de nieuwe uitbraken van het virus zou het Koningspaar besloten hebben dat ze er niet heen mogen, iets waar de prinsessen behoorlijk van ontdaan zijn. De reden daarvoor is dat Willem Alexander, Maxima en het gezin een voorbeeldfunctie hebben en dat het daardoor niet verstandig is om naar deze plekken af te reizen. De vakantie zonder ouders zal dus een jaartje moeten wachten.

Erg populair

De Nederlandse prinsessen zijn erg populair in het binnenland maar ook in het buitenland. Maxima komt oorspronkelijk natuurlijk uit Argentinië en ook daar komen de koninklijke familieleden regelmatig in het nieuws en in de roddelbladen. Onlangs zagen we nog een foto van Alexia verschijnen in een Argentijns blad, op de cover welteverstaan. Maar nu staat ook de oudste dochter en kroonprinses Amalia op een cover van een tijdschrift. Alleen over de inhoud van het artikel is nogal wat ophef ontstaan. Het gaat om een ander tijdschrift dan waar Alexia de cover wist te sieren, het gaat om het blad ‘Caras’. De 16-jarige prinses is het gesprek van de dag in Argentinië en ook in Nederland wordt het niet helemaal gewaardeerd.

View this post on Instagram

Hace algunas semanas escribí sobre el famoso ideal de belleza, donde se privilegia el cuerpo hegemónico y se insta a niños, jóvenes y adultos a tener un cuerpo llamado "perfecto". El día de ayer, #RevistaCaras catalogó a Amalia de "Plus Size", es decir, "talla grande". Y luego nos preguntamos por qué tantos jóvenes (incluso niños de muy corta edad) sufren Transtornos Alimenticios. Los #MediosdeComunicación deberían promover la salud, la educación y sobre todo la información: NO la estigmatización de los cuerpos. ¿Cuándo vamos a entender que nuestras palabras, consejos e incluso nuestras acciones, generan consecuencias que pueden ser devastadoras? Y hasta marcar la vida de una persona. Dejemos de catalogar a las personas. Dejemos de señalar con el dedo sin conocer el trasfondo. Aceptemos que no todos los cuerpos son iguales. Promulguemos una vida sana, saludable y feliz! #Caras #RevistaCaras #Tapa #PrincesaAmalia #Estereotipos #MásqueunCuerpo #Nutrición #Salud #VidaSana

A post shared by Laura Coratti (@liclauracoratti) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: ‘Koning Willem Alexander en Maxima gaan op wintersportvakantie’

Willem Alexander en Maxima zijn behoorlijk in opspraak geweest eind vorige week. Ze waren namelijk met het hele gezin naar Griekenland gevlogen om daar de herfstvakantie te vertoeven in hun vakantievilla.

Heerlijk natuurlijk, maar niet helemaal handig tijdens een halve lockdown in Nederland waarbij Nederlanders gevraagd wordt om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar goed, het echtpaar is direct weer naar Nederland gevlogen en de prinsesjes volgden dinsdag ook. Maar gewoonlijk gaat de familie ieder jaar op wintersportvakantie waar een hoop pers bij is.

Willem Alexander en Maxima op wintersport?

De vraag is natuurlijk, zal dat dit jaar nog door kunnen gaan. We kunnen er wel vanuit gaan dat het gezin dit jaar thuis zal blijven tijdens de winter vanwege de lockdown, tenzij er veel gaat veranderen de aankomende weken. Moet we dus ook deze heerlijke video’s missen dit jaar:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending