Tijd voor Hélène Hendriks in een bikini, met een flinke bos hout voor de deur!
Connect with us

Celeberties

Tijd voor Hélène Hendriks in een bikini, met een flinke bos hout voor de deur!

Hélène Hendriks is een presentatrice die je misschien wel kent van ESPN. Daarnaast is ze zo af en toe ook te zien op de Champions League avonden van Veronica. Dan kijkt de voor- en nabeschouwing toch een stukje lekkerder weg dan wanneer we naar Wilfred Genee moeten kijken als we eerlijk moeten zijn.

Wist je trouwens dat Hélène ruim tien jaar lang op het allerhoogste niveau Hockey heeft gespeeld in Nederland?

Hélène Hendriks in bikini
Wie vaker naar Hélène kijkt is het vast wel opgevallen dat de blondine een goed stuk hout voor de deur heeft liggen. Tijd om even een foto in bikini op te zoeken:

Celeberties

Zien: Nieuwe rel rond Marco Borsato – Dochter Jade (net 17) heeft al 5 jaar relatie met muziekproducer

Het zit de Borsato’s even niet mee… Na de storm rond de echtbreuk van Marco en Leontine is het nu dochter Jade, net 17 jaar geworden, die de aandacht op zich vestigt vanwege het feit dat zij de vijfde verjaardag viert van haar relatie met muziekproducer Roeland Beelen. Een relatie die dus begon toen zij pas 12 jaar oud was. Schrijfster en columniste Marianne Zwagerman, die er schande van sprak, haalde de woede van Borsato-fans op haar dak, maar blijft bij haar mening van een ongepaste relatie en zegt: ‘Als het moslims waren en dat 12 jarige dochtertje droeg een hoofddoek kotsten Borsato-fans ervan #feit’

Een ding is zeker: Jade Borasto en Roeland van Beelen hebben er nooit een geheim van gemaakt dat zij een relatie begonnen toen zij 12 en hij 14 jaar was. Daarvan getuigen de social media accounts van de twee. Roeland Beelen leerde de destijds 12-jarige Jade kennen toen jij in het team van Marco zat bij The Voice Kids. Borsato neemt regelmatig kandidaten mee naar huis voor feestjes zoals barbecues.

Begin dit jaar liet Jada los dat 2019 een ‘geweldig’ jaar voor haar was geweest. “Ik heb mooie herinneringen gemaakt en zoveel geleerd. Ik ben oprecht dankbaar voor dit alles. Laten we meer mooie herinneringen maken in 2020”, klonk haar nieuwjaarswens. Dat ‘geweldig jaar’ 2019 kwam ook omdat zij afgelopen oktober vierde dat zij 5 jaar samen was met Beelen, die zich afficheert als producer.

Een relatie ook die haar ouders Marco en Leontine blijkbaar, sinds hun eerste ontmoeting in 2014, aanmoedigden door o.a. de vriend van Jade mee op vakantie te nemen. Dat Jade en Beelen een echte relatie hebben en er sprake is van meer dan vriendschap blijkt ook uit de foto’s die zij op social media plaatsen van hun gezamenlijke vakanties. Een deel van de afgelopen zomer brachten ze bijvoorbeeld door in het Italiaanse Perugia.

Marianne Zwagerman

De relatie van dochter Borsato, die begon op haar twaalfde, viel bij schrijfster en columniste Marianne Zwagerman bepaald niet in goede aarde. Zij schreef op Twitter: “Dit meisje is 17 en heeft al 5 jaar (!) een relatie met een producer. Deze familie is echt f*cked up” om er aan toe te voegen dat zij de relatie zelf nooit goedgekeurd hebben. “Als ik een dochter had mocht ze niet op haar 12e een ‘relatie’. Ook niet met een loodgieter!”

Dat Zwagerman de relatie afkeurt valt bij Borsato-fans niet echt lekker. Zo reageerde Marjan met een J op twitter met ‘Zwaar overdreven bericht van @mariannezw. Verkering krijgen op de middelbare school is heel normaal. Er zit 2 jaar leeftijdsverschil tussen. U zoekt spijkers op laag water…’

En dat was nog een gematigde reactie…

Maar Marianne Zwagerman veranderde haar mening niet echt getuige haar volgende post: “Kinderen kunnen maar zo kort kind zijn. Op je 12de hoor je net de relatie met je knuffelbeer te beëindigen. Niet in een serieuze jaren-durende relatie te stappen.

Daarom vecht ik al 10 jaar tegen het #mutsenparadijs. Je hoort je dochter van 12 te leren dat ze zelfstandig moet zijn. Het leven op eigen kracht moet leren kennen. Je neemt niet je ‘schoonzoon’ mee op vakantie met je minderjarige dochter 😑

Met als uitsmijter: Als het moslims waren en dat 12 jarige dochtertje droeg een hoofddoek kotsten Borsato-fans ervan #feit.

Een vrij partij tussen minderjarige kinderen is niet altijd strafbaar. Dat is bijvoorbeeld het geval indien die handelingen vrijwillig plaatsvinden tussen jeugdigen die slechts in geringe mate in leeftijd verschillen en tussen wie een affectieve relatie bestaat.

Op 29 januari van dit jaar tekende Jade overigens een contract bij het Amsterdamse artiestenbureau NAMAM, waar onder anderen YouTuber Defano Holwijn, influencer Gaby Blaaser en acteur Geza Weisz ook onder contract staan. Van Jada is bekend dat ze de muzikale genen van haar vader Marco erfde. Zo was ze met hem te horen in het nummer ‘Samen Voor Altijd en sprak ze de stemmen in van verschillende kinderfilms. In 2014 bracht ze de single ‘Als jij maar van me houdt uit.

Nadat op 4 februari bekend werd dat haar ouders gingen scheiden, lieten Jada en haar broers Luca (21) en Senna (18) weinig van zich horen. Wel deelde Luca vorige week de mysterieuze tekst ‘Waarom Marco en Leontine na 23 jaar plotseling uit elkaar gaan, is niet bekend. “We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven”, luidde hun korte verklaring.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg heeft een nieuwe vriend gevonden na breuk met André Hazes

Monique is er heel slecht van geweest dat André Hazes haar in de steek heeft gelaten. Ze vindt veel troost bij haar zoontje Dré.

Al lijkt kleine Dré niet de enige te zijn die Monique Westenberg troost biedt. Ze zou volgens verschillende bronnen al een nieuwe vlam gevonden hebben.

Het zou gaan om Tino Martin. De twee sturen elkaar geregeld hartjes over en het weer op Instagram.

Er lijkt wel liefde in de lucht te hangen tussen die twee. Tino zegt intussen aan Story dat hij niet wil reageren op de geruchten.

“Het is toch al een tijdje geleden dat ik Monique nog gezien heb”, luidt het. “Maar ja, ik heb haar een paar keer gesproken.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes heeft een boodschap voor Monique Westenberg nadat hij haar verlaten heeft

André Hazes verloofde zich met Monique Westenberg. Enkele weken later verliet hij haar.

André Hazes trok in bij Sarah van Soelen. Volgens hem hebben ze geen relatie. “Maar het is wel een lekker wijf”, zei hij eerder al.

Monique Westenberg vindt troost bij haar zoontje Dré. Ze lijkt er ook weer wat bovenop te komen.

Intussen probeert André weer toenadering tot haar te zoeken. Een paar dagen geleden likte hij één van haar foto’s op Instagram. Dat schrijft Story.

Monique toonde ook een foto van haar en kleine Dré op een kinderboerderij. André reageerde op die foto. “Wat een baas hebben wij op de wereld gezet”, schreef hij.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending