Sterkte: Glennis Grace heeft gat in de hand
Connect with us

Celeberties

Sterkte: Glennis Grace heeft gat in de hand

Dat Glennis Grace coach wordt in het programma The Voice of Holland en daarmee Jan Smit opvolgt was voor vele een grote verassing. Een deel van de kijkers vinden het een goede keus, maar een groot deel snapt de keus voor Glennis als coach niet. Het grootste commentaar is dat ze een cover zangeres is en dat ze nooit zelf succesvolle nummers heeft gemaakt.

Desalniettemin heeft het Glennis geen windeieren gelegd. Want ze krijgt er vast een enorm salaris voor bewijst onderstaande video. In de onderstaande video is ze namelijk opzoek naar een nieuwe auto. En niet zomaar een auto want na de proefrit is Glennis helemaal enthousiast en denkt ze eraan om de BMW X6 M50i ter waarde van 175.000 euro aan te schaffen.

Laatst kocht Frans Duijts nog een sportwagen ter waarde van 300.000 euro en daar was collega Danny de Munk niet over te spreken. De sterren weet blijkbaar niet wat ze allemaal met hun geld moeten doen.

Glennis en haar potentiële nieuwe auto zijn te zien vanaf minuut 2:23 in het onderstaande filmpje:

Celeberties

Zien: John de Mol zet ‘doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza’

John de Mol heeft een doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza gezet. De villa van de mediamagnaat op het eiland is nu verboden terrein voor Wendy en Erland. ‘

Het opmerkelijk nieuws wordt naar buiten gebracht Jan Roos in de showrubriek RoddelPraat. Jan Roos spreekt zelf van een ‘scoopje’, zo schrijft mediacourant. “Ik heb er nog een scoopje over. Ik heb het ooit beloofd aan iemand om dat nooit door te vertellen, maar dat doe ik nu wel. Het gaat namelijk over John de Mol.”

Roos zegt dat John de Mol een huis op Ibiza heeft en dat Wendy en Erland daar niet langer welkom zijn. “Wendy en haar man Galjaard gingen daar dus op bezoek en waren zó absoluut zwaar doorgesnoven dat John de Mol ze het huis uit heeft geflikkerd en op het vliegtuig heeft gezet. Ze mogen nooit meer bij John de Mol in zijn villa op Ibiza komen, omdat ze zó doorgesnoven waren dat John zei: ‘Nu oprotten.’”

Dennis Schouten met wie Roos roddelpraat maakt: “Hoe lang is dit geleden?”

Jan: “Nou, het is wel een aantal jaar geleden, maar het is wel gebeurd.”

Dennis: “Hoe weet je dat het echt is gebeurd?”

Jan: “Dit heb ik gehoord van iemand die wekelijks contact heeft met John de Mol. Dit is echt waar, het is honderd procent waar.”

Over Wendy van Dijk, die nu voor het SBS van De Mol werkt en waar man Erland ook een hoge functie heeft, gingen in het verleden verhalen dat zij cocaïne zou gebruiken. het was jan Roos die in 2015 het verhaal over Wendy in combinatie met cocaïne de wereld in hielp. sinds die tijd is Roos niet langer welkom bij Talpa.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Famke Louise laat helemaal niets aan je verbeelding over met deze foto:

Het is alweer twee jaar geleden dat heel Nederland kennis maakte met Famke Louise. Met haar nummer ‘Op me monnie’ zorgde ze voor ophef doordat het ongelooflijk veel negatieve reacties kreeg.

Desondanks ging ze gewoon vrolijk door met het maken van muziek en gek genoeg bestaat er ook nog een doelgroep die dat waardeert.

Famke Louise schaamt zich niet
En dat is natuurlijk helemaal prima. Op Instagram gaat Famke ook erg lekker en plaatst ze regelmatig vrij onthullende kiekjes:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Roxeanne Hazes deelt erg emotionele boodschap: “Minder dan ik hoopte”

Naar aanleiding van die gebeurtenis deelde Roxeanne een emotionele boodschap op haar Instagram.

“Ik koester de herinneringen. Het zijn er minder dan ik hoopte, maar genoeg om mijn zoon over te vertellen.”

“Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn. Ik koester wie je op mijn pad stuurt.”

“Mijn Erik, mijn zoon en de mensen waar ik gelukkig van word. Ik koester je wijze lessen, onze vriendschap en vader dochter band.”

“En ik koester dat je de eerste belangrijke man in mijn leven bent. Happy birthday in heaven, daddy. Voor altijd bij me!”

Doorgaan met lezen

Trending