Connect with us

Funny

Sylvana is er klaar mee: ‘Sinterklaas bezorgt kinderen trauma’s!’

Sylvana Simons staat bekend als groot tegenstander van bepaalde elementen in het Sinterklaasfeest, maar ook het feest als geheel zelf zint haar totaal niet.

De politica vindt het een kwalijke zaak dat ouders tegen hun kinderen ‘liegen’ tijdens de Sinterklaasperiode.

In de podcast PodBast bespreekt Sylvana het hedendaagse Sinterklaasfeest en wat ze van alle aanpassingen vindt.

“Het is nog steeds een feest voor kinderen, dat gaat over cadeautjes en daar kun je ook van alles vinden.

Want je kunt er ook wat van vinden dat we met z’n allen in naam der commercie -want dat is wat we allemaal vaak vergeten- onze kinderen voorliegen en in de maling nemen”, aldus de 48-jarige.

Volgens Sylvana zorgt dit ervoor dat we kinderen zelfs ‘trauma’s bezorgen’ met het Sinterklaasfeest en ze vindt dat dit een discussie is die ook op een later moment gevoerd moeten gaan worden. Sylvana is vandaag de dag vooral bekend van haar werk als politica, maar begon ooit als TV-presentatrice.

Eerder zagen we al hoe ze waardering oogstte met haar optreden in De Wereld Draait Door, waar ze terugblikte op haar tijd als TMF-VJ.

Funny

Narcistische parkiet kan niet stoppen om kiekje van zichzelf te kussen.

Zelfliefde is zo belangrijk. Je kunt pas echt liefde geven als je eerst van jezelf leert houden. Het maakt het leven positiever, makkelijker en zelfs gelukkiger. Dat is ook iets wat deze halsbandparkiet heel goed begrepen heeft!

Milo de parkiet weet wat hij leuk vindt en wat hij niet leuk vindt! Daar bestaat niet de minste twijfel over. Wanneer zijn baasje een foto van hem voor zijn snaveltje houdt, zegt hij onmiddellijk: “Dat is een mooie vogel. Ik hou van jou!”

De vogel blaakt van het zelfvertrouwen. Vervolgens zegt hij: “Je ben zo schattig!” en begint het kiekje uitgebreid te zoenen.

De halsbandparkiet is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Azië en tropisch Afrika, maar vestigde zich ondertussen ook bij ons. Het vogeltje komt voor in de hele Randstad en ook daarbuiten wordt ie vaker opgemerkt.

Wellicht is dit vogeltje een uitzondering en zijn niet alle parkieten zo narcistisch! Deel deze schattige video met je vrienden.

Doorgaan met lezen

Funny

Fans schrikken van opgedoken oude foto’s van Davina Michelle

Ze kreeg extra naamsbekendheid door haar optreden tijdens Beste Zangers waar ze een spetterende cover deed. Sindsdien vliegen de hits van Davina Michelle ons om de oren. En dat is te begrijpen.

De blondine kan zingen als geen ander en is ook nog eens een prachtige verschijning. Maar wist je dat dat weleens anders is geweest. Misschien dat je het je nog kunt herinneren dat deze dame ook mee heeft gedaan aan Idols. Ze heeft niet gewonnen maar die kwaliteiten heeft ze inmiddels wel recht gezet.

Davina Michelle 4 jaar geleden
En zo héél lang geleden is dat niet. Maar dat ze er volledig anders uitziet momenteel, dat mag wel duidelijk zijn wanneer je dit terug ziet:

Doorgaan met lezen

Funny

Quarantaine-kapsel Gerard Joling begint bizarre vormen aan te nemen

Net al de rest van Nederland kan ook Gerard Joling kan niet wachten, nu de kappers weer open gaan, om zijn quarantaine-kapsel af te laten knippen.

Op Instagram deelt de zanger een hilarisch kiekje van zijn nieuwe look. “Zo blij dat ik volgende week weer naar de kapper mag”, schrijft Gerard onder zijn post op social media. En zijn nieuwe kapsel valt zelfs in de smaak bij zijn volgers.

Gerard Joling is klaar voor de zomer
Zo reageert Maik de Boer met een knipoog: “Verdraait leuk dit wokkel kapsel haha”. Ook stylist en visagist Leco van Zadelhoff is enthousiast: “Mooi schat… lekker blond voor de zomer!”.

Doorgaan met lezen

Trending