Sylvana Simons doet hele opvallende uitspraak over vrouw die geslachtsdeel baas afsnijdt: “Ik snap het wel!”
Connect with us

Celeberties

Sylvana Simons doet hele opvallende uitspraak over vrouw die geslachtsdeel baas afsnijdt: “Ik snap het wel!”

Een barmedewerker in Spanje is gearresteerd omdat ze de penis van haar baas zou hebben afgesneden met een mes. Het incident gebeurde dinsdagnacht in een bar in Sant Andreu de la Barca, meldt de Daily Mail.

Volgens politiebronnen werd de vrouw al maanden door de man lastiggevallen. Toen de man haar afgelopen dinsdagnacht weer lastig viel, knapte er iets in de vrouw. Ze pakte een mes en sneed de penis van haar werkgever af.

Sylvana Simons heeft ook hier een mening over en besloot dit niet onder stoelen of banken te steken. Hieronder de reactie die ze plaatste op Twitter:

Celeberties

Wesley Sneijder woedend om geruchten Jaimie Vaes

Wesley Sneijder is helemaal klaar met de media nadat er werd beweerd dat hij de oorzaak is geweest van de Lil’ Kleine-rel.

Nog steeds hebben we het erover: de uit de hand gelopen ruzie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Wat er écht gebeurd is tussen Lil’ Kleine en Jaimie kunnen alleen zijzelf vertellen. Maar de kans is klein dat ze dat ooit zullen doen.

Dus werd er steeds meer gespeculeerd over wat de reden van de ruzie geweest zou zijn, en op een gegeven moment schoof alle schuld richting Wesley Sneijder. Dit maakt de oud-voetballer woest.

Nog steeds contact

De oud-voetballer werd vorig jaar gespot op Ibiza tijdens een lunch met de verloofde van Lil’ Kleine. En volgens geruchten zouden de twee nog steeds contact hebben, wat geleid zou hebben tot de ruzie van Lil’ Kleine en Jaimie.

Dit maakte Wesley zó boos, dat hij dit verhaal voor eens en voor altijd uit de wereld wil hebben. ,,Ik begrijp niet hoe ze zoiets kunnen zeggen! Aan de hand van die foto die vorig jaar van mij en Jaimie bij Coco Beach op Ibiza is gemaakt?”, klaagt Wesley in weekblad Privé. ,,Wat je niet op de foto ziet, is dat er nog twintig man aan die tafel zat. Het lijkt of we daar met z’n tweeën waren, maar dat was dus niet zo.”

Totaal mijn type niet

Volgens Wesley zat Lil’ Kleine op dat moment elders voor zijn werk, en wist hij wat Jaimie aan het doen was. ,,Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet.” De oud-voetballer zegt dat er nooit iets gebeurd is en dat zal ook nooit gebeuren.

Volgens verschillende berichten zou Wesley degene zijn geweest die Lil’ Kleine na de ruzie ophaalde van het politiebureau. Maar óók hier klopt niets van zegt Wesley. ,,Ik was inderdaad met Pinksteren een aantal dagen op Ibiza met vrienden. Onder andere om wat zakelijke dingen te regelen. Maar dat ik Lil’ Kleine van het politiebureau heb opgehaald, is kolder. Ik snap niets meer van wat er allemaal geschreven wordt”, aldus Wesley in Privé.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes hekelt zich aan zeikende zure vrouwelijke fans

Vandaag zat Andre Hazes bij Frank Dane in de radio uitzending op 538 en daar deed Andre een aantal heftige uitspraken.

Zo zegt hij onder meer dat hij aardig blut is en dat hij de hypotheek op zijn nieuwe appartement echt niet in zijn eentje kon betalen. Wij meldden overigens al eerder dat Andre in financiële problem zat.

Verder laat Andre weten dat het vooral zure vrouwen zijn waar hun man bij weg is gegaan die kritisch op zijn gedrag zijn. En last but not least hij wil graag op zijn nieuwe schoonvader lijken die eruit ziet als een pooier. Daarom draagt hij tegenwoordig ook pakken.

Hieronder een samenvatting van het gesprek tussen Andre Hazes en Frank Dane:

Andre:

“Het is wel een heftige tijd, ja. Ik schrik er wel van. Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand.”

Andre begrijpt de column van Angela de Jong niet en begrijpt ook niet waar de mensen zich zo druk om maken.

“Ik ben niet slecht voor m’n ex, ik ben goed voor m’n zoon, de mensen maken er een heel groot ding van.”

Volgens veel mensen loopt Andre te hard van stapel met zijn nieuwe vriendin.

“Weet je wat het is? Eigenlijk kun je het nooit goed doen, ook voor jezelf niet. Ik heb een tijd gehad dat ik dacht: oké, dan post ik niks. Toen heb ik een week binnen moeten zitten, omdat ze allemaal in de bosjes lagen.”

De paparazzi zaten als bloedhonden achter Andre aan.

“Ze gingen achter mijn auto aan racen. Je weet niet wat je moet doen, dus ik dacht: dan post ik zelf maar die foto, want dan kunnen jullie ook naar huis.”

Andre heeft de situatie goed onderzocht en komt tot de conclusie dat de kritiek op zijn persoon vooral bij zure, gekwetste vrouwen vandaan komt.

“Ik ben er wel mee bezig, want het doet je wel gewoon wat, punt.”

“Wat ik zie is dat het heel veel vrouwen zijn en hoe het op mij overkomt is dat het vrouwen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt als Monique. Hun man is weggegaan en ik ben dan even hun man, dus wat ze tegen mij zeggen, zouden ze het liefst tegen hun man zeggen.”

Iedereen is de overdosis-Hazes zat behalve Andre zelf.

“Het is wel mijn werk, snap je? Als je mij niet op social media wil volgen, dan is het heel makkelijk: ontvolg. Dat ik hier zit of dat ik naar Humberto moet, dat is gewoon mijn werk.”

Waarom neemt Andre niet een break van een paar maanden?

“Aan de ene kant wil je dat wel, maar aan de andere kant heb je ook gewoon deals lopen, dus je moet dingen doen en je moet dingen posten. Ik heb zo vaak dat ik mijn manager bel en zeg: ik flikker mijn telefoon aan de kant, want ik ben het helemaal zat. Twee dagen later moet ik echter weer iets posten van waar ik een deal mee heb. Het is gewoon mijn werk.”

Tot slot vroeg men zich in de Radio 538-studio af waarom hij zich ineens verkleedt als zijn schoonvader. Hij loopt er nu bij als een soort Siciliaanse pooier, grapte een sidekick.

“Ik zeg je eerlijk, luister. Ik heb het liefst twee gaten in mijn broek en twee dagen dezelfde onderbroek aan, weet je.”

Maar:

“Je woont daar in huis en dan zie je in één keer zo’n man en dan denk je: dat ziet er verdomme wel goed uit. Het eerste wat ik deed is een Suitsupply.”

Met zijn schoonvader heeft hij nu voor 50/50 het luxeappartement gekocht waar hij en Sarah nu in wonen.

“Ik kan het niet alleen betalen, want ik heb geen reet verdiend het afgelopen jaar. Zo is het toch. We hebben echt samen een hypotheek.”

Helaas liet Andre in het interview niks los over zijn vermeende agressieve gedrag en verslaving wat leiden tot de heftige ruzie tussen hem en Sarah.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon René Le Blanc: ‘Hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger was’

René Le Blancs zoon Nicky de Wit doet in de nieuwste editie van weekblad Story een nogal schokkend boekje open over zijn vader. Het steekt hem enorm dat zijn vader door de SBS6-realityserie Ik Geloof In Mij door velen wordt bejubeld, terwijl hij zich volgens Nicky schuldig maakte aan mishandeling, vernieling en vreemdgaan.

We wisten al dat René nagenoeg geen contact meer heeft met twee van zijn drie kinderen die hij kreeg bij drie verschillende vrouwen. Alleen Isaura (15) spreekt hij nog af en toe. In navolging van dochter Charrelle klapt nu ook Nicky uit de school over ‘Dutch Engelbert’. “René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was”, zegt hij bijvoorbeeld.

Mishandeling en vreemdgaan

Volgens Nicky is René allesbehalve die vrolijke entertainer die we op tv zien. “Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan”, gaat hij verder. Ook zou de zanger Nicky’s moeder hebben bedrogen. “René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

Schuld

Volgens René’s oudste zoon heeft de reality-ster ook jaren geen alimentatie betaald aan hem en zijn moeder. “Mijn moeder en ik krijgen nog ruim 18.000 euro van René – om precies te zijn 18.854,21 euro. En dat is nog zonder boetes.” Ook blijkt uit rechtbankdocumenten dat de moeder jaren gelden een omgangsregeling tussen René en haar zoon wilde voorkomen, mede vanwege ‘het agressieve gedrag’. De huisarts van de moeder was zelfs bereid een verklaring af te leggen…

Reactie René Le Blanc

Nicky gooit er verder ook zijn hele ziel en zaligheid uit en praat ook over de volledig mislukte band met zijn vader en pogingen om weer contact te houden, wat mislukte. Natuurlijk ging het weekblad ook verhaal halen bij René zelf. Die bedankte het blad dat ze hem op de hoogte stelde van het interview met Nicky, maar liet via zijn manager weten dat hij niet op privé-zaken wil ingaan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending