Sylvana Simons is erg boos: ‘Ben er klaar mee’
Connect with us

Celeberties

Sylvana Simons is erg boos: ‘Ben er klaar mee’

Sylvana Simons is boos omdat ze helemaal klaar is met de media. Ze vindt namelijk dat de media teveel opzoek naar sensatie is. Ze zegt dat ze het gevoel heeft dat de media hoopt dat ze tegen haar oud collega’s van Denk ingaat, schrijft ze op Twitter.

In 2016 besloot Sylvana bij de partij Denk te gaan. Ze ging toen samenwerken met namen als Farid Azarkan en Tunahan Kuzu maar ongeveer zes maanden later besloot ze daar alweer weg te gaan omdat ze het niet eens was met de partij. “Mij werd duidelijk dat Denk vooral bezig was met het vieren van de media-aandacht, en niet met mijn welzijn”, liet Sylvana weten.

Toen ze weg ging bij de partij ontstond er een ruzie. Sylvana wilde geld ontvangen van de partij, een schadevergoeding. In 2017 maakte ze het weer goed met elkaar en hadden afgesproken om niet meer tegen de media te praten. “Denk en Simons willen deze periode graag afsluiten en zich verder richten op de toekomst.”

Sylvana is klaar met DENK en schreef er het volgende over op Twitter: “De haat naar Denk onder het vaderlandse journaille is echt groot. In zowat elk interview denkt men mij in te kunnen zetten om hen te bashen. Here to tell you: ik ben niet uw pion. Bepaal zelf waar, wanneer en hoe ik kritiek heb op hen.”

Celeberties

Reden relatiebreuk met Monique: ‘André Hazes opnieuw teruggekeerd bij Bridget Maasland’

André en Monique zijn uit elkaar.

Dat meldt Story vandaag op basis van een ‘betrouwbare bron’. Er is echter nog geen bevestiging over de breuk van het management van Hazes en Westenberg.

Maar als het klopt dat zal de wereld van de Nederlandse showbusiness vandaag op zijn grondvesten schudden! Dag huwelijk, dag liefde, weg sprookje, geen ‘Time of our Life’.

Alles leek koek en ei, maar dat was dus kennelijk schone schijn. André Hazes en zijn levenspartner Monique gaan hun geplande huwelijk afzeggen, lijkt de conclusie van de berichtgeving. De bom is op het warme Bonaire gebarsten. De turbulente relatie tussen de 27-jarige zanger en de 43-jarige Westenberg is volgens de berichten definitief zelfs gestrand.

Bridget

Hazes leek na de liefdesaffaire met Bridget Maasland voor altijd gekozen te hebben voor Monique. De jonge zanger, mateloos populair bij zijn publiek, kwam na een verblijf op Curaçao op hangende pootjes terug naar het gezinsnest.

Home sweet home.

Wonder

Terug bij Monique, die daarvoor heel verstandig geen druk zette op André gedurende zijn affaire met Bridget Maasland, maar toch bleef hopen op een wonder. Niet in de laatste plaats voor hun beider zoontje André jr. (4).

Hazes ging helemaal uit zijn bol in de romance, waar de media van smulden. Rachel Hazes, de moeder van André, zag in Bridget de ideale schoondochter en sprak dat ook uit. Pijnlijke momenten voor de achtergebleven Monique stapelden zich op. Echter, velen kozen echter de kant van de jonge moeder omdat ze zich indertijd heel dapper gedroeg.

Corona

Het wonder geschiedde. Met veel publicitair geweld barstte de kortstondige affaire met Bridget en André zette zijn SUV weer voor de deur bij Monique.

Er waren door corona geen optredens. Daardoor was er ook geen verleiding van drank en laat thuiskomen. André ging een saai leven leiden: naar de sportschool, op de bank, plannen maken en voor André jr. zorgen.

Bovendien had Hazes bedacht dat hij Monique wilde verrassen door, uiteraard met de camera erbij, haar romantisch ten huwelijk te vragen in het Wereld Museum. En dat gebeurde dus ook… Op de klanken van Time of our Life kwam een huilende Monique totaal overrompeld de zaal binnen, waar aan het einde André tussen de witte bloemen en de kaarsen haar opwachtte.

Romantischer kon bijna niet…

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Bridget Maasland toch zwanger van André Hazes’

Een tijdje geleden heeft weekblad Story geruchten aan weten te wakkeren dat Bridget Maasland zwanger zou zijn. Ze was destijds natuurlijk nog met André Hazes die nu naar alle waarschijnlijkheid weer samen is met zijn ex, Monique Westenberg. Wat hier destijds van waar was kunnen we niet met zekerheid zeggen.

We zullen nog een maandje of 7 tot 8 moeten wachten op het antwoord gokken we. Maar hetzelfde weekblad heeft nu toch wel een héél merkwaardige titel op hun voorblad van de nieuwe uitgave.

Bridget Maasland toch zwanger?
Er staat groot vermeldt: “André en Monique… en de zwangerschap die alles pijnlijk maakt”. We hebben nog geen reactie gekregen van één van de drie waar al deze geruchten over gaan, maar die zullen ongetwijfeld deze week nog aan de orde komen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Overspel?! Waar was André Hazes die nacht?

De geschiedenis lijkt zich te herhalen. Monique en Dre hebben hun verloving afgeblazen en zetten een dikke punt achter hun relatie. Is er weer een ander in het spel?

Was de relatie van Dre en Mo dusdanig beschadigd door de Bridget-affaire dat zij de eerste de beste klap niet aankonden? Vanaf hun hereniging ruim een jaar geleden blijkt de relatie een tikkende tijdbom. Zelfs het über-romantische huwelijksaanzoek van de zanger heeft de scherven niet kunnen lijmen…

Spanningen
Het management van Dre kwam vanmorgen met een verklaring en bevestigde inderdaad de breuk van het voormalige stel. ,,Het leek allemaal goed te gaan”, liet het management namens Dre weten.

Het ging thuis ‘stukken beter’, tot er een flinke klap volgde. ,,Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch meer spanningen. Hierdoor weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan”, aldus de woordvoerder van de zanger.

Ook Monique reageerde op de breuk. Zij vertelt dat het Dre’s keuze is geweest om bij het gezin weg te gaan.

Is de breuk inderdaad op de gezonde manier gegaan zoals het management schetst of is er meer aan de hand? Waar was Dre bijvoorbeeld de nacht na zijn optreden in de Ziggo Dome?

Optreden
Weekblad Story rook onraad en ging op onderzoek uit. De reden voor de scepsis was de afwezigheid van Monique tijdens het optreden van Dre.

De zanger trad voor het eerst in tijdens weer eens ‘echt’ op tijdens een proefconcert in de Ziggo Dome. Duizenden mensen die maanden lang niet gefeest hebben stonden hem op te wachten. Een behoorlijke last op de schouders van Dre, die vlak voor het optreden aan Shownieuws toegaf dat hij zó nerveus was voor het concert, dat hij het liefst ‘met rust gelaten wilde worden’.

Bekend is dat Monique geen optreden miste van haar toen nog verloofde. Sterker nog: als zij afwezig is voelt Dre zich slecht op zijn gemak. Het feit dat zij hem niet ondersteunde tijdens zijn belangrijke concert wees al op flinke problemen tussen de twee.

Een ander?!
Buiten de afwezigheid van Monique was er nog een andere bijzondere afwezige die avond.

Story, die onraad rook, ging op pad en hield wacht voor het huis van André junior en Monique. De geruchten dat Dre de villa dit keer voorgoed had verlaten gonsden en werden die zondagavond pijnlijk bevestigd.

Dre’s peperdure auto ontbrak die maandagochtend rond half zes op de oprit van de villa van het stel. Dre had na zijn proefconcert op zondagavond nog alle tijd om op tijd terug te keren, voordat de avondklok zou ingaan.

Opmerkelijk genoeg keerde de zanger rond 07.38 uur terug, onder het nauw oplettende oog van een Story-fotograaf. Vermoedelijk keerde hij terug om de schijn op te houden voor het zoontje van het stel, André (4). Papa was de hele nacht weggeweest, maar er werd wel gezamenlijk ontbeten…

Waar was Dre die desbetreffende nacht? Waarom koos hij ervoor zijn gezin weer te verlaten? Herhaalt de geschiedenis zich inderdaad en is er wéér een ander in het spel? Later meer…

Doorgaan met lezen

Trending