Sylvie Meis openhartig over liefdeshereniging met Rafael van der Vaart
Connect with us

Celeberties

Sylvie Meis openhartig over liefdeshereniging met Rafael van der Vaart

Het is alweer van 2013 geleden dat Sylvie Meis scheidde van Rafael van der Vaart. Hoewel beiden een nieuwe partner hebben, krijgt de kleine diva nog geregeld de vraag of ze ooit weer samenkomt met de voormalig voetballer.

In een nieuwe vlog schept Sylvie Meis duidelijkheid. De blondine steekt van wal: “Een veel gestelde vraag, aanname of misschien een vurige wens is of ik ooit weer terugkom bij mijn ex-man Rafael. Natuurlijk is daar geen sprake van.

La Meis legt uit dat ze ontzettend veel houdt van haar nieuwe man Niclas Castello en dat ook Rafael gelukkig is in de liefde. “Rafael heeft de meest geweldige vriendin, ik beschouw haar als zijn vrouw”, zegt Sylvie. “Estavana is geweldig, dus we zullen niet meer bij elkaar komen, nee.”

Rafael van zijn kant zegt dat de scheiding met Sylvie het dieptepunt was van zijn leven. Hij verklaart: “Ik vertrok uit Hamburg en Damiàn bleef bij Sylvie. Daardoor kon ik bijna nooit naar zijn voetbalwedstrijden kijken. Toen ik bij Betis Sevilla speelde, kwam hij vrijdagnacht bij mij aan in Spanje en namen we zondag huilend weer afscheid van elkaar.”

Scheiding

Het huwelijk tussen de blondine en de voetballer liep definitief op de klippen toen Rafael pikante berichtjes van Sylvie aan piloot Balasz Vajta ontdekte. Talrijke mannen gingen hem vooraf, maar uiteindelijk vond Sylvie geluk in de armen van Niclas Castello. De twee trouwden in september 2020.

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Zelfmoord door dit pestgedrag’

Rachel Hazes heeft in een uitgebreid bericht gereageerd op een pittige column van Angela de Jong. Niet alleen nodigt ze haar uit voor een kop thee, ze wijst haar ook op de gevaren van dit soort ’pestgedrag’.

In haar column eerder deze week zette Angela de Jong uiteen waarom Nederland André, Sarah en Rachel ’uitkotst’. „Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, pende ze neer. „Je moet niet onderschatten hoe het overkomt dat je daar nu staat te jubelen over je verliefdheid en het barbiepop-influencertje waar je naast mag lopen, terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.” Ook stelde ze dat Rachel ’bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen’.

Uitspraken die allerminst goed vielen bij Rachel, waardoor ze besloot een brief terug te schrijven aan de columniste. „Ik hoorde dat je weer eens los ging over de familie Hazes in je column in het AD. Daarom wil ik je graag te woord staan. Als jij binnenkort in de buurt bent van Amstelveen lijkt het mij enig als je dan bij langskomt in wat jij ’mijn theewinkeltje’ noemt. Dan kun je zelf zien dat het niet ’bijbeunen’ is wat we doen, maar zwaar aanpoten. We hebben 150 tot 200 formules, frisse thee tot zoete thee, helaas niets zuurs, maar dat heb je ook niet nodig”, sneert ze.

Pestgedrag

Ze benadrukt bovendien dat de zaken zo goed gaan, dat ze al bezig is met een tweede bar in Barcelona. „Leuk hè, dat het zo goed gaat!”, vervolgt Rachel. „En meid, als jij mij graag gratis advies wil geven, mag ik dat ook aan jou geven. Probeer je eens te verdiepen in de medemens voordat je dingen gaat tikken. Of iemand nou dik is of dun, opgespoten lippen heeft, LGBTI is, of als iemand af en toe onder de zonnebank gaat: joh, op basis waarvan moet je daar dan een oordeel op vellen? Leven en laten leven.”
Volgens de onderneemster heeft Angela niet door wat voor een effect haar uitspraken kunnen hebben. „Wij kunnen wel tegen een stootje, maar besef je wel dat sommige mensen door pestgedrag en bepaalde uitspraken over uiterlijkheden, uitspraken of stukjes die eigenlijk zeggen: ’jij mag niet zijn zoals je bent’ zelfmoord plegen. Persoonlijkheidskenmerken (bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld) staan hoog op de lijst van risicofactoren. Indirect werk jij daar ook aan mee met al je zure kort-door-de-bocht-meningen over uiterlijkheden.”

Rachel zegt Angela dan ook graag een spiegel voor te willen houden. „En laten we dan eens kijken of jij dat nou zo fijn zou vinden als ik publiekelijk over jou kwetsende dingen zou zeggen… Denk daar maar eens goed over na! Ik hoop je snel te zien, de thee staat voor je klaar.”

Rachel lijkt te weten waar ze over praat. Zelf gaf ze vorig jaar in het programma Het Hek van de Dam toe dat er momenten zijn geweest dat ze er zelf aan dacht haar leven te beëindigen. „Het was me op een gegeven moment allemaal te veel”, vertelde ze over die donkere periode in haar leven. Dat ging zo ver dat ze al precies had uitgedacht hoe ze zichzelf van het leven zou beroven. „Ik heb twee weken van tevoren een mes gekocht. Ik heb contant betaald, zodat ik niet getraceerd kon worden. Ik heb een brief aan mijn kinderen geschreven en ik dacht, ik doe het in de badkamer, dan hebben ze er het minste last van als ze me vinden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Juultje Tieleman is volgens de jongere generatie, de social media-generatie, toch wel een van de knapste dames van het land. Ze is bekend geworden vanwege haar ex-vriend Gio die bekend is op YouTube onder dezelfde generatie. Die heeft wel meer vrouwelijk schoon aan de beroemdheid en volgers geholpen zoals zijn andere ex, Isha van Dijk.

Momenteel heeft hij een nieuwe vriendin waar nogal wat ophef om ontstaan is. Ze is namelijk pas 16 terwijl hijzelf 22 is. Wanneer je wat ouder bent is dat een leeftijdsverschil welke makkelijker geaccepteerd zal worden, maar op deze leeftijd overduidelijk nog niet wanneer we alle berichten hierover lezen.

Juultje Tieleman zoekt verkoeling

Maar goed, we dwalen af. We zijn hier namelijk niet voor Gio maar voor een van zijn exen, Juultje. Bij FHM weet ze nog geen hele hoge scores te behalen, maar dat komt nog wel gokken we. Juultje is namelijk ook nog maar 21 jaar oud. Afgelopen jaar stoinds ze bij FHM op een 95e plek. Niet slecht, maar ze verdient beter. En dat maken deze foto’s maar wel al te waar:

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: PowNed-presentatrice Sensi Lowe verovert internet met oogverblindende curves

Fanatieke kijkers van PownedTV, Voetbal International en Voetbal Inside waren misschien al een tijdje met haar bekend, maar inmiddels begint Sensi Lowe steeds meer het grote Nederlandse publiek te veroveren.

Niet zo vreemd, want haar Instagram account staat vol met bijzonder fijne foto’s, waarop ze vaak niet te verlegen is om haar fijne curves te showen.

Behalve haar carrière als verslaggeefster bij PowNed, hoopt Sensi nog eens een groot tv programma te mogen presenteren. Ook proefde ze al even aan het acteren met een rolletje in de Nederlandse film Sneekweek. De vergelijking met Tatjana Simic is dan ook snel gemaakt. Maar genoeg geklets, check hier onder een aantal van de mooiste foto’s van Sensi Lowe!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending