Tiener heeft ernstige acne en deelt eerlijke video's hierover om anderen en zichzelf te helpen
Connect with us

Meest bekeken

Tiener heeft ernstige acne en deelt eerlijke video’s hierover om anderen en zichzelf te helpen

Deze mooie, buitengewoon moedige tiener heet Mattéa. Een tijdje geleden plaatste ze haar dappere getuigenis en video’s op sociale media. Haar boodschap is inspirerend.

Mattéa is 17 jaar en heeft te maken met beledigingen, spot en hele nare reacties. Het meisje lijdt aan ernstige acne. Niet alleen krijgt ze hierover zeer denigrerende opmerkingen, maar het is ook fysiek erg pijnlijk.

Maar, ondanks al deze pesterijen, van zowel tieners als volwassenen, toont ze haar kracht. Mattéa deelt momenten van haar dagelijkse leven op TikTok en gaf een interview aan Brut. Daarin vertelt ze hoe het voelt om ernstige acne te hebben en daar constant mee geconfronteerd te worden.

Met haar video’s kan ze zichzelf uiten, anderen helpen en tegelijkertijd zichzelf helpen. Ook al krijgt ze hatelijke en spottende opmerkingen, ze laat zien dat ze zichzelf heeft leren accepteren zoals ze is.

Een sterke en inspirerende boodschap. Wij wensen dit bewonderenswaardige jonge meisje veel moed en hopen dat haar behandelingen aanslaan.

Meest bekeken

Nieuw onderzoek: Wetenschap: mensen die een Ford rijden zijn veruit het ergst van iedereen

Idioten zullen nooit verdwijnen van de weg. Ik denk dat iedereen die dit artikel leest wel eens woedend is geweest op een andere weggebruiker. Soms vraag je je af waarom het voor sommige mensen zo moeilijk is om de verkeerswetten te volgen.

De slechtste chauffeurs

We hebben vaker geschreven over studies die aantonen wat mensen die bepaalde auto’s rijden nogal asociaal zijn op de weg. Normaliter hebben we het dan over auto’s als BMW of Audi. Toch suggereert een nieuw rapport dat mensen die een Ford bezitten veruit het meest gevaarlijk rijden, aldus Ladbible.

De studie werd gedaan onder meer dan 2.000 chauffeurs. Het onderzoek werd uitgevoerd door Peter Vardy, een autobedrijf. Ze concludeerden dat mensen die een Ford rijden de slechtste bestuurders op de weg zijn. Ze gaven zichzelf een 7 op schaal van 10 voor hoe scherp ze achter het stuur waren. Ze vonden echter ook dat alle andere autobestuurders slechts een zes verdienden.

BMW-rijders te snel

Nog een opmerkelijke conclusie: het bleek dat mensen die een BMW rijden, de neiging hebben om vaker de snelheidslimiet te overtreden. Een ander detail uit het onderzoek is dat mannen 10 procent meer kans hebben om betrapt te worden met te hard rijden, ook al beschouwen ze zichzelf als vaardiger dan vrouwen.

Digital Marketing Manager bij Peter Vardy is Claire Rogan. Zij is van mening dat het een zorgelijke ontwikkeling is dat chauffeurs zichzelf vaak veel hoger inschatten dan dat ze daadwerkelijk zijn. In een gesprek met Ladbible zei ze hierover:

Doorgaan met lezen

Celeberties

John de Mol is failliet verklaard: “Complete ondergang door schandalen!”

John de Mol, eigenaar van Talpa Network, heeft een pittig jaar te verduren sinds The Voice of Holland per direct van de buis werd gehaald. Tim Hofman stelde begin dit jaar een aantal zaken aan het licht over wat er tijdens het programma heeft plaatsgevonden. Er zou sprake zijn geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag door werknemers met een machtspositie. Terecht dus dat het programma werd stopgezet. Het onderzoek naar de kwesties loopt nog. Er lijkt vanaf dat moment een beerput opengetrokken te zijn. Niet lang daarna werd zoon Johnny beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag, verdween zus Linda van de buis en vertelde Johan Derksen een broodje Kaars-verhaal. Op dit moment is SBS6 een compleet kijkcijferdrama, de zender maakt misser na misser en de marktaandelen kelderen. Zo cancelde Amerika bijvoorbeeld de aankoop van Million Dollar Island vanwege de kijkcijferflop. En dan is er ook nog Peter Gillis.

John de Mol z’n Talpa besmet met schandalen!

Dat Talpa zou fuseren met RTL is al lange tijd bekend. Columniste Angela de Jong adviseert RTL echter dringend om níét over te gaan tot fusie. Angela: “Het is een moreel failliete toko!“. Ze verwijst naar Peter Gillis middels ‘probleemgeval 37 van SBS/Talpa’. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vriendin Nicol. Toch hangt Talpa hier geen consequenties aan en mag Gillis blijven. Onterecht, vinden de meesten. Angela: “Het verbaast me niks dat de kijker door de gemaakte gezelligheid van die zender heen prikt en hem overslaat op de afstandsbediening.“.

Ook Patty Brard en Job Knoester staan niet achter de keuze van Talpa. Roland Molendijk is van mening dat Talpa de kwestie bagatelliseert, iets wat hij ten zeerste afkeurt. Ronald: “Denk even aan mensen die slachtoffer zijn van dit geweld.“. De huidige situatie bij Talpa heeft er alles van weg dat het succes langzaamaan afbrokkelt.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Toeristen filmen bloedstollend moment als vliegtuig ‘laagste landing ooit’ maakt

Een grote groep mensen had zich verzameld om te zien hoe een Airbus, van het Hongaarse Wizz Air, over de omheining op Luchthaven Skiathos in Griekenland vloog.

Op de spectaculaire beelden is te zien hoe de Airbus A321neo over de helderblauwe Middellandse Zee aanvliegt. Dan brult het vliegtuig over de verzamelde toeschouwers heen als het landt. Omstanders kregen bijna het gevoel alsof hun haren geschoren werden!

“Hoeveel toeschouwers denk je dat een nieuwe broek nodig hebben?”, vroeg een persoon onder de video die door GreatFlyer werd gepost. Het account vroeg aan gebruikers of dit “de laagste landing ooit” was.

Skiathos wordt vanwege de hele korte landingsbaan (slechts 1.628 meter lang) ook wel het Sint Maarten van Europa genoemd. Het is een populaire bestemming voor vliegtuigspotters. Omdat de baan zo kort is, moeten vliegtuigen erg laag vliegen, anders kunnen de wielen niet tijdig op de grond komen.

Bekijk de spectaculaire beelden hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending