Sterkte: Groeiende zorgen om Matthijs van Nieuwkerk (60)
Connect with us

Meest bekeken

Sterkte: Groeiende zorgen om Matthijs van Nieuwkerk (60)

Matthijs van Nieuwkerk (60) zou vorige week zaterdag van start gaan met zijn nieuwe programma, maar werd geveld door het coronavirus. Maar kan hij deze week wel ‘door’?

Dat is nog niet helemaal duidelijk, zo laat een woordvoerder van BNNVARA weten aan Shownieuws. Er is nog geen beslissing gemaakt, maar die knoop zal wel snel worden doorgehakt.

Corona
‘Matthijs heeft lichte coronaverschijnselen en blijft met inachtneming van de GGD-richtlijnen in thuisquarantaine. Hij en de redactie werken vanuit huis en hopen snel weer een uitzending te kunnen maken’, liet de omroep vorige week al weten.

Matthijs gaat door
Vorige week zaterdag zou de nieuwe show van Van Nieuwkerk, na een special op oudejaarsavond, van start gaan. In plaats daarvan kwam er een nieuwe aflevering van het KRO-NCRV-programma Nieuwe Boeren. Het is nog niet bekend wanneer Van Nieuwkerk zijn programma op NPO1 dus wel kan starten.

Meest bekeken

Volgens Duitse media: ‘Máxima is zwanger’

“Van Duitsen bloed” nemen de Duitsers soms wel erg serieus. De Oranjes enorm geliefd bij onze oosterburen. Toch komen ze ook met de gekste roddels…

,,Máxima is elk jaar wel zwanger.” vertelt Annemarie de Kunder aan RTL Boulevard. ,,Dan weer van een tweeling, dan weer van een drieling” aldus de royaltyverslaggever. Willem-Alexander heeft onderhand ook alle ziektes gehad volgens Duitse tabloids.

‘Die gekke Duitsers’
,,Het verkoopt natuurlijk als een malle” zegt de Kunder. ,,De verhalen in de Duitse media zijn vaak zo groots en ongeloofwaardig, dat als ze hier al de kop opsteken dan moeten we misschien gewoon een beetje glimlachen en denken van ‘ah, die gekke Duitsers die hebben weer wat verzonnen’”.

‘Willem-Alexander en Máxima hebben bloedbonje’
,,Drama verkoopt beter dan geluk” vertelt Marc van der Linden bij Boulevard aan tafel. Het val op dat sinds het Griekenland incident, Duitsland alleen maar negatief verhalen schrijft. ,,Alsof Willem-Alexander en Máxima bloedbonje hebben, in hun eigen kamers de koffers aan het pakken zijn om zo snel mogelijk het land uit te vluchten naar beter orde omdat de republiek hier op uitbreken staat.” aldus de royaltydeskundige.

,,Wij weten wel beter” zegt Luuk Ikink en gaat ervan uit dat het ‘prima’ gaat met onze Oranjes.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verschrikkelijk nieuws voor Samantha de Jong (Barbie): ‘Wanneer houdt het op’

Het zit Samantha de Jong (31) niet mee de laatste tijd. De relatie met Gerrit is voorbij, haar kindje blijkt een andere vader te hebben en tot overmaat van ramp werd haar Instagramaccount óók nog eens gehackt.

Samantha bijt van zich af op Instagram. ‘Bah, echt wat een zielige mensen om mijn account te hacken en iets te plaatsen wat heel erg privé was.’ Ze vraagt zich af: ‘Wanneer houd het op?’

Te walgelijk voor woorden
‘Barbie’ sluit af: ‘Bij deze hoop ik dat degene die mij dit geflikt heeft zijn zin heeft. Te walgelijk voor woorden.’

Op zijn kop
Samantha’s leven staat sinds een paar weken op zijn kop na de breuk met Gerrit. De blondine beweert dat haar ex-verloofde losse handjes heeft. Ze zou zijn geholpen door ene Kuwas. Gerrit beweert echter dat Samantha met verkeerde mensen omgaat en is teruggevallen in oud gedrag.

Knokken en doorgaan
De voormalig realityster blijft ondanks alle perikelen actief op sociale media. Dinsdag deelde ze een selfie, met een veelzeggende boodschap. ‘Vallen en opstaan knokken en DOORGAAN,’ schreef ze erbij. Het is duidelijk dat Samantha door een moeilijke periode gaat, maar laat zich daardoor niet uit het veld slaan.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Overheid komt heel snel met veel coronaversoepelingen – dit zijn ze

De overheid heeft vandaag weer een overleg gehad en in dit overleg hebben ze verteld dat ze gaan kijken naar versoepelingen voor jongeren. Dit komt omdat Femke Halsema heeft gezegd dat de huidige coronamaatregelen niet goed zijn voor jongeren en er iets aan gedaan moet worden.

Minister de Jonge geeft toe dat de huidige coronamaatregelen niet goed zijn voor jongeren. Ook Minister Grapperhaus en minister Kaag sluiten zich aan bij de mening van Halsema. En zeggen dat er nu echt naar jongeren moet worden gekeken.

De Jonge zegt wel dat niet alleen jongeren het zwaar hebben maar ook mensen die wat ouder en/of kwetsbaar zijn.

De ministers hebben vandaag daarom veel besproken en gekeken wat ze kunnen doen voor de jongeren. Ze hebben besloten om 200 miljoen euro opzij te zetten om het welzijn van jongeren en kwetsbare mensen te verbeteren. Staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis liet dit vandaag weten.

Hij wil ook dat gemeenten buurthuizen, sporthallen of bibliotheken hun deuren weer opengooien zodat jongeren weer wat vaker samen kunnen komen. Het is wel de bedoeling dat als deze plekken weer open zijn de jongeren zich blijven houden aan de huidige coronamaatregelen.

“Jongeren moeten thuiszitten, ze kunnen niet naar school, dus we hebben besloten dat we iets moeten doen”, aldus Blokhuis.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending