‘Sylvie Meis is alweer gescheiden’
Connect with us

Meest bekeken

‘Sylvie Meis is alweer gescheiden’

Sylvie Meis (43) gaf in september het jawoord aan Niclas Castello (42), maar de donkere wolken stapelden zich al snel op boven hun sprookjeshuwelijk. Manlief zou namelijk al gespot zijn op een pikante datingsite. Toch is er volgens de presentatrice níks aan de hand.

Ook de Duitse media zitten bovenop het drama, maar de reactie van Sylvie is kort maar krachtig als het om mogelijke scheidingsgeruchten gaat. ‘Het is allemaal bullsh*t’, verklaart haar manager Marina aan de Telegraaf. Dat lijkt een krachtige bewoording, maar volgens Meis mag ze ‘best zo geciteerd worden.’

Getrouwd
Het is niet de eerste keer dat de presentatrice wat kwijt wil over alle roddels rondom mogelijke huwelijksproblemen. Zelfs fans wilden weten hoe het nu zit tussen de twee en een van hen besloot vorige week de stoute schoenen aan te trekken. Deze desbetreffende persoon vroeg tijdens een chatsessie of Sylvie nog altijd getrouwd was, waarop ze reageerde door haar trouwring te laten zien. ‘Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd’, gaf ze aan.

Soulmate
Niclas Castello had ook al een bijzonder bericht voor haar verjaardag. Op Instagram verklaart hij Sylvie openlijk de liefde. ‘Gefeliciteerd mijn liefde, mijn soulmate, mijn koningin. Ik hou van jou, voor altijd.’

Second Love
Eind februari, zo’n vijf maanden na de droombruiloft in Florence, dropte het Duitse magazine InTouch een bom rondom het huwelijk van Sylvie en Niclas. De kunstenaar zou zich namelijk hebben ingeschreven bij een datingplatform dat bedoeld is voor getrouwde mensen. ‘Het leven is kort, begin een affaire’, luidt het motto van de bewuste site. Deze is dan dus ook vergelijkbaar met een Second Love en Victoria Milan die we in Nederland kennen.

Liefde
Sylvie en Niclas leerden elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In oktober van dat jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Huwelijk in Florence
In verband met het coronavirus moest het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello worden uitgesteld, maar in september 2020 kon het festijn eindelijk plaatsvinden. De sprookjesbruiloft – die maar liefst vier dagen duurde – vond plaats op een sprookjesachtige locatie in Florence, waar de presentatrice door haar 14-jarige zoon Damián naar het altaar werd begeleid. Het was de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapte, maar ondanks dat noemde ze het ‘de mooiste dag van haar leven’. Niclas zou daar anders over gedacht hebben; hij zou zich ‘groen en geel’ hebben geërgerd tijdens zijn trouwdag.

Celeberties

Rachel Hazes: André kwam op mijn vijftiende mijn slaapkamer binnen en we hadden een vrij partij

Rachel Hazes heeft op haar vijftiende voor het eerst een vrij partij gehad met André Hazes. De toen 34-jarige zanger kwam haar slaapkamer binnen toen ze op zijn zoon Melvin paste. De artiest was toen nog samen met Ellen Wolf. Rachel wilde het wel, maar het overviel haar ook, zei ze gisteravond voor het oog van 694.000 kijkers in de docuserie Kleine jongen.

Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren. Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met twaalf jaar wat je zingt.’’

Alles moet wijken voor dat ene hogere doel: de oude Hazes levend houden en heilig verklaren
Toen ze net 15 jaar was, werd ze een tijdje oppas bij André en Ellen thuis. Het was al langer bekend dat de twee toen gevoelens voor elkaar kregen, maar niet dat ze toen ook het bed deelden. ,,Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden’’, aldus Rachel gisteravond.

,,Ellen was niet huis, ik was naar bed gegaan. En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt een vrij partij gehad de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.’’

Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij

Rachel Hazes
Zelf had ze op dat moment helemaal nog niet aan een relatie met het idool van haar vader gedacht. ,,Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen.’’

Liefdesverklaring
Volgens Rachel wilde André wel graag meer. ,,Op een gegeven moment ging André mij bellen, dat was een beetje een soort liefdesverklaring. En toen bleek Ellen mee te luisteren. (…) Dus dat was geen fijne situatie. Zij dacht natuurlijk: hij heeft een ander, maar ze had nooit verwacht dat ik dat was. Toen heb ik er echt wel voor gekozen om even uit beeld te gaan bij André.’’

