Supermarkt toont prachtig gebaar voor jongen met downsyndroom nadat zij zien dat zijn vader het moeilijk heeft.
Connect with us

Meest bekeken

Supermarkt toont prachtig gebaar voor jongen met downsyndroom nadat zij zien dat zijn vader het moeilijk heeft.

Deze kleine jongen werd uitgenodigd achter de kassa van supermarkt Tesco toen de manager van zijn “favoriete winkel” hem zag spelen in een gesloten rij.

David Burke (45) bekent dat shoppen met zijn zoon Jay, die het syndroom van Down heeft, soms best lastig kan zijn.

Maar op 6 oktober werd het hart van de brandweerman verwarmd toen een manager van de supermarkt in Bradford in het Verenigd Koninkrijk een prachtig gebaar toonde.

David had alle moeite van de wereld om Jay weg te lokken van een gesloten kassa nadat hij beslist had dat hij die dag voor de winkel wilde werken. Toen manager James het tafereel zag, opende hij de kassa en hielp Jay met het scannen van de boodschappen van papa.

David prees het personeel van de winkel om hun geduld en medeleven om van een uitdagend moment een prachtige herinnering te maken.

Hij zei:

“Ik probeerde hem van de kassa weg te krijgen, maar Jay besloot dat hij die dag voor Tesco wilde werken. Ik had het echt lastig, maar verrassend genoeg kwam de manager, James, erbij en opende de kassa voor hem.”

“Hij voelde zich als een werknemer en het verwarmde mijn hart om te zien hoe geconcentreerd hij was en hoe zeer hij zich amuseerde.”

“We noemen hem de ultieme ijsbreker want hij stapt op iedereen toe, dus het personeel kent hem al wel – maar James hadden we nooit eerder ontmoet. Winkelen met een kind met speciale noden kan soms erg moeilijk zijn. Zien dat mensen dat erkennen en je helpen neemt de druk weg van het idee dat anderen je als ouder veroordelen.”

Meest bekeken

Maarten van Rossem snoeihard over André Hazes: ‘Hij moet in een psychiatrische inrichting’

Hoewel André Hazes er alles aan doet om buiten de schijnwerpers te blijven, blijft hij hét onderwerp op juicekanalen. Ook Maarten van Rossem krijgt weleens de nieuwste roddels over André mee, maar begint zich ernstige zorgen te maken. ,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

De ‘juice’ over André lijkt maar niet op te houden. Hoewel hij al een tijd lang onder de radar probeert te blijven, wordt er nog altijd veel over de zanger gemeld. Maarten van Rossem vindt alle geruchten over André onzin, zo vertelt hij in zijn podcast.

‘André moet in psychiatrische inrichting’

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten.

‘Niet goed snik’

Van Rossem heeft sowieso niets aardigs te zeggen over de juicekanalen. Ook de ‘juice’ over andere artiesten hoeft hij niet te weten. ,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten. ,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

Giftig sap

Volgens Maarten is de rol van de media de afgelopen tijd totaal veranderd. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij. ,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending