Sushi komt weer tot leven en probeert uit iemands bord te ontsnappen
Connect with us

Meest bekeken

Sushi komt weer tot leven en probeert uit iemands bord te ontsnappen

Niet iedereen houdt van sushi en je begrijpt gemakkelijk waarom. Het idee dat je rauwe vis eet kan een beetje weerzinwekkend zijn en de textuur en de smaak bevallen gewoon niet iedereen.

Maar voor hen die dol op verse sushi zijn…hoe vers is TE vers?

Verslingerde sushi-fans zullen waarschijnlijke zeggen dat er geen sushi bestaat die te rauw is. De euforische smaak van verse vis is een genot voor het verhemelte, vooral als je het geluk hebt om in Japan van een sushi-maaltijd te genieten.

Maar Japanse zeevruchten zijn niet voor angsthazen, vooral bij deze sushi-eterij die onlangs een clam-nigiri serveerde die weer tot leven kwam, toen er met eetstokjes tegen gepord werd. Dat heb je goed gelezen. Kwam weer tot leven!

DAT is nog eens vers!
Het leek erop dat de klant van deze interactieve maaltijd genoot en met het bewegende stuk vis speelde, met als gevolg een heel amusante maar wel ontstellende video die je absoluut moet zien!

Kijk hieronder 🙂

Echt bizar! Je vraagt je af of enige mentale voorbereiding wenselijk is als je iets gaat eten dat nog levenstekens vertoont. In sommige culturen is dit gewoon, maar het is toch wel bizar als je het ziet.

DEEL deze video en laat ons weten of jij een stukje bewegende sushi zou eten!

Celeberties

Foto: André Hazes alweer in bed betrapt met andere vrouw

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen.

De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige man. Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn social media!

André Hazes heeft Monique alweer ingeruild
En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van zijn vriendin en zichzelf:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Duidelijkheid! Mark Rutte heeft geen vriendin maar een… vriend!

Mark Rutte is een Nederlands politicus. Sinds 14 oktober 2010 is hij minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd. Hij is tevens politiek leider van de VVD.

Na een gymnasiumopleiding in zijn geboortestad Den Haag (Maerlant-Lyceum) volgde Rutte vanaf 1984 een geschiedenisstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden, die hij voltooide in 1992.[1] Tussentijds was hij van 1988 tot 1991 voorzitter van de JOVD, een aan de VVD gelieerde politieke jongerenorganisatie. Na zijn studie werkte Rutte gedurende tien jaar bij het levensmiddelenbedrijf Unilever op de afdeling personeelszaken en zat hij enige jaren in het partijbestuur van de VVD.

Mark Rutte doet het met…
Intussen is Mark Rutte al tien jaar de Minister-president van ons land. Toch vragen veel mensen zich af of Mark ook een vriendin zou hebben. Doventolk Irma Sluis leek ons wel iemand die bij hem zou passen maar niets is minder waar. Mark is namelijk helemaal niet van de vrouwtjes!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Marco Borsato belooft plechtig: ‘Ik ga nooit meer vreemd’

Marco Borsato vertelt dat hij door zijn scheiding met Leontine veel leerde over zijn gedrag tijdens de laatste jaren van hun huwelijk.

In een openhartig interview met De Telegraaf zegt Marco: “Eigenlijk heeft deze scheiding, ik ben 54 maar dat moet dan maar zo, me inzichten gegeven in hoe ik gehandeld heb en wat ik nooit meer wil.” Voor de breuk raakte bekend dat de zanger een affaire had met pianiste Iris Hond. Ook circuleerden er geruchten over andere affaires.

Daarover zegt Marco: “Ik wil nooit meer terug naar de oude situatie. Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd. Of het nu goedkomt met Leontine, of in een misschien ooit nieuwe relatie, het gif dat ik heb ervaren en wat dat doet met je relatie, dat wil ik nooit meer.”

Omdat hij en Leontine op een andere manier omgaan met stress, spraken ze na verloop van tijd een ‘andere taal’. Dat niet spreken, werd alsmaar langer. Marco zegt dat hij in overlevingsmodus was en daardoor slechte keuzes maakte. “Ik was aan het overleven, zoals zij dat op haar manier deed”, onthult de zanger.

Faillissement was grote kantelpunt

Het faillissement van zijn bedrijf The Entertainment Group in 2009 zorgde voor een kentering. En die was niet ten goede. Het zou de onrechtstreekse aanleiding zijn voor het op de klippen lopen van zijn huwelijk.

Marco legt uit: “Ik had een ongelooflijke burn-out na de val van het bedrijf toen. Ik eindigde daardoor bijna op nul. En los van dat feit, na jaren waarin alles wat we deden in goud en platina veranderde, viel nu alles over me heen. Het lelijkste in mensen kwam naar boven, dat doet iets met je.”

Goede relatie met Leontine

Marco zegt dat hij van geluk mag spreken dat hij nu zo’n goede verstandhouding heeft met Leontine. De zanger vertelt: “Als we elkaar zien dan omhelzen we elkaar, geven elkaar een kus. Daar ben ik blij om. De liefde is gebleven, ook al hebben we de vorm waarin die was gegoten middels een huwelijk moeten loslaten.”

Doorgaan met lezen

Trending