Sylvie Meis gaat drie dagen na breuk alweer met haar oude ex op vakantie!
Connect with us

BNers

Sylvie Meis gaat drie dagen na breuk alweer met haar oude ex op vakantie!

Sylvie Meis bevindt zich nog maar drie dagen in de nasleep van haar recente breuk met Wim Beelen, maar lijkt nu al op zoek te zijn naar een nieuw hoofdstuk in haar liefdesleven.

Opmerkelijk genoeg heeft ze haar oog laten vallen op een oude bekende, namelijk haar ex-man Niclas Castello. Op Instagram kunnen we zien dat Sylvie en Niclas ’toevallig’ op dezelfde plek verblijven.

Deze week verraste Wim Beelen, haar liefje uit de Quote 500, Sylvie met een abrupt einde van hun relatie.

Wim kwam met een uitgebreid verhaal over verschillende levensstijlen, terwijl Sylvie schijnbaar onverstoord een foto plaatste van haar tijdens een work-out.

Wie echter denkt dat Sylvie zich in tranen stort over het verlies van Wim, heeft het mis. Op haar Instagram deelde ze namelijk haar plannen om naar Oostenrijk te gaan, meer specifiek naar Kitzbühel. Wat ze daar precies van plan is, heeft ze niet onthuld, maar het lijkt niet moeilijk te raden.

Het feit dat Niclas Castello zich ook in het Oostenrijkse plaatsje bevindt, trekt natuurlijk meteen de aandacht.

Hoewel Sylvie niet expliciet vertelt waarom ze naar Kitzbühel gaat, lijkt de connectie met haar ex-man meer dan duidelijk. Het lijkt er sterk op dat Sylvie de draad met Niclas opnieuw wil oppakken, en dit gebeurt op een moment dat ze net gedumpt is door Wim Beelen.

Dit roept herinneringen op aan de tijd dat Sylvie en Niclas elf maanden geleden in scheiding lagen.

Ook toen werd verwezen naar verschillende levensstijlen, net zoals nu met Wim Beelen. Destijds gaven ze gezamenlijk een verklaring uit, iets wat deze keer niet is gebeurd.
Sylvie Meis

Het lijkt bijna toevallig te zijn dat Sylvie nu net naar Oostenrijk gaat, waar haar ex toevallig ook is. Maar is het echt toeval?

Het feit dat Sylvie eerder al de aandacht op zich vestigde door een ketting te dragen met de letter ‘N’, die duidelijk naar Niclas verwijst, doet vermoeden dat er meer speelt dan op het eerste gezicht lijkt.

Als Sylvie en Niclas inderdaad weer iets beginnen, zal zij degene zijn met het grootste vermogen.
Sylvie Meis

Het vermogen van Niclas Castello wordt geschat op ‘slechts twee miljoen euro’, terwijl Sylvie volgens Quote een vermogen van ongeveer zeventien miljoen heeft. Beide bedragen zijn zeker niet onaanzienlijk, maar Sylvie zou dan de financieel welvarendere van de twee zijn.

Deze ontwikkelingen in het liefdesleven van Sylvie Meis blijven de gemoederen bezighouden en zullen ongetwijfeld nog voor de nodige speculatie en gespreksstof zorgen.

Het lijkt erop dat Sylvie, ondanks haar recente tegenslag in de liefde, vastbesloten is om haar zoektocht naar liefdesgeluk voort te zetten, en wie weet is Niclas Castello weer de sleutel tot haar hart.

BNers

Katja Schuurman is klaar met alle regels en gooit haar voorgevel wéér online

Katja Schuurman heeft haar frustratie geuit nadat een van haar Instagram-posts werd verwijderd wegens vermeende schending van de richtlijnen tegen na*ktheid.

De foto, waarop ze zwemmend te zien was, was zorgvuldig gecensureerd om geen expliciete delen te tonen. Desondanks werd de foto verwijderd, wat bij Katja tot onbegrip en irritatie leidde.

Op haar Instagram Story deelde Katja een screenshot van de melding die ze ontving, waarin stond dat haar content niet voldeed aan de richtlijnen.

Ze kon niet begrijpen wat er mis was met de foto, aangezien er geen expliciete inhoud te zien was.

Verward en geërgerd deelde ze vervolgens foto’s van mannenborsten, met de vraag of dit wel was toegestaan volgens de regels van Instagram.

De actrice voelde de noodzaak om kritiek te uiten op de dubbele standaard van Instagram, waarbij foto’s van mannenborsten wel worden getolereerd, maar die van vrouwen niet.

Katja Schuurman maakte haar ongenoegen duidelijk over de censuur van vrouwelijke lichamen op het platform.

Eerder deelde Katja haar gedachten over het tonen van de ‘kwetsbare’ kant op Instagram, waarbij ze pleitte voor authenticiteit en het doorbreken van maskers.

Ze betoogde dat het absurd was dat gruwelijke beelden wel worden toegestaan, maar dat het tonen van vrouwelijke borsten wordt gecensureerd.

Met haar acties wil Katja een discussie aanwakkeren over gendergelijkheid en vrijheid van expressie op sociale media.

De reactie van Katja Schuurman werpt een belangrijk licht op de kwestie van gendergelijkheid en de behandeling van vrouwelijke lichamen op sociale mediaplatforms.
Katja Schuurman

Haar kritiek op Instagram is niet alleen gericht op de verwijdering van haar eigen foto, maar ook op het bredere patroon van discriminatie en censuur tegenover vrouwen.

