Terrassen toch niet open op 21 april, ook de avondlok blijft
Connect with us

Meest bekeken

Terrassen toch niet open op 21 april, ook de avondlok blijft

Volgens het Outbreak Management Team is het geen goed idee om de terrassen zo vroeg alweer open te gooien.

“We zitten op dit moment met hoge getallen en overvolle ziekenhuizen en puur vanuit de medische kant is het nog een maand te vroeg”, zegt Andreas Voss, arts-microbioloog van het Radboudumc in Nijmegen tegen NU.nl

Marion Koopmans die viroloog is kan geen specifieke tijd aangeven als het gaat om meer coronaversoepelingen en zegt ook dat het te vroeg is.

“Ik zou niet bij de eerste mogelijke gunstige signalen dat meteen doen, want dan ben je in no time terug bij af.”

Gisteren lieten we nog weten dat de terrassen en andere winkels waarschijnlijk toch niet opengaan. Ook de avondklok zou eindelijk stoppen en deze plannen worden morgen met het OMT overlegd.

De afgelopen weken waren er weer enorm veel stijgingen maar deze week lijkt dit eindelijk weer wat te dalen.

Terassen open
“Het grote probleem is dat er ook gereisd gaat worden als de terrassen opengaan”, zegt arts-microbioloog Marc Bonten. “We kunnen echt geen opleving van het aantal infecties en ziekenhuisopnames gebruiken.”

Marc is het niet eens met de burgemeesters die zeggen dat de terrassen weer open moeten: “Er is in de ziekenhuizen geen mogelijkheid om op te schalen. Mensen op de afdelingen in het ziekenhuis schrikken hiervan.”

Als we kijken naar wat het OMT zelf zegt achten wij de kans dus niet heel erg groot dat de terrassen weer open gaan.

Celeberties

Gerard Joling vertelt over zijn 4.500 bedpartners waaronder deze politici!

Gerard Joling bleek volgens verschillende roddelpers en roddelsites maar liefst 4.500 bedpartners te hebben gehad. Gisteravond was de zanger te gast bij het SBS6-programma Hoge Bomen met Jeroen van der Boom. Ook illusionist Hans Klok was aanwezig die een beetje mee zat te grappen. Maar Joling laat weten dat het wel flink wat zijn geweest inmiddels: “Nou dat aantal lijkt mij iets veel. Maar toch… De pony laten grazen.“.

Natuurlijk wil iedereen weten of daar ook bekende Nederlanders tussen zitten, of misschien zelfs politici. En jahoor, dat is volgens Joling zelf zeker het geval: “Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen.”

Gerard Joling en zijn 4.500 bedpartners!
Er gaan verschillende geruchten over bepaalde politici. Sommige nieuwssites benadrukken zijn relatie met Thierry Baudet nog even: “Hij is gewoon een kennis. Ik heb een paar keer met hem gezongen, want hij speelt ook piano. En sindsdien drinken we af en toe een wijntje..“. Op social media wordt door kijkers vooral gegrapt over Mark Rutte. We gokken dat dit ook een warm-makertje voor een nieuw boek of iets dergelijks die de zanger misschien uit wil gaan brengen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuwe details over Sarah van Soelen haar leugens

Eerder lieten wij al weten dat Sarah het nieuwe liefje van Andre hazes absoluut geen lieverdje is. Nu zijn er ook weer nieuwe details uitgelekt over hoe Sarah loog tegen Monica Geuze de ex van Lil Kleine over de relatie die Sarah toen had met de vriend van Monica voetballer Lars Veldwijk.

Hoe zat het ook alweer?

Sarah is de ex is van Lil Kleine en ze was al met hem bezig toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Youtuber Monica Geuze een relatie had en Sarah is dan ook de reden voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.

Nieuwe details over Sarah haar leugens

Nu ons geheugen weer even is opgefrist blijkt laat een journalist vandaag weten toentertijd contact te hebben gehad met Sarah over haar relatie met de voetballer Lars Veldwijk. Sarah vertelde namelijk zelf aan deze journalist dat ze de relatie met Lars aan Monica moest ontkennen van hem.

Lars belde Sarah namelijk een keer op en Monica luisterde mee met het gesprek en dat wist Sarah vooraf al. Lars en Sarah speelde toen een toneelstukje om Monica te laten geloven dat ze samen niks hadden en er niks was gebeurd. Dit was natuurlijk niet waar.

Het erge van dit alles is dat Sarah wist dat Lars een relatie had met Monica en dat ze samen een kind hebben en toch begon ze een relatie met hem. Klinkt bekend want dit heeft ze namelijk ook bij Monique geflikt door een relatie te beginnen met Andre Hazes.

Nu hebben de mannen overigens net zoveel schuld als Sarah, maar bij Sarah lijkt het wel een patroon om bekende mannen bij hun gezin weg te krijgen en ermee vandoor te gaan. Eerst bij Lil Kleine daarna bij Lars Veldwijk en nu Andre Hazes. Het zal ons niet verbazen als er meer bekende mannen zijn die ten prooi zijn gevallen aan Sarah.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes en Sarah van Soelen delen hun eerste beelden samen

Met Pasen plaatste André al wel een foto van hem en Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah.

Naar aanleiding daarvan vroeg Beau van Erven Dorens dinsdag of hij gewoon een goede vriend van André is of misschien toch iets anders.

De zanger bevestigde toen dat hij inderdaad een ’hele goede vriend is’, maar dat hij het ’ook heel goed met zijn dochter kan vinden.’ „Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, gaf hij uiteindelijk schoorvoetend toe.

Doorgaan met lezen

Trending