Vijf jaar later zagen ze elkaar weer toen André een concert gaf in Rotterdam. ,,Bij de eerste zin wees hij naar mij, met andere woorden, leuk dat je er bent. Hij gaf zijn telefoonnummer en zei: bel me eens. Dus dat hebben we gedaan.’’ Uiteindelijk kregen de twee dus alsnog een relatie.

Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders

André Hazes junior
Aanvallen
André Hazes junior liet zich vorig jaar nog kritisch uit over het leeftijdsverschil tussen zijn ouders. ,,Wat ik misschien nog het allerergste van het verhaal vind, zijn toch wel mijn opa en oma, dus de ouders van mijn moeder’’, zei hij in het Vlaamse programma Het huis. ,,Als ik een dochter zou hebben en die is twaalf of veertien, en die zou thuiskomen met een man van negentien jaar ouder… Ja, dan kun je wel André Hazes zijn, maar dat gaat er bij mij niet in.’’

De zanger, die zelf relaties had met de zestien jaar oudere Monique Westenberg en de twintig jaar oudere Bridget Maasland, vervolgde: ,,Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders. (…) Ik heb als kind nooit beseft dat het verschil nou echt zo groot was.’’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Groot gerucht: Wordt Mark Rutte vader?

Iedereen vraagt zich af wie de vriend of vriendin van Rutte is. Rutte begint namelijk ook een dagje ouder te worden wat hij is alweer 54 jaar oud. Toch sluit hij kinderen niet uit en zegt hier zelf het volgende over: “Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren.”

Ook vertelde Rutte dat hij vorig jaar tijdens kerst met iemand in een huisje in Drenthe aan het vertoeven was.

“Allemaal volgens de coronaregels”, liet hij weten. Hij wilde echter niet vertellen wie die ander dan was en zorgde gelijk voor roddels. Echter dat heeft hij gelijk ontkracht, de 54-jarige demissionair minister-president zaterdagavond in Shownieuws toen hem de vraag werd gesteld wie die tweede in het huis was. “Met familie. Ik kan alleen niet zeggen wie, want die familie van mij wurgt me als ik namen naar buiten breng.”

Rutte zegt ook dat hij nog best wel kinderen zou willen aangezien zijn vader 58 jaar oud was toen hij Mark kreeg. Een vrouw in zijn leven is volgens hem ook mogelijk maar omdat hij het zo druk heeft met het coronavirus lukt dat nu even niet.

Online daten ziet hij overigens niet zitten: “Als het gebeurt, dan moet het toch iemand zijn die je op straat tegenkomt. Iemand waarvan je zegt: ’Ja, wij worden samen oud.’ Maar het is niet dat ik er krampachtig naar op zoek ben. Ik ben nu heel gelukkig, maar als het gebeurt, dan gebeurt het.”

En als het gebeurt dan sluit “Rutte zelfs kinderen niet uit. Daarbij spiegelt hij zich aan zijn vader. “Op dit moment heb ik ze nog niet, nee. Dat is niet iets wat ik nu mis. Maar wie weet gebeurt het. Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren, en dat betekent dus wel dat de kans aanwezig is dat je vrij jong je vader verliest. Ik was 21 toen hij overleed, en dat is wel iets wat je moet incalculeren. Dat jouw kinderen je minder lang zullen meemaken.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

PvdA wil versoepelingen per direct terugschroeven

Omdat in tal van ziekenhuizen alarmfase één dreigt, overweegt het kabinet toch een nieuwe lockdown. Vanaf mei is er volgens het RIVM wel ruimte voor versoepelingen, maar in de Tweede Kamer zijn de reacties kritisch. Volgens PvdA is het onverantwoord om nu te versoepelen.

PvdA pleit voor het terugdraaien van de aangekondigde versoepelingen op 28 april. Lilianne Ploumen, PvdA-leidster, argumenteert: “De besmettingscijfers zijn torenhoog, de piek lijkt niet achter ons te liggen.”

Vandaag kwamen er bijna 10.000 besmettingen bij. Bovendien komt ruim een derde van de ziekenhuizen niet toe aan belangrijke ingrepen. “Het is volstrekt onverantwoord om nu te versoepelen. Bekijk het van dag tot dag, volgt het OMT, ga nu niet een beetje freestylen.”

Vorige week had de PvdA niets tegen versoepelen, maar Ploumen pleit ervoor om het advies van het OMT te volgen. Ze vindt dat er nog gewacht moet worden met het loslaten van de beperken. De SP uit eveneens kritiek. Lilian Marijnissen merkt op: “Ik zie de volle winkelstraten alweer voor me.”

Doorgaan met lezen

Trending