Het is een oproep tot meer gelijke behandeling en respect voor de vrijheid van expressie van vrouwen op sociale media.

Katja’s standpunt is een krachtig voorbeeld van hoe bekende figuren hun platform kunnen gebruiken om belangrijke sociale kwesties aan de kaak te stellen en verandering te bevorderen.

Doorgaan met lezen

BNers

Trijntje Oosterhuis schreeuwt tegen een kassamedewerker: “Ken je mij niet dan?”

Trijntje Oosterhuis lijkt in opspraak te raken na een incident in een winkel. De bekende zangeres kwam in conflict over het gebruik van een toilet voor personeel. Volgens berichten werd ze erg boos toen haar verzoek werd geweigerd. “Je hebt geen idee wie ik ben!” zou ze uitgeroepen hebben.

Een oproep op het Instagram-account Juicechannel om negatieve ervaringen met bekende Nederlanders te delen, bracht dit verhaal aan het licht.

Volgens een winkelmedewerker had zij een onplezierige ontmoeting met Oosterhuis, gerelateerd aan een dringende behoefte om het toilet te gebruiken.

Toen haar werd verteld dat ze geen gebruik mocht maken van het personeelstoilet, zou de zangeres zich verbaal hebben laten gaan. “Ik werd uitgescholden en ze benadrukte: ‘Je moet toch weten wie ik ben?’”

Dit incident staat niet op zichzelf. Een andere werknemer deelde een vergelijkbare ervaring, waarbij Oosterhuis ook toegang tot het personeelstoilet eiste en opnieuw met ongenoegen reageerde toen dit werd geweigerd.

“Ze leek klaar om me te slaan na een heftige discussie over wie ze wel niet was, maar droop uiteindelijk af,” aldus de medewerker.

Een derde persoon voegde toe dat Oosterhuis’ gedrag ook bij andere gelegenheden te wensen overliet. Tijdens een optreden voor het Longfonds zou ze alleen enthousiast zijn geweest voor de camera.

Zodra deze uitging, zou haar houding drastisch veranderen. “Ze stond dan mokkend en chagrijnig op haar telefoon te kijken,” werd gedeeld.

Kortom, deze verhalen schetsen een beeld van Trijntje Oosterhuis dat ver afstaat van haar publieke persona, waarbij ze net zoals bij het Songfestival niet veel lof oogst.

Doorgaan met lezen

BNers

Amalia heeft een bijna 10 jaar oudere nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, is officieel woonachtig in Nederland, maar de laatste tijd brengt ze veel tijd door in het buitenland, met name in het bruisende Madrid, Spanje.

Hoewel ze officieel als single door het leven gaat, zijn er onlangs details naar buiten gekomen over haar nieuwe vriend, en het blijkt dat hij een zeer bekend persoon is.

Iets meer dan anderhalf jaar geleden werd bekend dat Prinses Amalia op kamers in Amsterdam zou gaan wonen. Er werd een pand aangekocht, en de hele buurt was al snel op de hoogte van het feit dat de Kroonprinses in hun straat zou gaan wonen. Helaas bleek dit van korte duur te zijn.

Niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat er bedreigingen waren geuit tegen Amalia, waardoor ze ineens niet meer zonder beveiliging over straat kon en zelfs het huis niet meer kon verlaten.

Dit waren bijzonder trieste ontwikkelingen voor iemand die op dat moment pas 19 jaar oud was. Tegenwoordig verblijft ze dus vaak in Spanje, waar ze wat meer anoniem over straat kan gaan.

Nu is er echter nieuws over een nieuwe liefde in het leven van Prinses Amalia. In haar biografie liet ze optekenen dat ze een voorkeur heeft voor Duitse jongens, vanwege hun naar haar mening “meer galante en betere” indruk dan Nederlanders. Maar het lijkt erop dat ze haar hart heeft verloren aan iemand met een andere nationaliteit.

De gelukkige is niemand minder dan de 26-jarige Boris Saxe-Coburg-Gotha. Hij is inmiddels meerdere keren gespot met Amalia, en er is zelfs al een eerste foto van hen samen verschenen. Libelle heeft wat onderzoek gedaan naar Boris en meldt dat hij de zoon is van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo.

Prins Kardam kwam tragisch om het leven in 2015 op 52-jarige leeftijd als gevolg van een noodlottig auto-0ngeluk dat al in 2005 plaatsvond. De nieuwe vriend van Prinses Amalia blijkt dus een echte prins te zijn, met een indrukwekkende koninklijke connectie. Dit roept natuurlijk de vraag op of we Boris Saxe-Coburg-Gotha in de toekomst naast Prinses Amalia zullen zien zitten in de Gouden Koets.

De koninklijke familie van Nederland heeft altijd de aandacht van het publiek getrokken, en de relaties van de leden van het koningshuis zijn vaak onderwerp van speculatie en discussie.

De Nederlandse bevolking kijkt met belangstelling naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Prinses Amalia, en de relatie met Boris Saxe-Coburg-Gotha voegt zeker een nieuw hoofdstuk toe aan haar levensverhaal.

De toekomst is onzeker, maar de mogelijkheid dat Boris Saxe-Coburg-Gotha een grotere rol zal spelen in het leven van Prinses Amalia en mogelijk zelfs in het koninklijke protocol is zeker interessant.
prinses Amalia

De Nederlandse bevolking zal ongetwijfeld met belangstelling blijven volgen hoe deze relatie zich ontwikkelt en welke wendingen het koninklijke liefdesverhaal van Prinses Amalia in de komende jaren zal nemen.

Doorgaan met lezen

Trending