Sylvie Meis, net vrijgezel, gaat meteen uit de kleren (foto)
Connect with us

BNers

Sylvie Meis, net vrijgezel, gaat meteen uit de kleren (foto)

Soms verlopen relaties niet zoals we hopen, en dat geldt ook voor de bekende Nederlandse presentatrice Sylvie Meis en haar voormalige vriend Wim Beelen. Het nieuws van hun breuk werd officieel bevestigd door Beelen, die zijn verklaring deelde met RTL Boulevard.


Dit kwam als een verrassing voor velen, aangezien Sylvie en Wim eind oktober van het voorgaande jaar hun relatie openbaar maakten. In dit artikel duiken we in de recente ontwikkelingen rondom deze beroemde persoonlijkheden en nemen we een kijkje in het turbulente liefdesleven van Sylvie Meis.

Sylvie Meis, een naam die synoniem staat voor schoonheid, elegantie en glamour, is een van de meest herkenbare gezichten op de Nederlandse televisie. Haar professionele carrière omvat een breed scala aan projecten, van modellering en presentatie tot acteren.

Maar bovenal is ze beroemd vanwege haar opvallende verschijning en haar vermogen om zichzelf in uiterst strakke kledij te presenteren op sociale media. Of het nu een bikini is op het strand of een elegante jurk op de rode loper, Sylvie heeft altijd iets te verkopen.

Haar recente Instagram-verhaal is daar geen uitzondering op, en het lijkt erop dat ze misschien wil laten zien wat de vermogende Wim Beelen nu allemaal moet missen.

Hoewel de breuk tussen Sylvie en Wim Beelen ongetwijfeld een persoonlijke uitdaging voor beiden is, blijft Sylvie Meis onvermoeibaar doorgaan met haar professionele verplichtingen en haar aanwezigheid op sociale media. Dit is een bewijs van haar vastberadenheid en veerkracht. Haar vermogen om zichzelf te presenteren en haar publiek te boeien, blijft onverminderd sterk.

Wim Beelen, aan de andere kant, heeft publiekelijk zijn bewondering voor Sylvie Meis niet onder stoelen of banken gestoken. In zijn verklaring aan RTL Boulevard noemde hij haar een “superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw”. Hoewel de relatie tussen hen tot een einde is gekomen, lijkt er geen wrok of negativiteit te zijn tussen de voormalige geliefden. Deze volwassen benadering van hun scheiding is bewonderenswaardig en getuigt van wederzijds respect.


Het liefdesleven van Sylvie Meis is door de jaren heen vaak onderwerp van gesprek geweest in de media. Begin vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Sylvie ging scheiden van haar toenmalige echtgenoot, Niclas Castello.

De twee waren slechts 2,5 jaar getrouwd, wat bij velen vragen opriep over de snelheid waarmee ze in en uit relaties lijkt te stappen. Niettemin is Sylvie er altijd in geslaagd om haar privéleven te scheiden van haar professionele carrière, wat getuigt van haar vermogen om haar persoonlijke uitdagingen aan te kunnen zonder haar werk te laten lijden.

Eerder in haar leven was Sylvie Meis acht jaar getrouwd met de bekende voetballer Rafael van der Vaart, een relatie die eveneens veel aandacht kreeg in de media. De twee trouwden in 2005 en hadden samen een zoon, Damián. Hun huwelijk was echter niet zonder ups en downs, en uiteindelijk gingen ze in 2013 uit elkaar. De scheiding van Sylvie en Rafael was wederom een mediagebeurtenis die de gemoederen bezighield, maar Sylvie heeft laten zien dat ze sterker dan ooit uit deze uitdagingen is gekomen.

Met de recente breuk tussen Sylvie Meis en Wim Beelen, lijkt het erop dat de presentatrice haar zoektocht naar liefde voortzet. Ondanks de teleurstellingen en uitdagingen van haar liefdesleven blijft ze een inspiratie voor velen, zowel vanwege haar professionele succes als haar vermogen om met gratie en veerkracht met persoonlijke tegenslagen om te gaan.

In een wereld waarin beroemdheden vaak het slachtoffer worden van intensieve media-aandacht en kritiek, verdient Sylvie Meis lof voor haar vermogen om haar eigen koers te varen. Ze blijft een rolmodel voor velen die worstelen met persoonlijke tegenslagen en blijft bewijzen dat zelfs in tijden van onzekerheid en verandering, succes en positiviteit kunnen blijven schitteren. Sylvie’s vermogen om zowel in de schijnwerpers te staan als haar persoonlijke leven privé te houden, getuigt van haar sterke karakter en vastberadenheid.

Hoewel de breuk tussen Sylvie Meis en Wim Beelen ongetwijfeld een emotionele tijd is voor beiden, zullen ze waarschijnlijk elk hun eigen pad volgen en hun persoonlijke groei voortzetten. Het is moeilijk te voorspellen wat de toekomst zal brengen voor deze beroemde persoonlijkheden, maar een ding is zeker: Sylvie Meis zal blijven schitteren, zowel op het scherm als in haar persoonlijke leven, als een symbool van kracht en veerkracht.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending