Sylvana Simons is woest op Ferd Grapperhaus: ‘Je bent een racist!’
Connect with us

Meest bekeken

Sylvana Simons is woest op Ferd Grapperhaus: ‘Je bent een racist!’

Gisteren was er een debat in de Tweede Kamer die volledig ging over over de begroting van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Onze minister Ferd Grapperhaus gaat daar natuurlijk over en sprak ook tijdens dit debat: “Dan stond hier iemand met een exotische achtergrond in de zin van afkomstig van een cocaïnebende uit één of ander ver oord.” Hiermee zegt hij dat Nederland geen Narcostaat is.

Sylvana Simons stond natuurlijk vooraan bij de microfoon om te reageren op wat Grapperhaus zei. Sylvana Simons kan niet begrijpen dat als het over drugs gaat het per definitie over mensen met een exotische achtergrond gaat.

Simons is het hier alles behalve over eens: “Dat is een racistische connotatie die daarmee in het leven wordt geroepen”.

Joost Eerdmans (JA21) hielp Grapperhaus de woorden te zoeken: “Dit is weer haar racistische nummertje.”

Zie hieronder de beelden:

Celeberties

Dit zijn de vriendjes van prinses Amalia en Alexia: “Wat een stoere gasten” (video)

Prinses Amalia (17) en Alexia (16) zijn allebei meiden geworden die nu op een leeftijd zitten dat er ook jongens in het spel zitten. De media brengt daar echter vrij weinig over naar buiten omdat ze beid nog onder de 18 zijn. De media mag dit dus niet zomaar doen wegens de mediacode. Maar in Argentinië gaat het er heel anders aantoe. Daar mag er gewoon gepubliceerd worden wat je wil en wordt er ook volop gepraat over de dames.

Vriendjes van Amalia en Alexia

Toen het koninklijk gezin deze zomer naar vakantie in Griekenland ging hebben de prinsessen volgens de Argentijnse media hun vriendjes meegenomen om te genieten van de zon. De Story heeft eerder ook laten weten dat ze weten wie het zijn en zelfs foto’s hebben maar dat ze deze niet gingen publiceren.

Vriendje prinses Amalia

 

Volgens de Argentijnen is de prins van België het vriendje van Amalia, Prins Gabriël van België. Gabriël is het tweede kind koning Filip en koningin Mathilde.

Vriendje Alexia

LifeofYvonne, de roddelqueen van het moment is er volgens haar achtergekomen wie het vriendje van Alexia is en laat dat in de video hieronder zien:

Reacties

Omdat er nu dus bekend is gemaakt wie de vriendjes van de prinsessen zijn er uiteraard ook reacties ontstaan. Iemand schreef dat ze beide jongens ‘ontzettend stoer’ vindt.

Iemand anders schreef: ‘Wat een knapperds😍’

Over het vriendje van Alexia wordt echter gespeculeerd dat hij wellicht iets te oud is. Iemand schreef: “Is hij niet veel te oud?”.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Deze zangeres claimt zwanger te zijn van André Hazes: “Verwachten een baby!”

André Hazes is volgens alle juicekanalen niet meer een optie voor Monique Westenberg. Na veel hoopvolle berichten over een mogelijke verzoening tussen de twee is dit volgens juicekanalen volledig van de baan. Ook Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat de interesse van de zanger verschoven is naar andere dames.

Maar gisteren dook daar ineens een bericht op van een dame die je kunt bestempelen als de vrouwelijke Rapper Sjors. Ze laat weten in verwachting te zijn van een baby van de zanger. Een sterk verhaal waar je sterk aan mag twijfelen. Maar in een parallel universum waar Glennis Grace met knokploegen vakkenvullers in elkaar ramt, Marco Borsato aan kleine meisjes zit en Lil Kleine nog steeds op de radio gedraaid wordt nadat hij zijn vriendin zwaar mishandeld heeft, verbaast ons niets meer. Verschillende juicekanalen hebben het bericht al op hun kanaal gedeeld met de nodige vraagtekens erbij.

André Hazes opnieuw vader?

In het Bericht valt het volgende te lezen: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” Daaronder staat “Baby Loading“. Even terug naar de dame die je kunt bestempelen als de vrouwelijke Rapper Sjors. Het gaat hierbij om Iris Queen. Deze blonde dame heeft meerdere opvallende nummers met nog opvallendere videoclips uitgebracht op YouTube. Muzikaal past deze dame zeker in het rijtje van Rapper Sjors en het lijkt dan ook puur voor de aandacht en natuurlijk de mogelijke centen. Ook heeft deze blondine meegedaan met Lang Leve de Liefde waar ze de beroemde uitspraak deed: “Maak me onzeker en ik sta voor je deur!” Te zien onderaan dit artikel. Hieronder is het bericht van de blondine over Hazes te zien. Swipe voor meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Op de botox tour? “Monique Westenberg heeft haar gezicht laten doen op ‘Standje Sarah”

We zitten nu al een paar maanden in de soap rondom André, Sarah en Monique. En het lijkt erop dat die maar blijft doorgaan. Het lijkt er nu op dat André weer terug is bij Monique, en vieren ook samen Sinterklaas.

Gelijkenissen

Op het eerste gezicht lijken Monique en Sarah niet heel veel op elkaar. Maar toch zijn er wat gelijkenissen. Ze zijn namelijk beide niet vies van een botoxje. We hebben eerder al geschreven over alle ingrepen van Sarah van Soelen. Daar is natuurlijk niks mis mee, iedereen bepaalt namelijk zelf wat hij of zij met zijn of haar lichaam doet.

Ze mogen er allebei zeker ook zijn, ook met alle ingrepen. Maar toch komen er telkens veel reacties op cosmetische ingrepen. Monique leek altijd redelijk ‘puur natuur’ maar het lijkt erop dat ze ook niet vies is van een spuitje hier of daar.

Er zijn nu veel mensen die denken dat Monique ook op de Botox-tour is gesprongen. Verschillende kanalen zeggen namelijk dat ze ook naar een kliniek is geweest.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending