Sylvie Meis reageert: ‘Binnenkort in de Playboy!’
Connect with us

Celeberties

Sylvie Meis reageert: ‘Binnenkort in de Playboy!’

Het is geen geheim dat Sylvie Meis haar lichaam met regelmaat trots laat zien op Instagram. Zal de presentatrice hierin ook de volgende stap willen zetten, en een shoot voor in de Playboy doen?

Vraag
Voor het eerst laat Meis weten of zij interesse heeft om zich te laten fotograferen voor de Playboy. Tijdens een vragenrondje op Instagram reageert de presentatrice op de vraag, die haar vaak gesteld wordt.

Zal Sylvie ooit zonder kleren te zien zijn in het bekende blad? ,,Ga je ooit een Playboyshoot doen?” vraagt de nieuwsgierige volger.

Sylvie geeft een duidelijk antwoord. ,,Die vraag wordt me regelmatig gesteld. En ik zeg daar altijd op: nee. Sorry, haha.”

Celeberties

Bridget Maasland met grote spoed naar het ziekenhuis

Bridget Maasland is belandt op de spoedeisende hulp in het VU Amsterdam.

Een ellendige dag voor de presentatrice, die een forse houten splinter vrij diep in haar achterwerk kreeg na een terrasbezoek. Doormiddel van een verdoving en een diepe snee kon de arts op de spoedeisende hulp de splinter verwijderen.

Bridget kreeg nog wel een tetanusprik, omdat de splinter zo diep zat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Patricia Paay (71) deelt hele ondeugende foto

De paashaas heeft het behoorlijk koud vandaag met deze winterse temperaturen. Maar Patricia Paay trekt zich daar niets van aan, want ondanks de kou gooit ze een foto op het internet in een nietsverhullende outfit.

“Nog eentje uit de oude doos om dit paasweekend goed af te sluiten. Deze bunny is gemaakt door Govert voor de Playboy”, schrijft paashaas Paay onder een foto op Instagram.

De showbizzdiva – die prachtig op het kiekje staat – vertelt ook over haar Paasplannen, die er heel anders dan normaal uitzien dit jaar. “Het is lente maar hier in Rotterdam zitten we midden in een soort sneeuwstorm. Ik herinner mij de lentes van vroeger nog.

Toen ik nog naar de lagere school ging, was dat in lente jurkje en witte sokjes en schoentjes. Tegenwoordig toch ander weer”, aldus Patricia die ook laten weten nu heerlijk voor de openhaard te zitten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Heeft Mark Rutte een vriendin (of toch een vriend)?

Naast de vraag of god bestaat en waarom mensen graag naar de Meilandjes kijken, is er nog een mysterie dat maar niet wordt ontrafeld: heeft premier Mark Rutte (53) een vriendin? Hoewel hij zijn lippen stijf op elkaar houdt, gingen er de laatste jaren zat geruchten over de vriendin van Mark Rutte. Wij zetten het voor je op een rijtje.

First things first: dat Mark ergens een gezinnetje verstopt is uitgesloten. De minister-president woont al 20 jaar in zijn uppie in Den Haag. Eerst in een dubbelbenedenwoning in de Haagse wijk Benoordenhout, nu in een penthouse nabij Huis Den Bosch. Als Rutte wordt ondervraagd in een interview gaat het zelden over zijn privéleven. Dat wil zeggen: behalve als bladen als Libelle en Linda ernaar vragen. Zo liet hij zich ooit ontvallen dat zijn ideale vrouw een combi van Sophie Hilbrand en Sacha de Boer is. Ook flirtte hij openlijk met presentatrice Marieke Eizinga (zie onder), maar nee, ook dat is niet de vriendin van Mark Rutte.

Maar een vrouw aan de arm van onze premier, dat hebben we in al die jaren nooit gezien. Mark laat de liefde aan het lot over, zo zei hij tegen Libelle. Ook aan kinderen denkt de minister-president niet.

Vaag verhaal, dus er zit niets anders op dan ons tot roddelbladen te wenden. Zo beweerde Story in augustus dat Mark regelmatig naar New York afreisde… voor een geheimzinnige liefde. Het gerucht kwam van ondernemer Erik de Vlieger, die geen namen wilde noemen. “Dan breng ik iemand in de problemen”, mompelde hij.

Met namen noemen heeft Story geen probleem: zij beweren dat econoom Heleen Mees de vriendin van Mark Rutte is. Juist, diezelfde Mees die ooit veroordeeld werd voor het stalken van haar ex-vriend. Keihard bewijs dat Mark en Heleen een setje zijn kregen we echter nooit.

Of heeft Mark Rutte toch een vriend?
Ook Mabel Wisse-Smith en vice-premier Carola Schouten worden aan onze premier gelinkt, al ontbreekt ook daarvan ieder bewijs. Bovendien zoeken anderen het in een hele andere hoek: zij beweren dat Rutte niet van de vrouwen, maar de mannen is. We citeren wederom Story, die bij monde van ‘journalist’ Jan Roos in september beweerde dat Mark samen was met ene Robert. Ook geven zij het New York-verhaal een andere twist: het zou zomaar kunnen dat Mark daar niet heenging voor Heleen Mees, maar voor RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan!

Veel wijzer over de vriendin van Mark Rutte worden we dus niet. Het is wachten op het volgende, onthullende interview met Linda.

Doorgaan met lezen

Trending