Sylvana Simons zegt HLF8 op laatste moment af om deze bizarre reden
Connect with us

Celeberties

Sylvana Simons zegt HLF8 op laatste moment af om deze bizarre reden

Sylvana Simons zou gisteren aanschuiven bij het programma HLF8, maar op het laatste moment besloot ze om niet te komen opdagen. De reden? Ze wil niet in gesprek met ‘rechtste’ mensen.

 

Schreeuwen
Syl kwam gisteren weer eens negatief in het nieuws, nadat ze in de Tweede Kamer tegen minister Dilan Yesilgöz in de Tweede Kamer. Ze vindt dat mensen die demonstreren tegen Zwarte Piet ‘al meer dan tien jaar ofwel door de politie in elkaar worden geslagen ofwel dat de politie toelaat dat relschoppers hen te lijf gaan.

Yesilgöz zette de BIJ1-leider daarna hard op haar plaats en zei: “Ik laat niet 60.000 mensen die dag en nacht zich inzetten voor onze veiligheid wegzetten als een stel racisten. Hell no.”

Bij HLF8 ging het over de uitspraak van Dilan, waarna Albert Verlinde hard begon te klappen. Medegast Fred Teeven reageerde iets meer ingetogen: “Ik denk dat dit de enige goede reactie is van een heel waardige minister van Justitie.”

Niet eens met gastenlijst
Politiek verslaggever Sam Hagens onthult vervolgens: “Sylvana Simons wilde ook hier aan tafel zitten vanavond. Uiteindelijk wilde ze niet, omdat ze hoorde wie er aan tafel zitten.”

 

Aan tafel zaten naast Albert Verlinde, Fred Teeven en Sam Hagens ook Fidan Ekiz en Jack van Gelder. Sylvana vindt hen dus ’te rechts om mee te praten’.

Doorgaan met lezen

Celeberties

René Froger doet verdrietige onthulling: ‘Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad’

Onlangs was het groot feest in de Johan Cruijff Arena, de Toppers traden op en de concerten waren dan ook een succes.

 

René Froger stond met een grote lach op het podium maar laat nu weten dat hij van binnen kapot ging van helse pijnen.

,,Ik blijk een nekhernia te hebben”, onthult de zanger. Toch stond Froger maar liefst drie avonden in een bomvolle Arena met De Toppers.

Hij laat nu weten dat de pijn extreem was. ,,Schijn bedriegt”, onthult hij in gesprek met weekblad Story. ,,Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden.”

René wilde niet klagen en dus besloot hij om het er van te voren er niet over te hebben. Niemand wist dat hij te maken had met zoveel pijn.

,,Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

In deze periode is het belangrijk dat hij goed zijn rust neemt, echter heeft Froger daar niet echt tijd voor. ,,Maar de komende tijd houd ik zeker rust. Dan zie ik wel hoe het loopt.

Ik ben blij dat we met De Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Met een tevreden blik kijkt de zanger terug naar de reeks concerten. Buiten zijn pijn om had hij alleen nog een probleem in het weekend van De Toppers.

Achter de schermen bij De Toppers was er namelijk een relletje. Gastartiest Haddaway zou optreden maar viel flink uit tegen de crew van Froger.

 

René had het helemaal gehad met Haddaway, hij kon vertrekken. Door de taxi werd hij naar zijn hotel gebracht waarna hij dezelfde dag nog uitcheckte

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws André Hazes jr.: ‘In levensgevaar door hartproblemen’

André Hazes ligt opnieuw onder vuur. Eén iemand uit zijn intieme kring haalt nu zwaar uit naar de zanger. Wat is er aan de hand?

 

Liedjesschrijver Bram Koning was jarenlang de vaste tekstschrijver van André Hazes, maar nu voelt hij zich aan de kant gezet. De manier waarop had zelfs een impact op zijn gezondheid…

André Hazes wil de smartlappen omruilen voor ‘iets moderner’ en daarvoor moest zijn vaste team wijken. Bram Koning hekelt in de pers de manier waarop dit gebeurde…

Bram uitte zijn ongenoegen zowel in De Telegraaf als bij Shownieuws en onthult dat hij maar geen reactie krijgt van André Hazes. Nochtans hadden de twee een goede band, vertelt de liedjesschrijver. Het hele gedoe heeft een impact op zijn gezondheid…

Bram Koning onthult bij Shownieuws dat hij zich enorm druk heeft lopen maken en dat er toch even wat dingen gecheckt moest worden: “Hartfuncties enzovoort”, vertelt de liedjesschrijver. Bram is teleurgesteld en verdrietig. Al krijgt André Hazes ook steun…

Zelfs Yvonne Coldeweijer, nu niet meteen Andrés bestie, steunt André en vindt het gedrag en de uitlatingen van Bram Koning nu niet meteen iets waardoor André Hazes hem weer hartelijk in de armen zal sluiten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard uit elkaar

Gisteren lieten wij nog weten dat weekblad Weekend zeker weet dat Wendy van Dijk ondanks haar dramatisch slechte prestaties niet ontslagen zal worden. Haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol. Als dat niet het geval was dan was Wendy allang ontslagen zeker gezien haar enorme salaris wat Talpa aan haar moet betalen.

 

Maar vandaag barst opeens de bom. Want Wendy en haar man Erland blijken in een huwelijkscrisis te zitten net als een paar jaar geleden toen Wendy vreemd ging met een collega. Daar zijn ze toen uitgekomen, maar dit keer lijkt het definitief klaar te zijn tussen de twee. En dat betekent ook dat Wendy haar baan op het spel staat.

 

Erland heeft Wendy sinds gisteren ontvolgd op Instagram en we weten allemaal wat dat betekent. Dat is het eerste teken dat er iets goed mis is in de relatie. Het is wachten op een officieel interview waarin Wendy net als in 2019 toen ze vreemd ging zal toegeven dat de relatie weer in zwaar weer zit.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending