Tienermoeder Sanne (18) raakte zwanger in het golfslagbad: “We noemen haar Chloortje!”
Connect with us

Entertainment

Tienermoeder Sanne (18) raakte zwanger in het golfslagbad: “We noemen haar Chloortje!”

Het NPO-programma ‘Vier Handen Op Eén Buik’ staat erom bekend dat het bijzondere en opmerkelijke situaties aan het licht brengt.

Dit programma biedt ondersteuning aan tienermoeders en -vaders om zich voor te bereiden op de komst van hun baby.

In een recente aflevering was actrice Tatum Dagelet aan de beurt om hulp te bieden aan de 18-jarige tienermoeder Sanne, die al een kind heeft en nu opnieuw zwanger is, dit keer van haar nieuwe vriend Fabian, met wie ze al 7 maanden samen is.

Wat dit verhaal zo opmerkelijk maakt, is de manier waarop Sanne zwanger is geworden, namelijk in een zwembad.

Ze vertelt aan Tatum: “In de stroomversnelling was dat heerlijk!”

Tatum reageert verbaasd en vraagt aan de toekomstige vader Fabian of zijn zaad de chloor en stroming heeft overleefd.

Beide ouders bevestigen dit bijzondere liefdesverhaal dat zich afspeelde in het golfslagbad van hun dorp.

Als knipoog naar dit unieke zwembadavontuur, stelt Tatum voor om het nog ongeboren kindje van het stel de naam “Chloortje” te geven.

Deze naam sluit op humoristische wijze aan bij het bijzondere verhaal van de zwembadconceptie.

Update: Inmiddels gaat het goed met Sanne in haar leven. Ze heeft haar eigen woning, woont samen met haar twee kinderen en is begonnen met studeren.

Deze positieve wending in haar leven laat zien dat ze haar verantwoordelijkheden als moeder serieus neemt en stappen zet om een goede toekomst op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jeffrey raakt onder de indruk van Claudia in haar bikini

In het populaire programma “Lang Leve de Liefde” gaan deelnemers op zoek naar ware liefde met behulp van matchmakers.

Terwijl de zoektocht naar liefde vaak uitdagend is, lijken sommige deelnemers mogelijk andere motieven te hebben dan puur romantiek.

Een opvallend voorbeeld hiervan is Claudia Roelands, een influencer met bijna 15 duizend Instagram-volgers.

Sinds haar deelname aan “Lang Leve de Liefde” is dit aantal plotseling gestegen met 1000 volgers, hoogstwaarschijnlijk als gevolg van haar deelname aan het programma.

Het lijkt erop dat Claudia mogelijk niet primair op zoek is naar liefde, maar eerder naar een groter publiek voor haar online content.

Deze veronderstelling wordt ondersteund door de aanzienlijke toename in haar Instagram-volgers sinds haar deelname aan het programma.

In de show gaat ze op date met Jeffrey, die snel opmerkt dat Claudia’s uiterlijk niet volledig natuurlijk is.

Met lange nagels, haarextensies, wimperextensions en enkele cosmetische ingrepen heeft Claudia duidelijk veel aandacht besteed aan haar uiterlijk.

Ondanks Jeffrey’s observaties over Claudia’s uiterlijk belanden ze al snel in de hottub, wat voor Jeffrey en veel kijkers thuis een hoogtepunt lijkt te zijn.

Het avontuur in de hottub leidt echter niet tot een blijvende connectie tussen Claudia en Jeffrey.

Voor bewonderaars die wellicht geïnteresseerd zijn, is er nog ruimte om een berichtje te sturen.

Dus, was het liefde of slechts een strategische zet om Claudia’s online aanhang te vergroten?

De aflevering laat de kijkers nieuwsgierig achter, en Claudia’s Instagram-volgers lijken bereid om de komende ontwikkelingen nauwlettend te volgen.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Daag jezelf uit: Vind het verborgen ’72’ tussen de ’77’s’ in 15 seconden!

Het leven zit vol kleine uitdagingen, zowel op het werk als in ons persoonlijke leven. Je voortdurend verbeteren en je grenzen verleggen, draagt bij aan een gevoel van voldoening en houdt je mentaal jong. Een uitstekende manier om je hersenen te trainen en jezelf uit te dagen, is door deel te nemen aan visuele puzzels, zoals de quiz die we voor je hebben.

