Stewardess wordt doodziek tijdens vlucht – dan doet piloot iets wat haar leven redt
Connect with us

Lifestyle

Stewardess wordt doodziek tijdens vlucht – dan doet piloot iets wat haar leven redt

15 jaar lang leed Jennifer Stansel, een stewardess op vliegtuigen, aan nierproblemen. Later werd ze gediagnosticeerd met lupus, een auto-immune ontstekingsziekte waarbij het immuunsysteem het lichaam aanvalt.

Tijdens een vlucht afgelopen maart, zakte ze plots in elkaar. Ze had de symptomen namelijk veel te lang genegeerd

Jennifer kon niet verder werken, en toen ze naar het ziekenhuis werd gebracht na de landing, kreeg ze te horen dat het noodzakelijk was dat ze zo snel mogelijk een nieuwe nier kreeg.

Jennifer werd dan op de lijst voor orgaandonoren gezet, maar haar situatie was zo precair dat ze vrienden en familie om hulp vroeg.

Toen hielp Kapitein Jodi Harskamp, de piloot die het vliegtuig bestuurde toen Jennifer in elkaar zakte. Ze stelde haar voor om haar eigen nier te doneren. De twee vrouwen werden daarop meteen vriendinnen en enkele jaren later, toen Jodi’s huis afbrandde, hielp Jennifer haar in ruil. Sindsdien zijn de twee beste vriendinnen.

Ze onderging verschillende tests om te zien of Jodi’s nier geschikt genoeg was voor Jennifer. En gelukkig, dat was het ook.

De vrouwen gingen naar Seattle, waar een vijf uur durende operatie werd gedaan.

Jennifers ziekte werd ernstiger en ernstiger en haar nieren functioneerden slechts voor 6 procent.

Ondanks Jodi’s grote inspanningen, keek de pilote vol positivisme naar de hele zaak:

“Ja, ik heb een nier verloren. Maar zij kan blijven leven, dat is best een mooie overeenkomst, niet?” vertelde ze aan Fox19.

Wat een geluk dat Jennifer zo’n prachtige collega heeft die bereid was haar te helpen. Dit was op leven of dood. Was het niet voor Jodi, dan was ze er misschien niet meer.

Deel dit aub als je dit succesverhaal wilt delen met al je vrienden. Soms verliezen we de hoop in de mensheid, maar verhalen zoals deze geven ons opnieuw hoop.

Zou jij hetzelfde doen? Laat het ons weten in de comments.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending