Sterkte: Opnieuw een enorme tegenslag voor Peter Gillis
Connect with us

Meest bekeken

Sterkte: Opnieuw een enorme tegenslag voor Peter Gillis

Peter Gillis moest een aantal dagen geleden nog met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht, omdat hij nog maar 30 hartslagen per minuut had. Gelukkig bleek na uitgebreid onderzoek dat Peter zich waarschijnlijk zo slecht voelde, omdat zijn suikerspiegel heel hoog was. Dit was dus een wake-up call voor Peter en hij heeft beloofd om inmiddels serieus aan zijn gezondheid te gaan werken.

Maar nu heeft Peter opnieuw een enorme tegenslag te verwerken. Peter deed het namelijk voorkomen of hij heel graag hulp wil aanbieden. Hij liet namelijk weten dat hij wel 4000 Oekraïense vluchtelingen zou kunnen opvangen in zijn vakantieparken.

Veel mensen vonden dit een mooi gebaar van Peter, maar niemand was ervan op de hoogte dat Peter dit echt niet gratis zou doen hoor. Peter is natuurlijk al een keer stinkend rijk geworden door het opvangen van asielzoekers in zijn vakantieparken. In zijn park genaamd Parelstrand heeft hij lange tijd asielzoekers opgevangen waar hij volgens Quote in totaal 5 miljoen euro aan verdiende.

En nu wil Peter die blijkbaar veel huisjes heeft in de vakantieparken die leegstaan dit weer opnieuw doen. Maar dit keer zou hij er veel meer geld aan kunnen verdienen. Volgens verschillende bronnen zou Peter dan 27.000 euro per jaar per Oekraïense vluchteling krijgen van de overheid.

Als hij daadwerkelijk 4000 Oekraïense vluchtelingen zou opvangen zou dit hem 108 miljoen euro per jaar opleveren. Veel mensen waren dan ook geschokt dat Peter hier een slaatje probeerde uit te slaan, maar ze vergeten dat dit een verdienmodel voor Peter is en dat hij hier eerder veel geld mee heeft verdient. Je dacht toch niet dat Peter deze mensen gratis zou opvangen.

Maar nu lijkt de overheid toch geen gebruik te gaan maken van de 4000 aangeboden plekken van Peter. En dat betekent dat Peter 108 miljoen euro misloopt.

Celeberties

Zien: Veel ophef over Martien Meiland die keihard los gaat op feest

Chateau Bijstand is het aller nieuwste programma die natuurlijk weer over de Meilandjes gaat. In de programma moet het gezin van het minimum leven in plaats van het riante salaris dat ze normaal hebben. Er is echter flink wat ophef ontstaan over dit programma want velen zeggen dat eigenlijk alles nep is. Ze zeggen bijvoorbeeld dat alles in scene is gezet.

Kritiek
De kritiek die over Martien wordt heengelopen lijkt hem echter weinig te boeien want hij feest erop los. Daar is nu ook een filmpje van en op dat filmpje is te zien hoe Martien keihard losgaat. Martien staat op een gegeven moment op een bank en gaat helemaal (dronken?) los. Dit alles vond plaats in een club en hij stond boven alle mensen in de club.

Nieuwe liefde?
Maar er gebeurde meer op het feest want Martien was een groot deel van het feest met een man en ze schenen het erg gezellig te hebben. Zie hieronder om welke man het precies gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Jaimie Vaes klapt uit de school over ‘uithuiszetting’ van haar zoontje Lio!

Jaimie Vaes en Lil Kleine hebben samen een zoontje gekregen in 2019 genaamd Lío. Echter is er recent behoorlijk wat aan de hand geweest. De rapper, die eigenlijk Jorik heet, heeft zijn vriendin aan haar haren uit een auto getrokken en tussen het portier geklemd. Beelden hiervan zijn bij verschillende juicekanalen terecht gekomen waarna er gigantische ophef ontstond.

Wat volgde was een arrestatie van de rapper en een opsluiting van twee weken. Het onderzoek zou nog lopen. Er gaan al langer geruchten dat de twee kampen met verschillende verslavingen. Vooral het welbekende witte poedertje dat ook hun huisvriend flink in de problemen brengt komt vaak ter sprake. Hierdoor zou volgens verschillende media een uithuiszetting van hun zoontje hebben plaatsgevonden. Juicechannel is verhaal gaan halen van Jaimie zelf om van haar te horen wat er precies aan de hand is. Jaimie heeft hier behoorlijk verontwaardigd op gereageerd.

Jaimie Vaes reageert op uithuiszetting!
Juicehannel: “We weten niet of je wilt reageren. Maar we lezen veel verhalen over dat Lío uit huis gehaald zou zijn en nu bij jou familie zou wonen. Zou je dit willen bevestigen of ontkrachten?” Jamie reageert: “Jongens. Doe even normaal. Natuurlijk is Lío niet uit huis gehaald. Waarom zou dat in godsnaam gebeuren? Mensen zijn ziekelijk gestoord om over dit soort onderwerpen aan de haal te gaan. Anyways, iedereen met gezond verstand had hier geen twijfel in getrokken denk ik.” Juicechannel: “Nee, wij geloofden dit ook niet en dachten we vragen het toch even na omdat het overal te lezen was.” Het is natuurlijk goed mogelijk dat zoonlief zo nu en dan bij familie verblijft. Jaimie is momenteel op zichzelf aangewezen omtrent de opvoeding van Lío aangezien Jorik in Thailand ‘aan zichzelf werkt’. Hier meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zangeres Do slaat vies Jeroentje vol in zijn smoel na aanranding

Zangeres Do was in de podcast van Gwen van Poorten ‘Met z’n allen’ openhartig over het seksueel wangedrag van The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen.

Do onthult: “Wat ik moeilijk vond bij The Voice, is dat er vier personen zijn, best wel kernwaardes binnen dat programma, waarvan gezegd wordt dat ze over de schreef zijn gegaan. En dan blijkt het dus dat heel veel andere mensen op de werkvloer daar niets van hebben gezegd.” Ook had ze negatieve ervaring met de regisseur. “Hij is extreem handtastelijk. Ik vond het onprettig om alleen met hem in een ruimte te zijn, omdat ik vind dat hij een grens over gaat.”

Aanranding Jeroen Rietbergen

Jeroen Rietbergen ging volgens Do nog een stapje verder. “In de situatie met Jeroen Rietbergen, die heeft me echt aangerand.” En dat weet hij maar al te goed. “Dat weet hij ook, want ik heb hem vol zijn zijn gezicht geslagen op het moment dat het is gebeurd.”

Vies Jeroentje, zoals hij al enige tijd wordt genoemd, toonde meteen spijt. “Hij heeft toen ook gezegd: ‘Sorry, zal het niet meer doen, ik dacht ik probeer het gewoon.” Zangeres Do vond niet dat Jeroen toen een machtspositie had. “Ik was denk ik redelijk opgewassen tegen hem specifiek, omdat ik me niet bedreigd voelde door hem. (…) Ik heb nooit het idee gehad: moet ik dan iemand aangeven?”

Waarom niet eerder ingegrepen?

Do snapt niet dat er niet eerder is ingegrepen. Daarover zegt ze: “Hij heeft het dus blijkbaar zijn hele leven lang gewoon voortgezet. Wat ik het moeilijke vond: het blijft toch wel bizar dat iedereen weet dat ‘ie het doet en dat het dus gewoon door kan blijven gaan.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending