Sterkte: Jan Dulles voor het eerst openhartig over verlies drie maanden oude dochtertje
Connect with us

Celeberties

Sterkte: Jan Dulles voor het eerst openhartig over verlies drie maanden oude dochtertje

Nederland was geschokt nadat Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol op 19 december deelden dat hun drie maanden oude dochtertje Donna was overleden. De zanger geeft nu voor het eerst een interview over dit enorme verlies.
Op het Instagramaccount ‘De Tuin van 2021′ gaat Jan samen met zijn collega’s van de Dj’s in gesprek met rapper Typhoon en vertelt hij hoe het nu met hem gaat.

‘GROTE BAK VERDRIET’

“Het is heel moeilijk. Het is moeilijk”, aldus Jan. “Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd heel dichtbij. Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien wel veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten.”

‘IK HEB ER GEEN FUT VOOR’

De zanger heeft bewust nog niets op Instagram gedeeld, omdat hij naar eigen zeggen niet weet waar hij moet beginnen. “Een kort bericht is te kort en een lang bericht, daar heb ik geen fut voor.” Toch vindt hij het belangrijk om dit interview met Typhoon door te laten gaan. “Ik heb wel het idee dat heel veel mensen zich afvragen: hoe zou het nou met hem gaan? Daarom dacht ik: we laten dit interview maar gewoon doorgaan en dan begin ik weer ergens mee.”

Celeberties

Social media gaat los na bizarre actie van moeder Maxime Meiland

Speciaal voor de aankomende Feestdagen is er een nieuw klein seizoen van Chateau Meiland opgenomen. In de eerste aflevering van gisteravond zagen we o.a. hoe de familie (ergens in oktober aan de bomen te zien) al begon met het versieren van het Chateau in een heuse kerstsfeer.

Uiteraard ging dat gepaard samen met veel gegil van ‘man’ des huizes Martien. Maar ook Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire hielpen mee.

Missen we niet één helm Maxime?

Twitteraars viel alleen wel op dat er met de jongste telg van de familie niet helemaal rekening werd gehouden tijdens het versieren via de hoogwerker…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg slaat terug na kritiek op haar ‘voorgevel’

Monique Westenberg is niet op haar mondje gevallen. Als de aanstaande bruid van Dré Hazes kritiek op haar figuur krijgt reageert zij scherp…

Eerder maakte Monique bekend hard te werken aan haar ideale lichaam. Op Instagram liet zij weten het hoog tijd te vinden haarzelf eens flink te ‘resetten’. ,,Een maand lang gezond eten, weer terug in het ritme, elkaar inspireren én motiveren naar een gezond gewicht.”

Voorgevel

De goede voornemens van Monique hebben zijn vruchten afgeworpen en zij toont trots het resultaat. Op Instagram plaatst Monique een foto van zichzelf waar haar mooie figuur duidelijk zichtbaar is in een paarse jurk.

,,Dress like you’re going somewhere”, schrijft zij bij het bericht wat zoiets als ‘Kleed je alsof je ergens heen gaat’ betekent.

Onder de foto reageren volgers vol lof. Zij laten Monique weten diep onder de indruk te zijn van haar mooie figuur. ,,Wat zie je er prachtig uit en wat een mooie jurk!”

 

Ook zanger Gordon reageert onder de foto, maar hem is iets anders opgevallen dan enkel de mooie jurk. ,,Wat een mooie voorgevel”, schrijft Gordon onder de foto van Monique. Volgers gieren het uit om zijn brutaliteit. ,,Jij zegt weer wat iedereen denkt, heerlijk!”

Kritiek

Maar niet iedereen reageert positief op de foto van Monique. Zo zijn sommige er van overtuigd dat het niet helemaal puur natuur is wat Monique laat zien.

,,Iets te mager geshopped?” schrijft een volger. Een ander vermoedt dat Monique aan zichzelf heeft laten sleutelen. ,,Je moet je niet teveel laten verbouwen, vind ik jammer, je was zo mooi”.

Ook anderen hebben uitgebreid gekeken naar de foto. ,,Mooie foto maar het lijkt net of je borsten rusten op de band van je buik”, schrijft een bezorgde volger. Monique slaat terug en antwoordt scherp: ,,Dat doen ze ook”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Johan Derksen fileert de agressieve Akwasi: “Hij slaat iedere keer onzin en wartaal uit!”

Akwasi gaat zich beraden over zijn rol binnen Omroep ZWART, liet de woordkunstenaar zaterdag weten via Instagram. Vrijdag werd bekend dat hij was weggelopen bij een radio-interview in december en eiste dat het gesprek niet werd uitgezonden.

Uitgesloten is dan ook niet dat hij afzwaait bij Omroep Zwart.

Johan Derksen is wel klaar met de praatjes van de aandachts meneer en zeg het volgende over de meneer in kwestie, zie de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Trending