Connect with us

Gezondheid

Sushi komt weer tot leven en probeert uit iemands bord te ontsnappen

Niet iedereen houdt van sushi en je begrijpt gemakkelijk waarom. Het idee dat je rauwe vis eet kan een beetje weerzinwekkend zijn en de textuur en de smaak bevallen gewoon niet iedereen.

many tasty fresh japanese sushi with tuna, caviar and shrimp

Maar voor hen die dol op verse sushi zijn…hoe vers is TE vers?

Share
Verslingerde sushi-fans zullen waarschijnlijke zeggen dat er geen sushi bestaat die te rauw is. De euforische smaak van verse vis is een genot voor het verhemelte, vooral als je het geluk hebt om in Japan van een sushi-maaltijd te genieten.

Maar Japanse zeevruchten zijn niet voor angsthazen, vooral bij deze sushi-eterij die onlangs een clam-nigiri serveerde die weer tot leven kwam, toen er met eetstokjes tegen gepord werd. Dat heb je goed gelezen. Kwam weer tot leven!

Share

DAT is nog eens vers!
Het leek erop dat de klant van deze interactieve maaltijd genoot en met het bewegende stuk vis speelde, met als gevolg een heel amusante maar wel ontstellende video die je absoluut moet zien!

Kijk hieronder 🙂

Echt bizar! Je vraagt je af of enige mentale voorbereiding wenselijk is als je iets gaat eten dat nog levenstekens vertoont. In sommige culturen is dit gewoon, maar het is toch wel bizar als je het ziet.
DEEL deze video en laat ons weten of jij een stukje bewegende sushi zou eten!

Gezondheid

Klanten moeten zelf karretje ontsmetten nadat medewerkers supermarkt worden belaagd.

De medewerkers van een supermarkt in Hilversum Meent zijn het grondig beu. Ze zijn ontzettend geschrokken van het asociale en soms zelfs agressieve gedrag van sommige klanten.

Team Albert Heijn Hilversum Meent deelde op Facebook een vreselijke situatie die zich vorig weekend afspeelde in de supermarkt.

Belaagd en uitgescholden

De medewerkers die bij de ingang de karretjes ontsmetten, werden door klanten verschillende keren uitgescholden en belaagd. Ze kregen de meest vreselijke ziektes naar het hoofd geslingerd.

Op een bepaald ogenblik liep het zo uit de hand dat de politie tussenbeide moest komen. De supermarkt schreef op Facebook: “Waarom ga je als vrouw van 55+ tekeer tegen een jonge jongen die zegt dat hij graag uw winkelwagen even wil schoonmaken en moeten wij uiteindelijk zelfs de politie bellen?”

⚠️‼️NIEUWS‼️⚠️Afgelopen weekend hebben zich MEERDERE situaties voorgedaan waar wij enorm van zijn geschrokken! Onze…

Posted by Albert Heijn Hilversumse Meent on Monday, May 18, 2020

Als direct gevolg van dit asociale gedrag heeft de supermarkt besloten om te stoppen met het desinfecteren van de winkelkarretjes. Vanaf nu moeten de klanten dit zelf doen. Het schoonmaken van de karretjes is immers verplicht. Het zal vanaf nu echter niet meer door de medewerkers gebeuren.

Het team legde nog uit: “Het kan niet zo zijn dat collega’s zich onveilig voelen en helaas is dit wel het geval. Helaas is er voor ons geen andere optie mogelijk Wij hopen op uw begrip en let een beetje op elkaar.”

Het gaat ons verstand te boven dat er zo’n asociale mensen rondlopen. Die medewerkers doen toch gewoon hun werk?

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Maxima nu ook persoonlijk keihard getroffen door het coronavirus

Toen Maxima en Willem Alexander op staatsbezoek waren in Indonesië begon het coronatijdperk in Nederland. Ze vonden het toen moeilijk om niet bij hun kinderen te zijn, in zo’n moeilijke periode. Voor veel mensen is het lastig om familieleden zolang niet te kunnen bezoeken.

Gelukkig zullen de maatregelen minder scherp worden in ons land en zal dat snel weer beter mogelijk zijn met gepaste afstand. Maar voor de Koningin kwam de echte klap vorige week pas binnen. Ze heeft namelijk te horen gekregen dat ze haar moeder de komende 4 maanden sowieso niet zal kunnen opzoeken.

Maxima kan haar moeder voorlopig niet zien
Haar moeder, Maria del Carmen, woont in Argentinië. Het virus heeft het land verandert in een soort oorlogsgebied en de sfeer is ontzettend grimmig in de stad waar haar moeder woont, Buenos Aires. De wegen staan vol wegversperringen en agenten met mitrailleurs. Nederlanders zouden daar van hun bed gelicht zijn om papieren te laten zien en temperatuur op te laten meten. Wie korter dan 14 dagen in het land was werd gedwongen in quarantaine gezet. Een behoorlijk verschil met Nederland en een moeilijke gedachte voor onze koningin!

Doorgaan met lezen

Gezondheid

André Hazes heeft zijn leven verbeterd.

Tot voor kort was André Hazes een echte nachtraaf die vrijwel nooit thuis was. Hij zei ook zelden nee tegen een fris biertje. Maar sinds kort probeert de zanger zijn leven te verbeteren. En daar lukt hij aardig in.

Groot verschil

André vertelt over zijn nieuwe levensstijl: “Hoe ik nu voor de dag kom, is inderdaad een groot verschil met hoe ik er toen uitzag. Ik voel me ook beter, zelfs fitter dan ooit. Ik ben tegenwoordig de eerste van het gezin die ’s ochtends opstaat. Dat is ooit anders geweest.” De dagindeling van de zanger is grondig veranderd dankzij de coronacrisis. Voorlopig zijn er geen optredens en dat zal wellicht nog even zo blijven. Daarom heeft hij nu meer tijd om de dingen te doen die hij belangrijk vindt. Hij onthulde: “Ik wil de beste vader zijn die er bestaat. Ik geniet van de quality time met mijn zoontje André en vrouw Monique. En ik wil het beste uit mezelf halen.” De zanger zegt dat hij de knop heeft omgedraaid en dat hij zijn leven echt verbeterd heeft.

https://www.instagram.com/p/CANwQ6zgepu/?utm_source=ig_embed

Trainen, trainen en nog eens trainen

Hij heeft niet alleen meer tijd voor zijn geliefden, maar ook om te sporten. Hij heeft alcohol afgezworen, sport meer en eet gezond. Daarover vertelde de volkszanger: “Ik eet mijn dagelijkse portie fruit en zeg nee tegen verkeerde suikers en vetten. Ik doe eigenlijk gewoon wat de dokter voorschrijft voor een gezond leven. Trainen deed ik voordien ook al, maar ik at verkeerd en daardoor zag je geen verschil.”

En het resultaat mag er wezen. Aan de foto’s op zijn Instagram te zien, is het duidelijk dat hij de laatste tijd veel tijd in het krachthonk doorbrengt.

 

Doorgaan met lezen

Trending