Stephanie laat het gat in haar buik na de zwangerschap zien – om andere nieuwe moeders te inspireren
Connect with us

Lifestyle

Stephanie laat het gat in haar buik na de zwangerschap zien – om andere nieuwe moeders te inspireren

Stephanie Bruce besloot een pauze in te lassen van haar carrière als professionele hardloper om een ​​gezin te stichten. En binnen 15 maanden had ze twee zonen gekregen.

Elke nieuwe moeder leert uit de eerste hand dat haar lichaam verandert na de bevalling, en zo was het ook voor Stephanie. Hoewel ze na haar twee jongens extatisch was, voelde ze zich ongemakkelijk over hoe haar zwangerschappen haar buik hadden aangetast.

Maar toen besloot ze om naar het openbaar te gaan en haar verhaal te delen met andere vrouwen …

Dit is Stephanie Bruce. Ze is een professionele hardloper die een pauze nam in haar carrière om een ​​gezin te stichten.

Nu, ze is een gelukkige moeder van twee zonen, die slechts 15 maanden na elkaar zijn geboren. Maar na twee keer te zijn bevallen, is Stephanie’s maag veranderd.

In het midden van haar maag is een kuil zo diep dat ze haar vingers erin kan steken.

De buikspieren van Stephanie zijn gescheiden en er zit een gat tussen in. In medische termen wordt de aandoening diastasis recti genoemd.

Nadat haar tweede zoon was geboren, besloot Stephanie om opnieuw te trainen. Maar haar lichaam was niet hetzelfde. Net als veel andere vrouwen in dezelfde situatie schaamde ze zich voor haar maag. Maar als hardloper wordt Stephanie gedwongen om altijd met haar buikspieren te pronken.

Uiteindelijk heeft Stephanie een belangrijke beslissing genomen. Ze weigerde zich voor haar maag te schamen.

In plaats van haar maag te verbergen, begon Stephanie het publiekelijk op haar Instagram te laten zien. Nu wil ze andere vrouwen inspireren die hetzelfde hebben meegemaakt.

“Het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Het is een kwestie van hoe je je voelt en hoe sterk je bent, “vertelt ze Inside Edition.

Stephanie besloot om haar trainingsfoto’s te delen en het proces te documenteren van het opnieuw opbouwen van haar buikspieren terug na de zwangerschap. Ze hoopt dat andere vrouwen haar foto’s en workouttips zullen zien en ook beginnen te pronken met hun magen.

De foto’s hebben zowel positieve als negatieve opmerkingen ontvangen. Sommige mensen denken dat ze haar maag moet verbergen. Maar de meeste mensen worden geïnspireerd door haar moed.

Ik wil ook hulde brengen aan Stephanie! Er is veel te weinig informatie over de veranderingen die na zwangerschap aan het lichaam van vrouwen optreden. Veel vrouwen lijden in stilte en denken dat ze alleen zijn en veel vrouwen schamen zich om hun lichaam te laten zien.

Bekijk deze video om te zien hoe Stephanie dat probeert te veranderen:

Geen moeder zou zich moeten schamen voor haar lichamen – want ze hebben tenslotte alleen maar geholpen om een ​​klein wonder te creëren. Deel dit verhaal!
[fblike]

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending