Tijd voor Hélène Hendriks in een bikini, met een flinke bos hout voor de deur!
Connect with us

Celeberties

Tijd voor Hélène Hendriks in een bikini, met een flinke bos hout voor de deur!

Hélène Hendriks is een presentatrice die je misschien wel kent van ESPN. Daarnaast is ze zo af en toe ook te zien op de Champions League avonden van Veronica. Dan kijkt de voor- en nabeschouwing toch een stukje lekkerder weg dan wanneer we naar Wilfred Genee moeten kijken als we eerlijk moeten zijn.

Wist je trouwens dat Hélène ruim tien jaar lang op het allerhoogste niveau Hockey heeft gespeeld in Nederland?

Hélène Hendriks in bikini
Wie vaker naar Hélène kijkt is het vast wel opgevallen dat de blondine een goed stuk hout voor de deur heeft liggen. Tijd om even een foto in bikini op te zoeken:

Celeberties

Mark Rutte boos op Sylvana Simons: ‘Dit is zo belachelijk!’

Demissionair premier Mark Rutte was woensdagavond aan het eind van het coronadebat boos op Sylvana Simons van BIJ1. Zij had een motie ingediend waarin onder meer stond dat het coronabeleid van het kabinet ’30.000 doden tot gevolg’ heeft gehad. ‘Onbeschaamd en onbeschaafd’, aldus de vanwege het toeslagenschandaal afgetreden premier Rutte die zei dat ‘je niet alles kunt zeggen’ en dat ‘woorden kunnen kwetsen’. Volgens Rutte is het een kwestie van ‘beschaving’ om grenzen te stellen ‘aan wat je zegt’. De motie van BIJ1 riep de regering op met de huidige coronastrategie te breken.

Eerder al had Simons het kabinet verweten dat de strategie eruit bestond het virus ‘gecontroleerd te laten uitrazen’, oftewel het doelbewust creëren van groepsimmuniteit. Er zou alleen zijn gestuurd op het voorkomen van een overbelasting van de medische zorg, met name de intensive care-afdelingen. In de motie, die overigens door geen andere partij werd gesteund, zei BIJ1 dat deze aanpak ‘de volksgezondheid ernstig heeft geschaad’.

Een zichtbaar opgewonden Rutte kon de motie niet waarderen. Die was volgens hem ‘verschrikkelijk’ en raakte zowel hem, als ook Hugo de Jonge ‘enorm’, evenals de mensen die achter de schermen werken aan de bestrijding van het virus. Volgens de demissionaire premier verwijt Simons hen eigenlijk ‘dood door schuld van 30.000 mensen’.

Simons hield echter vol dat het ‘not done’ is om ‘koste wat kost vast te houden aan een beleid waarvan we na anderhalf jaar moeten concluderen, en zeker na het weekend dat hier vandaag ter discussie staat, namelijk het loslaten van allerlei maatregelen met desastreuze gevolgen, ik vind het onbeschaafd om daar niet de verantwoordelijkheid voor te willen nemen.’

Dat Nederland heeft aangestuurd op groepsimmuniteit, anders dan door vaccinatie, bestreed Rutte overigens eerder in het debat al. Volgens hem heeft het kabinet alle mogelijke maatregelen genomen om zowel de zorg als de kwetsbare mensen te beschermen. Dat er 30.000 mensen zijn overleden aan het coronavirus noemde Rutte ‘relatief beperkt’ ten opzichte van veel andere landen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes en Sarah van Soelen hebben heel groot nieuws te delen: “Eindelijk is het zover!”

André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen hebben geweldig nieuws. Dat delen ze draag met al hun volgers op sociale media.

Bij André Hazes en Sarah van Soelen ging het erg snel. André trok na zijn breuk met Monique Westenberg meteen in bij Sarah en haar familie.

André en Sarah merkten snel dat ze graag een eigen plekje wilden. Na een tijdje zoeken vonden ze de perfecte woning. Op donderdag 15 juli was het dan eindelijk zover: de woning is van hen.

“Eindelijk is het zover! Ons eigen huisje! Niks liever dan met jou! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend! Nu echt van ons”, schrijft een enthousiaste Sarah op Instagram.

“Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen! I love you, always”, voegt ze eraan toe. Ook André is dolgelukkig. “Mooie dag vandaag. Sleutel van ons eigen huisje! Trots.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Alexia heel zwaar getroffen door corona

Vanwege de coronabeperkingen kon Willem-Alexander zijn dochter Alexia nog niet meenemen naar haar nieuwe school in Wales.

Prinses Alexia gaat daar studeren aan het United World College, waar ook de koning twee jaar naar school ging. Het zou leuk geweest zijn om de omgeving al eens te verkennen. Maar dat gaat vanwege corona dus niet door.

Fotoshoot

Bij het begin van de jaarlijkse zomerse fotoshoot vertelt Willem-Alexander: “Ik was heel graag met haar daar naartoe gegaan.” Het koninklijk gezin gaat deze zomer weer naar Griekenland. “Alexia kent de school nu alleen van foto’s en uit verhalen. Ze is er nog niet geweest.”

Vriendin Alexia gaat ook

De koning was blij om te vernemen dat ook een goede vriendin van Alexia haar zal vervoegen in Wales. Niemand minder dan de Spaanse troonopvolgster Leonor zal ook aan het college studeren. “Ze kennen elkaar en kunnen het vast goed met elkaar vinden.” Willem-Alexander laat nog weten dat Leonor in het geheim deelnam aan het toelatingsexamen, zonder haar identiteit kenbaar te maken. Ze is dus toegelaten op eigen kracht, en niet omdat ze prinses is.

Koningin Máxima vindt het vreselijk

Koningin Máxima zegt dat ze gemengde gevoelens heeft bij het feit dat ze twee van haar dochters zal moeten missen. Ze vindt het zowel vreselijk als heerlijk. Prinses Amalia heeft immers een tussenjaar gepland om te reizen. “Je moet ze loslaten. Het wordt heel leeg”, zegt Máxima.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending