Tienerdochter bang van stalker – vader installeert verborgen camera in de tuin en legt angstaanjagende beelden vast
Connect with us

Lifestyle

Tienerdochter bang van stalker – vader installeert verborgen camera in de tuin en legt angstaanjagende beelden vast

Als ouder is het onze verantwoordelijkheid om onze kinderen veilig te houden en weg te houden van mensen die slechte bedoelingen hebben.

Een groot onderdeel van onze ouderrol zijn de gevaren aanleren die elke dag kunnen gebeuren, online of in de echte wereld wanneer je fysiek interactie hebt met andere mensen.

Een vader was genoodzaakt om het heft in zijn eigen handen te nemen toen hij te weten kwam dat zijn 15-jarige dochter in de val werd gelokt door een onbekende man via het internet.

Na te weten te komen dat een onbekende een vader zijn 15-jarige dochter aan het stalken was, door naaktfoto’s en berichtjes te sturen via Facebook, wist deze vader dat hij er iets moest aan doen. Hij ging naar de politie en toonde hen de berichten, vooraleer hij zelf een plan in elkaar bokste.

Hij had de gsm van zijn dochter getraceerd via de app ‘Family Time’, en had dus gezien dat een onbekende pervert, Jeremy Gibson, haar probeerde te overtuigen om met hem af te spreken. Na te beseffen dat Gibson van plan was om naar hun huis te komen, organiseerde de vader een valstrik met zijn vrienden. Hij zette een tent buiten en installeerde een bewakingscamera. Zo slaagde hij erin om Gibson naar de tent te lokken met het smoesje dat zijn dochter op hem aan het wachten was in de tent.

Het duurde niet lang vooraleer de camera schokkende beelden vastlegde die het bloed van de vader deden koken. Zoals gepland, arriveerde de stalker een klein beetje na middernacht en benaderde hij de tent.

Maar, de dochter zat echter niet in de tent. Een oudere vrouw lag in de tent, en ze was niet alleen. De vader en twee van zijn andere vrienden hielden zich verborgen in de tuin, en wachtten tot Gibson naar de tent ging.

Dit deed hij, en dus sprongen de mannen tevoorschijn, werkten hem hardhandig tegen de grond, en bonden ze zijn armen en voeten vast met snelbinders.

De politie loofde daarna de geweldige daad van de vader, en zeiden dat ze dit professioneel en goed georganiseerd hebben uitgevoerd.

Bekijk het plan van de vader in de video hieronder:

Wat doen als je slachtoffer bent van een stalker:

 • Meld aan de politie wat je hebt ervaren.
 • Probeer alle berichtjes te bewaren. Op je gsm, e-mail, social media, brieven, enz.
 • Vertel aan mensen dat je je bedreigd voelt.
 • Wees erg duidelijk dat je geen contact wilt met die persoon. Vermijd alle contact. Zelfs al kunnen afwijzingen leiden tot meer interesse van de stalker.
 • Je kan misschien best je telefoonnummer en e-mailadres veranderen. Wees zorgvuldig en onthoud dat veiligheid het belangrijkst is op sociale media.
 • Onthoud dat je om een contactverbod kan vragen aan de politie.
 • Deel dit aub als je ook vindt dat de vader het enige juiste deed door het heft in eigen handen te nemen en de pervert te pakken!

  Celeberties

  Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

  Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

  André Hazes en Nikkie Plessen

  Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

  Woede om foto’s van de zanger en Monique

  Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

  Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

  “Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

  Wat is er aan de hand?

  Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

  Psychische hulp

  De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

  Bridget op RTL 4

  Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

  Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

  Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

  Rogier Smit is alweer verder gegaan

  Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

  Doorgaan met lezen
  Advertentie
  Advertentie

  Meest recente berichten

  Advertentie

  Trending