De Visuele Uitdaging

Denk je dat je over uitstekende visuele vaardigheden beschikt? Test ze dan nu met onze visuele quiz! Je hebt 10 seconden om een specifiek nummer te vinden in een complexe reeks getallen. Deze taak lijkt misschien eenvoudig, maar de getallen liggen dicht bij elkaar en de gelijkenis met de ‘indringer’ maakt het een echte uitdaging.

Strategieën voor Succes

Een goede aanpak kan zijn om de reeks systematisch te doorzoeken, rij voor rij of kolom voor kolom, in plaats van in één keer naar het getal te zoeken. Echter, iedereen heeft zijn eigen methode en strategie die het beste bij hen past.

Heb Je Het Gevonden?

De tijd is om! Heb je het nummer “72” kunnen vinden binnen de toegewezen tijd? Als je het antwoord hebt gevonden, dan beschik je over uitstekende visuele scherpzinnigheid, vooral als het je gelukt is binnen 10 seconden.

De Oplossing

Laten we teruggaan naar de quiz en samen de oplossing bekijken. Je vindt het nummer door vanaf de onderkant acht kolommen en vanaf de rechterkant twee rijen te tellen. Heb je het gevonden?

Blijf Oefenen en Uitdagen

Ongeacht het resultaat van deze quiz, er zijn altijd kansen om te oefenen en je vaardigheden te verbeteren met nieuwe uitdagingen. Blijf oefenen en daag jezelf uit om je visuele scherpzinnigheid te verbeteren!

Doorgaan met lezen

Entertainment

Vrouw geeft miljoenen euro’s uit om op Barbie te lijken, maar blijft ontevreden!

Een 33-jarige Zweedse heeft vele jaren van haar leven en een indrukwekkend bedrag van £100.000 (€2,3 miljoen) geïnvesteerd om haar langgekoesterde droom te verwezenlijken: de fysieke transformatie in een levende Barbiepop.

Om deze ambitie te verwezenlijken, heeft ze een reeks ingrijpende procedures ondergaan, waaronder faciale filters, een neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en Botox-injecties.

Ondanks deze inspanningen is ze nog steeds niet tevreden met haar uiterlijk.

“Ik heb mijn identiteit uitgewist om een plastic bimbo te worden,” verklaart ze, en voegt eraan toe dat zelfs nu haar droom nog niet volledig is gerealiseerd.

Haar fascinatie met het uiterlijk van Barbie begon al op negenjarige leeftijd, toen ze geïnspireerd raakte door de live-actiefilm waarin de Australische actrice Margot Robbie de iconische pop vertolkte.

Ondanks haar voormalige carrière in public relations, nam ze ontslag en verhuisde ze naar Londen om haar droom na te jagen. Echter, deze zoektocht bleek al snel een uitdaging te zijn.

Na haar eerste borstvergroting liep ze een infectie op en verscheen ze in 2017 op “Botched,” een Amerikaanse realityshow die mensen helpt bij mislukte plastische chirurgie.

Dit weerhield haar er echter niet van om nog meer operaties te ondergaan, omdat ze nog steeds niet tevreden was met haar uiterlijk.

In gesprek met plastisch chirurgen op de show besprak ze verdere ingrepen, waaronder een Braziliaanse billift, ribverwijdering om een slankere taille te krijgen en het vergroten van haar borsten.

Ze overwoog zelfs het hechten van haar vingers om een poppenhand te krijgen, hoewel de haalbaarheid hiervan onduidelijk was.

Zes jaar later heeft ze nog steeds geen plannen om te stoppen, omdat ze zegt dat het een “verslaving” is.

In haar woorden: “In mijn gedachten bestaat perfectie niet. Het gaat om groeien en evolueren, en elk jaar word je steeds plastischer.”

Volgens het OnlyFans-model geeft Alicia maandelijks ongeveer £3.000 (ruim €69.000) uit om haar uiterlijk te behouden.

Ze benadrukt dat ze genoeg heeft van vooroordelen en dat ze wil dat mensen zich realiseren dat er een echt persoon achter haar uiterlijk schuilt.

Alicia zegt: “Er zijn zoveel vooroordelen over hoe je bent als je er zo uitziet. Ik wil dat mensen weten wie ik echt ben. Er is meer aan mij dan wat op het eerste gezicht lijkt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending