Tim Hofman razend op kabinet: ‘Rutte en De Jonge moeten opdonderen!’
Connect with us

WOW

Tim Hofman razend op kabinet: ‘Rutte en De Jonge moeten opdonderen!’

Het ziet er niet naar uit dat we Tim Hofman nog ooit terugzien als host van de talkshow Op1. Nu doet hij weer een felle uitspraak.

Een ongeschreven regel schrijft voor dat presentatoren van talkshows zich niet mengen in het politieke debat. Tim Hofman denkt daar anders over. Deze keer pakt hij premier Rutte en zorgminister De Jonge hard aan. Hij vindt dat ze maar beter kunnen opdonderen.

Woedend

Tim is niet te spreken over het coronabeleid van het kabinet van de afgelopen tijd. Het gaat dan met name over de al te rooskleurige versoepelingen van onlangs. Rutte en De Jonge boden hiervoor ondertussen excuses aan.

De presentator tweette: “Vind het eigenlijk zo onterend voor ons land dat een Hugo de Jonge niet de beleefdheid en respect voor de democratie heeft om na deze volslagen amateuristische misser op te stappen. Ga gewoon. Geef ons wat vertrouwen in verbetering. Echt annoyed door.”

Opdonderen

Ook op Instagram spuwt Hofman zijn gal. “Hoop echt dat ie opdondert. Om alle 100 redenen die je kunt bedenken. Van 1,1 miljard aan domme testplannen tot verkeerd voorlichten over Janssen-vaccins en wanneer je naar de club zou mogen en alles daartussen.”

Celeberties

Stralende Sylvie Meis showt haar bikinibody op Ibiza

Sylvie Meis is op dit moment aan het genieten op Ibiza. Daar is ze samen met manlief Niclas en haar zoon Damián. En haar volgers kunnen genieten van alle vakantiekiekjes. En daar zat ook een geweldige foto bij van haar afgetrainde bikinilijf.

Zo deelt ze onderstaande foto met haar volgers. “Golden hour”, aldus Sylvie.

Sylvie krijgt enorm veel reacties! Hier een greep uit de comments: “Beauty”, “Jouw lichaam… is WOW!”, “Wat een body…” En zo nog 100 andere leuke reacties!

En wij geven hun groot gelijk, want ze ziet er nog steeds prachtig uit! Benieuwd naar de foto? Bekijk die hieronder!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘André Hazes is klaar met Sarah van Soelen’

Een blik zegt meer dan 1000 woorden. Dreetje Hazes is het helemaal zat dat zijn roomsoes de hele dag zichzelf en hem op de foto zet.

Kijk maar even hoe hij op foto 1 kijkt. Dat is de ‘ik lach wel, maar ik ben er klaarmee’ blik. Op foto 2 komt het ‘hou godverdomme nou eens op met die tering camera en vertel gewoon een keer iets leuks’ hoofd.

Als dit zo doorgaat komen er barstjes in dit prille geluk. En dat zouden we niet willen, want we vinden het een prachtig stel. Overigens is het ook best vreemd dat je een mediastop inbouwt en overal roept dat je klaar met alle aandacht bent, maar wel iedere maaltijd uitgebreid op de gevoelige plaat zet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Johan Derksen brandt Rachel Hazes compleet af

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan: Rachel Hazes krijgt een eigen reallifesoap. Dit tot groot afgrijzen van Johan Derksen. Hij brandt haar compleet af. ,,Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat!”

‘Dát gaat voor’
De weerstand tegen Rachel Hazes blijft maar groeien. En hoewel ze misschien wel samen met haar zoon André de minst geliefde BN’er is, denkt ze toch dat er mensen zullen gaan kijken naar haar soap. Zelfs na de felle kritiek die ze kreeg op het promoten van de Hazes-spullen van de Lidl.

Maar velen zeggen niet te zullen gaan kijken naar de soap, en wie dat vooral niet gaat doen is Johan Derksen. ,,Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat! Dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen, want dát gaat voor”, klaagt hij in De Oranjezomer.

Eeuwig rouwende weduwe
Rachel weet niet van ophouden, vindt Johan. Hij noemt haar ‘de eeuwig rouwende weduwe’. ,,Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting!”

Volgens Johan weet Rachel niet meer van gekkigheid wat ze moet doen om in de publiciteit te komen. Volgens Wilfred Genee zijn dat ‘prima ingrediënten voor een reallifesoap’. Maar Johan vindt het ronduit ‘walgelijk’. ,,Als er zo veel smakeloze mensen zijn in dit land dat een zender dit gaat uitzenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben”, aldus Johan.

Doorgaan met lezen

Trending