Sylvana in shock van verkiezingsuitslag: ‘Verbijsterende verschuivingen’
Connect with us

Meest bekeken

Sylvana in shock van verkiezingsuitslag: ‘Verbijsterende verschuivingen’

Sylvana Simons was met deze verkiezingen aan een herkansing toe. Met haar partij BIJ1 deed ze een tweede poging om een zitje in de Tweede Kamer te veroveren. In 2017 had ze net te weinig stemmen voor een zetel. Nu lijkt haar partij wel een zetel binnen te halen.

Vanuit het Zuidpleintheater in Rotterdam zegt Sylvana: “Ik zit hier heel emotioneel.” De politica heeft het over ‘verbijsterende verschuivingen’. Sylvana Simons vertelt: “We zien dat Ruttes VVD ondanks het afbraakbeleid toch beloond wordt. Dat vind ik opmerkelijk.”

Verder heeft ze het ook over de teloorgang van GL. Daarover zegt ze: “We zullen moeten accepteren dat we in een rechts land leven. Maar kapitalisme is gebouwd op uitbuiting.”

In 2018 haalde Simons nog een zetel in de Amsterdamse gemeenteraad. Daar ijverden zij en haar plaatsvervanger Jazie Veldhuyzen voor genderneutrale wc’s in publieke gebouwen en voor klimaatplannen. De nummer twee op de lijst voor de Tweede Kamer is anti-zwarte piet activist Quinsy Gario.

Celeberties

Zien: Foto’s van André Hazes en Sarah van Soelen samen

Vandaag zijn de eerste foto’s gepubliceerd van de meest trending torteltjesduifjes van Nederland geplaatst. De kans is zeer groot dat Sarah van Soelen dé nieuwe vlam van André Hazes junior is.

Het lijkt al lang geleden maar dat is het niet want vorige week maakte André Hazes het uit met zijn Monique Westenberg. De twee zouden gaan trouwen en waren al verloofd. Monique is er kapot van en erg verdrietig maar André lijkt alweer een nieuwe vlam te hebben.

Het was al eerder uit tussen de twee en toen had André Monique ingeruild voor Bridget Maasland. Die relatie duurde echter niet heel lang en Monique en André waren al gauw weer samen.

André en Sarah
Tot nu toe hebben we alleen kunnen lezen over de twee maar vandaag plaatste magazine Prive een foto van de twee samen. Ze zijn nog nooit eerder samen op de foto geweest dus dit is een primeur.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Hugo de Jonge besmet met het coronavirus’

Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge gaat in thuisquarantaine omdat hij mogelijk in contact is geweest met iemand met corona. Hij heeft geen klachten, schrijft hij op Twitter.

“Zojuist kreeg ik een melding van CoronaMelder dat ik mogelijk in contact ben geweest met iemand die recent positief is getest”, aldus de minister.

“Gelukkig heb ik geen klachten. Ik ga in quarantaine en werk door vanuit huis. Zaterdag zal ik een test doen (of eerder als ik toch klachten krijg).”

De Jonge heeft vanmorgen gestemd in Rotterdam, bij stembureau 739, de drive-thru-stemlocatie. Hij stemde vanuit zijn auto.

Gisteren was hij te gast bij televisieprogramma Op1, maar daar is hij volgens een woordvoerder niet getest.

De redactie van Op1 heeft uit voorzorg alle mensen die gisteren in de studio waren, geïnformeerd over de thuisquarantaine van De Jonge.

Het gaat om gasten, redactieleden en technisch personeel, laat hoofdredacteur Bert Huisjes van WNL namens het programma weten.

Strikte bubbels
Mocht De Jonge gisterenavond besmettelijk zijn geweest, dan lijkt de kans niet heel groot dat andere mensen in de studio corona hebben opgelopen.

Bij Op1 wordt gewerkt met strikte bubbels en mag niemand bij elkaar in de buurt komen, aldus Huisjes.

Zowel bij het CDA als op het ministerie van Volksgezondheid zijn verder vooralsnog geen meldingen van de CoronaMelder binnengekomen, laten woordvoerders weten.

Twitteraars wensen De Jonge vooral veel sterkte. “Ook lekker; even thuis werken. Thuis zijn! Sterkte en hopen dat het meevalt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gewaagde foto van Monique Westenberg zonder kleren aan

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼

🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!
Doorgaan met lezen

Trending