Temptation Island-verleider na heftige overlijden vriendin: ’Verloren in eigen ziel’
Connect with us

Meest bekeken

Temptation Island-verleider na heftige overlijden vriendin: ’Verloren in eigen ziel’

Eerder deze week werd bekend dat de vriendin van voormalig Temptation Island-deelnemer Karim Leone plotseling is overleden. De 24-jarige Vlaming, die vier jaar geleden te zien was als verleider in het tv-programma, laat weten dankbaar te zijn voor ’steun en lieve berichten’ die hij krijgt.

„Jullie helpen mij om hierdoor te geraken. Ik ben gebroken en verloren in mijn eigen ziel en lichaam”, laat hij weten in zijn Insta Stories. „Het verlies van mijn liefde doet zoveel pijn. Ik weet niet hoe ik dit ga kunnen verwerken. Ik zal mijn uiterste best moeten gaan doen om verder te gaan en de prachtige momenten te koesteren van ons samen.”

De voormalige realityster laat weten dat er vrijdag een livestream te volgen zal zijn ’om onze laatste woorden en gedachten te zeggen over Clarissa’.

Clarissa Bruno

De vriendin van Karim overleed maandag plotseling op 25-jarige leeftijd. De voormalige verleider maakte het tragische nieuws bekend op sociale media. „Mijn vrouw, mijn beste vriend, mijn alles! Alles staat plots stil voor mij. Ik ben gebroken door jouw liefde en onze band die wij hadden samen. Er gaat een stukje leven van mij mee met jou”, schreef hij bij een reeks foto’s en video’s van hen samen.

Een paar uur later deelde hij wederom een foto van de twee samen: „Ik wil laten zien hoe trots ik ben dat jij bij mij was, hoe mooi onze relatie was! Zo happy, gelukkig en positief dat we waren. Je bent zó speciaal voor mij en vele anderen. Zie je in de hemel, lieve schat!”

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’

Gordon gaat furore maken in België. De presentator laat donderdag weten bezig te zijn met een nieuw tv-programma voor onze zuiderburen.

De manager van Gordon laat aan Shownieuws weten dat het programma toevallig op zijn pad kwam, maar dat hij het heel leuk vindt om iets te doen in België. Over de inhoud van het programma kan Gordon nog niks zeggen, maar de manager laat wel weten dat Gordon ‘superblij” is met deze nieuwe uitdaging.

Gordon is niet de eerste BN’er die scoort in België. Onder andere Matthijs van Nieuwkerk, André Hazes en Gers Pardoel gingen hem voor.

UPDATE: Gordon deelt later op de avond een foto met Laura Tesoro. De voormalig Songfestivalster is onder andere bekend als coach in de Vlaamse versie van The Voice Kids.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Foto van Marieke Elsinga gaat viraal want mannen zien opvallend detail!

Marieke Elsinga heeft op Instagram een foto van zichzelf en een vriendin geplaatst waar ze ergens op het strand, in de duinen of een zandvlakte op de Veluwe staat. Niks speciaals natuurlijk. Ze schrijft er zelf bij dat ze “In de zandbak” staat. Ook daar is niet heel veel speciaals aan zou je denken.

Toch heeft de foto inmiddels al bijna 30.000 likes vergaard in een kleine 15 uur op het moment van schrijven. Andere foto’s van de presentatrice krijgen gemiddeld maar 15 tot 20.000 likes. Eens even kijken wat er zo speciaal is aan deze foto’s van Marieke.

Marieke Elsinga in de ballenb… zandbak!

Wanneer we in de reacties duiken mag er al veel duidelijk zijn vóór je de foto überhaupt gezien hebt. “De ballen hangen weer lekker in t netje ja..“, “Mooie bergen daar!” en “*Attentie, willen de ouders van Marieke zich melden, Marieke wilt graag opgehaald worden uit de balle.. zandbak!*” valt er te lezen. Andere mensen valt het ook op: “Die reacties ook.. zijn nog niet helemaal genderneutraal😂

😂😂😂

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rachel Hazes over André’s exen: “Sarah van Soelen is de allerknapste”

Het nieuws over André Hazes blijft maar doorgaan. Het lijkt erop dat André inmiddels helemaal klaar is met Monique want een paar dagen geleden heeft hij namelijk bekend gemaakt dat hij met zijn nieuwe liefde Sarah gaat samenwonen in een appartement van bijna 1 miljoen euro.

Het nieuws rondom André is erg wisselend wat eerst zou hij gaan trouwen met Monique maar die heeft hij gedumpt. Nu is hij inmiddels een aantal weken met Sarah en het lijkt erop dat de twee smoorverliefd zijn. Maar niet alleen André is erg positief over Sarah want ook zijn moeder Rachel Hazes is erg te spreken over haar nieuwe schoondochter.

Niet alleen de knapste

Rachel laat in een reactie weten dat ze Sarah niet alleen de knapste vindt maar ook nog eens de liefste: “Niet alleen de knapste, maar ook nog de liefste!”. Het gaat overduidelijk goed tussen de twee en het lijkt erop dat Monique inmiddels vergeten is.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending