Connect with us

Funny

Sylvana Simons compleet uitgekotst in buitenlands nieuwsprogramma!

Sky News Australia is een 24 uur per dag nieuw Australisch kabel- en satellietnieuwskanaal dat beschikbaar is op de abonnementenplatforms van Foxtel en Optus Television. Sylvana Simons was uitgenodigd in een debat dat door dit nieuwsprogramma was georganiseerd. Het ging hier over alle SJW-pietpraat.

Even voor iedereen die dat niet kent: Social justice warrior of SJW (Nederlands: ‘sociale rechtvaardigheidskrijger’) is een Engelstalige, benaming voor iemand die sociaal-progressieve inzichten en thema’s zoals feminisme, burgerrechten en multiculturalisme aanhangt of promoot tot ze een ons weegt. Sylvana Simons in een notendop dus.

Sylvana Simons uitgekotst
Britse filosoof Douglas Murray was haar ‘tegenstander’ en dat ging er nogal hard aan toe. Hij heeft letterlijk over haar heen gewalst kunnen we wel stellen. In veel reacties is te lezen dat Simons als racistisch wordt bestempeld. Dus ja, ze heeft het voor elkaar. Simons is nu ook in het buitenland een behoorlijk niet-geliefd persoon. Kijk mee en geniet:

Funny

Wesley Sneijder en André Hazes hebben bromance.

André Hazes en Wesley Sneijder worden regelmatig samen gespot. Ze gaan samen gezellig tafelen misschien gaan ze ook af en toe weleens stappen. De voormalig voetballer is in de Volkskrant openhartig over deze speciale vriendschap.

Leeftijdsverschil

De twee vrienden verschillen tien jaar in leeftijd, maar toch zijn ze heel hecht. Wesley zegt aan de krant: “Dreetje is een vriend. Wat hij heeft bereikt, is fantastisch. Altijd in de schaduw van zijn vader, die als volkszanger nooit te overtreffen is. En dan toch op zo’n niveau komen, ook met eigen nummers. Petje af.” Naast zingen heeft André blijkbaar nog een ander talent: hij kan goed luisteren. Het voorbije jaar heeft Wesley uitvoerig gepraat met André, vooral nadat bekend raakte dat hij niet meer samen was met Yolanthe. Wesley legt uit: “Ik heb veel met hem gepraat over alles. En hij luistert. Dat is mooi aan Dreetje. Hij is niet arrogant.”

Liefdesperikelen

Ook de zanger heeft op het gebied van de liefde heel wat meegemaakt de voorbije tijd. Toen heel Nederland los ging op de kortstondige relatie van André en Bridget Maasland, snapte de voetballer het wel. Toen hij in de twintig was, wilde ook hij de wereld verkennen en ‘snoepen’. De voormalig voetballer is er zeker van dat ook André rust zal vinden in zijn relatie met Monique.

Doorgaan met lezen

Funny

Jaja, het hilarische profiel van Martien Meiland op Tinder!

Sinds deze week is de trend ontstaan om typische foto’s van jezelf te plaatsen hoe men zich voordoet op Linkedin, Facebook, Instagram én Tinder. De meest hilarische foto’s komen voorbij. Op Linkedin zien we iedereen natuurlijk netjes op hun paasbest voor de camera staan.

Terwijl de kiekjes die we op Tinder voorbij zien komen voornamelijk erg zwoel zijn. Veel BN’ers plaatsen foto’s met hun meest hilarische voorbeelden hoe ze zich voor zouden doen op de vier verschillende mediakanalen. En Martien Meiland kan hierin natuurlijk niet ontbreken.

Martien Meiland op Tinder
Maar de kasteelheer zien we zelf natuurlijk niet snel op Tinder verschijnen. Hoewel dit wel een uitkomst zou zijn voor de markante vrijgezel heeft Shownieuws hem alvast een handje geholpen:

https://www.facebook.com/shownieuws/photos/a.409218680776/10156866878640777/?type=3

Doorgaan met lezen

Funny

Daar is hij dan eindelijk: de foute foto van André Hazes en Bridget Maasland

Iedereen houdt zich maar flink bezig ermee de laatste maanden. We hebben het natuurlijk over de tortelduifjes André Hazes en Bridget Maasland.

We hebben er maar 38 artikelen aan hebben gewijd maar verder kan het ons ook niet zoveel interesseren. Dat twee mensen zo verliefd zijn is eigenlijk alleen maar mooi om te delen!

André en Monique scheelden al 15 jaar met elkaar, maar het verschil met Bridget Maasland is nog een stukje groter. Maar liefst 20 jaar! En ja.. dan kun je al wachten op heel wat flauwe grappen:

Doorgaan met lezen

Trending