Tijdschrift compleet door het stof nadat het Amalia ‘dik’ noemt op foto
Connect with us

Lifestyle

Tijdschrift compleet door het stof nadat het Amalia ‘dik’ noemt op foto

We zouden er niet aan moeten denken. Het leven van een Nederlandse prinses lijkt ons eerlijk gezegd niet heel erg gemakkelijk. Oké je hoeft nooit van je leven hard te werken en bij je geboorte is al duidelijk dat je je VWO-diploma zult gaan behalen maar verder zitten er toch behoorlijk wat nadelen aan vast. Prinses Amalia is de oudste van de drie dochters van Willem Alexander en Máxima en dus ooit de troonopvolgster van haar vader. Echter, deze dame is nog altijd pas 16 jaar en dus nog gewoon een kind. Terwijl alle aandacht die ze krijgt normaliter alleen voor echter wereldsterren voorbestemd is. En die bekendheid is natuurlijk niets iets waarvoor ze ooit gekozen heeft.

‘Plussize’ Prinses Amalia
Daar had het Argentijnse tijdschrift Caras even geen rekening mee gehouden. Het tijdschrift had kroonprinses Amalia samen met haar moeder Máxima op de cover gezet en spreekt van Amalia’s ‘plussize-look’. Het tijdschrift biedt nu zijn excuses aan. “We erkennen dat we een fout hebben gemaakt, zonder kwaadwillende bedoelingen”, schrijft hoofdredacteur Liliana Castaño. “De media zijn spiegels van onze samenleving en van alle veranderingen die er op de wereld plaatsvinden. We leren allemaal, ook de media.”

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending