Sterkte: Gerard Joling bezorgd over zijn gezondheid en deelt de uitslag van onderzoek
Connect with us

Celeberties

Sterkte: Gerard Joling bezorgd over zijn gezondheid en deelt de uitslag van onderzoek

Gerard Jan Joling (Alkmaar, 29 april 1960) is een Nederlands zanger en televisiepresentator. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. Naast zijn solocarrière is Joling onderdeel van de Toppers.

Hij vertelde onlangs aan Shownieuws dat hij zich heeft laten checken om te weten of alles goed was met zich lichaam Gerard denkt namelijk dat zijn leverwaarde zal exploderen door de alcohol die hij drinkt. Alcohol is een giftige stof die in de lever wordt afgebroken. Drink je veel alcohol? Dan gaat de lever minder goed werken. De afbraak van alcohol gaat dan langzamer. Door alcohol kunnen deze leverproblemen ontstaan.

Gelukkig voor Gerard Joling bleek de bloedtest helemaal in orde en dat zal voor hem wel een geruststelling zijn geweest.Op dit moment is hij erg goed bezig qua dieeten en afvallen, het eten en drinken heeft hij geminimaliseerd waardoor hij al 3 kilo is afgevallen in 7 dagen. Natuurlijk moet hij wel in vorm zijn om zijn deelname in de Toppers!

Bron: Trendnieuws

Celeberties

Collega haalt flink uit naar “zieke” Bridget Maasland!

Een weekje geleden postte de 45-jarige Bridget Maasland een foto op haar social media waarin ze ziekjes in de camera kijkt. “Ziek op de bank. Bluhhhhh” schrijft ze bij de foto. Deze foto was vlák na het concert van André Hazes met Vrienden van Amstel Live. Ook hier was de blondine natuurlijk aanwezig.

‘D&D’ schrijft dat een anonieme collega flink uithaalt naar de presentatrice. Ze zou namelijk helemaal niet ziek geweest zijn, ze had gewoon een dikke vette kater.

Bridget Maasland zou niet ziek zijn
De blondine probeert natuurlijk vrolijk mee te doen met haar veel jongere vriendje die nog midden in het leven staat. De blondine staat ook wel midden in het leven, maar met de helft van de energie natuurlijk. De collega zegt: “Niet zo raar dat je je niet lekker voelt als je de hele week laat naar bed gaat omdat je bij je vriendje wil zijn. En dan ’s morgens weer vroeg op voor televisiewerk”. Beginnen we nu dan tóch het leeftijdsverschil van de twee te merken?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Flinke zwendelpraktijk van Mark Rutte gelekt!

Mark Rutte is sinds 14 oktober 2010 minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd. Hij is tevens politiek leider van de conservatief-liberale Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Maar schijnbaar wil dat niet genoeg betalen voor de beste man.

Het blijkt namelijk dat hij nog een behoorlijke zwendelpraktijk naast zijn werk als minister-president heeft. En blijkbaar doet hij dat niet eens zo stiekem als je zou denken.

Mark Rutte is stiekem ook medium
Grapje natuurlijk, maar we moeten zeggen dat dit wel een van de betere creaties van BlendTV is. Hier zien de onze minister-president aan de slag gaan als medium. Zijn eerste klanten zijn Paul en Anita, en dat gaat niet helemaal soepel:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Scherpe volgers zien wel héél spannend detail op foto van Nina Warink!

Nina Warink, wanneer je boven de 25 bent is de kans groot dat je haar niet kent. Dit is namelijk een influencer en YouTuber, voornamelijk bekend bij jeugdig Nederland. Ze is voornamelijk bekend geworden door haar vriendje, Kalvijn.

Kalvijn is namelijk een van de grootste YouTubes van Nederland met bijna 1,3 miljoen abonnees. Ook op Instagram zit hij ruim over de miljoen volgers. Zijn vriendin, waar we het nu over gaan hebben, doet het ook niet slecht. De brunette heeft in totaal al ruim 536.000 volgers bij elkaar gespaard. Wat voor Nederlandse begrippen toch wel een hele hoop is.

Volgers merken detail op in foto van Nina Warink
De brunette plaatste namelijk een foto op bed samen met haar vriendje. Dat Kalvijn geen shirt aan heeft is wel duidelijk. Maar de meest voorkomende vraag in de comments is toch we: “Heeft ze nou niks aan!?” En we geloven dat ze inderdaad gelijk hebben:

Doorgaan met lezen

Trending