Tienermeisjes vallen oudere mannen aan – ze weten niet dat karma op het punt staat met volle kracht terug te slaan
Connect with us

Nieuws

Tienermeisjes vallen oudere mannen aan – ze weten niet dat karma op het punt staat met volle kracht terug te slaan

Wat je leeftijd ook is, het maakt niet uit wat je beroep is, het maakt niet uit wat je kijk op de wereld is, er is één ding waar je altijd bij moet blijven: respect voor je oudsten.

Het is een les die velen van ons vanaf het allereerste begin worden geleerd, en toch zijn er mensen in de samenleving die het flagrant negeren.


Dat was het geval toen Gary Martin, 62, werd aangevallen door twee tienermeisjes, volgens de Amerikaanse krant The News Tribune.

Gelukkig werd het een geval van degenen die het laatst lacht, het best lacht…

Toen Gary Martin, 62, uit New York, werd aangevallen door twee tienermeisjes op zijn gazon, dacht hij eerst dat ze ermee weg zouden komen. De meisjes hadden geen idee dat ze karma in eigen persoon tegen zouden komen.


Het incident gebeurde toen Gary twee meisjes zag staan ​​die op zijn gazon stonden, vlakbij bij een auto die te koop was. Volgens The News Tribute vroeg de 62-jarige hen om zijn terrein te verlaten. Toen ze weigerden, volgde een verbaal argument, eindigend in de twee meisjes die de man aanvielen en vervolgens de scéne ontvluchtten.

Wat de meisjes echter niet wisten, was dat een buurman de hele beproeving had gefilmd. De buurman publiceerde vervolgens de clip op sociale media, waardoor de video viraal ging. De meisjes, op dat moment slechts 14 en 15 jaar oud, werden vervolgens gearresteerd en aangeklaagd door de politie.

Het doet me pijn om een ​​man recht in zijn gezicht geslagen te zie worden, simpelweg omdat hij probeerde een paar tieners te vragen om weg te gaan. Helaas deelt niet iedereen het respect voor onze ouderen en hun bezit. Gelukkig, bij deze gelegenheid tenminste, zegevierde gerechtigheid.

Natuurlijk is dit soort gedrag volledig ONAANVAARDBAAR. Deel dit artikel alstublieft, zodat we een voorbeeld kunnen stellen en dergelijke gevallen in de toekomst proberen te voorkomen.
[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending