Thierry Baudet naar bed geweest met Eva Jinek: ‘Wilde nacht gehad samen’
Connect with us

Meest bekeken

Thierry Baudet naar bed geweest met Eva Jinek: ‘Wilde nacht gehad samen’

Eva Jinek en Thierry Baudet zouden tijdens een tv-reis voor NPO: Pauw met elkaar naar bed geweest tijdens hun tv-reis voor Pauw. Dat meent de ‘aartsrivaal’ van Jinek, Martijn Koning.

Hete tv-reis

In 2015 maakte Sophie Hilbrand een special voor ‘Pauw’. In de special ging ze samen met vijf opiniemakers naar Sicilië toe om te zien wat de situatie was met de vluchtelingen in die omgeving. Sophie nam Myrthe Hikens, Olaf Koens, Özcan Akyol, Thierry Baudet en Eva Jinek mee. Maar dat liep dus uit op een wel hele hete tv-reis.

“Dat meen ik serieus.”

Vlak voor de tv-reis besloot Jinek haar relatie met Freek Vonk te beëindigen. Martijn Koning vertelt in de Knorrepodcast wat er precies gebeurt is in Sicilië. Volgens hem is er 100% zeker wat gebeurd tussen Eva Jinek en Thierry Baudet tijdens de reis. Martijn vertelde het volgende: “Ik snap niet waarom zij steeds dat Forum blijven verdedigen. F*ck die hele Jinek. Ik denk dat Eva Jinek met Thierry Baudet naar bed is geweest. Dat is wat ik denk en dat meen ik serieus”

Bekijk de beelden hieronder:

Celeberties

Ging niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Gezondheidsproblemen’

Roxeanne Hazes blikt in een interview terug naar de periode toen ze nog veel mentale problemen had.

Ze laat onder meer weten dat ze last had van heftige paniek en angstaanvallen waardoor ze in alles werd belemmerd. Ze kon daardoor niet meer leven en ervan genieten. Ze is bang dat ze ooit een terugval krijgt en wil het eigenlijk nooit meer meemaken, omdat het zo een nare periode was.

Roxeanne zegt hier het volgende over:

‘Ooit leefde ik een jaar lang met angst- en paniekaanvallen Dat belemmerde me in alles wat ik wilde doen: autorijden, reizen, zelfs gewoon naar de supermarkt gaan. Ik wil nooit meer zo leven en ik weet wanneer het die kant op dreigt te gaan. Dan begint mijn lichaam te protesteren en zegt het: blijf thuis. Op zo’n moment wil ik niet naar buiten, niemand zien en het laatste wat ik wil, is optreden.’

Opvallend is dat Roxeanne niks zegt over welke rol haar moeder Rachel had op haar mentale toestand. Ze heeft op dit moment nog steeds geen contact met haar moeder en de twee lijken dit ook niet snel bij te willen leggen.

Ook had Roxeanne maar heel weinig contact met haar broertje Andre toen hij nog een relatie met Sarah van Soelen had. Roxeanne mocht Sarah niet en had een goede band met Monique tegen het zere been van Andre aan.

Dat is nu helemaal anders, want de goede band die Roxeanne heeft onderhouden met Monique toen Andre haar in de steek liet werpt nu zijn vruchten af nu Andre en Monique weer zo goed als samen zijn.

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Hugo de Jonge: Prikplicht gaat komen!

Eerder heeft Oostenrijk als eerste land een vaccinatieplicht ingevoerd.Het kan wel zijn dat een vaccinatieplicht nog niet aan de orde is maar demissionair minster Hugo de Jonge heeft laten weten dat dit ook niet helemaal wordt uitgesloten.

Prikplicht

Tijdens een persmoment over de boostercampagne liet de Jonge het volgende weten. “Het is nu niet aan de orde, maar ik heb afgeleerd om al te stellig te zijn over hoe het leven er later uitziet”. Of er een prikplicht komt dat is niet besproken. “Er wordt niks voorbereid, er is geen discussie in het kabinet. Ik weet wel dat het virus met mijn stelligheid niet zoveel rekening houdt. Het is niet aan de orde, ik ben er niet voor. Maar helemaal uitsluiten? Dat kan niet.”

In het verleden is de Jonge al meerdere gevraagd hierover. Hij bleef vast en stellig aangeven dat er geen vaccinatieplicht zal komen. “Laat ik het nog maar eens heel duidelijk zeggen: er komt geen vaccinatieplicht. Of je je wel of niet laat vaccineren, is een vrije keuze”.

Andere landen

In andere landen lijken zij juist voor een prikplicht. Er wordt al door Duitsland een voorstel gedaan voor een vaccinatieplicht vanaf februari. Oostenrijk was het eerste land die deze nieuwe regel heeft ingevoerd.

Bekijk de video hier

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Opnieuw kritiek op truitje Dionne Stax van Astrid Kersseboom: “Véél te strak!”

Dionne Stax is al een hele poos niet meer te zien als nieuwslezeres, toch blijft die rol niet onbesproken. Astrid Kersseboom, ook nieuwslezeres, heeft ook haar zegje gedaan betreft de kledingkeuze van haar collega. Een hele tijd geleden waren de truitjes van de blonde nieuwslezeres ook al besproken in de talkshow van Jeroen Pauw. Stax vertelde destijds: “Ik was in Barcelona op bezoek bij mijn zus en kreeg de ochtend na die uitzending van Pauw allemaal berichten binnen op mijn telefoon.” Kersseboom heeft haar zegje gedaan in een interview met Veronica Suiperguide. Ze zegt: “Je moet wel oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt.

Ik steek mijn haar ook nooit op. Het zit wel goed zo.” Ook Maxim Hartman heeft hier kritiek op gehad. Hij reageerde destijds op Astrid: “O, dus je was het wel met mij eens dat Stax, toen ze het Journaal nog presenteerde, er vaak te ‘opvallend’ uitzag?” Haar reactie was: “Je werk is het nieuws zo duidelijk en goed mogelijk overbrengen, het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet.”

Dionne Stax moet maar een poncho aantrekken als het aan Astrid ligt…

Astrid geeft ook aan wat ze zelf doet om vooral niet op te vallen. Ze zegt: “Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je ‘voorgevel’ kan gaan. Ik heb alleen mijn oogleden laten liften. Maar dat is ook echt het enige dat ik laat doen. Verder niks. Geen botox of fillers voor mij.” Het is dan ook een discussie die veel uiterste meningen kan verwachten. Men geeft vaak aan dat het onzinnig is dat vrouwen zich losjes moeten kleden op televisie om de aandacht niet op zichzelf te betrekken. Echter komt het ook voor dan mannen zich in te strakke kleding hijsen, volgens sommige kijkers dan. Zo kreeg SBS 6-presentator Maarten Steendam ook te horen dat zijn “bobbel” teveel zichtbaar was. Dat valt hieronder in de link te zien. Mocht je even de strakke truitjes van Stax niet voor de geest kunnen halen, daar helpen we je graag bij:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending