‘Tino Martin had relatie met Gerard Joling voor het geld’
Connect with us

Meest bekeken

‘Tino Martin had relatie met Gerard Joling voor het geld’

De roddel over zijn relatie met Gerard Joling is door Tino Martin zelf de wereld in geholpen. De reden? Tino Martin: ‘Als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen’. ,

De zanger en Joling voedden de geruchten tijdens hun verblijf op Curaçao, vertelt Martin in Bij Andy in de auto! “Ik heb er wel van genoten en gelukkig mijn meisje ook”, aldus Martin over de roddel die ontstond nadat hij en Joling een nummer hadden opgenomen. “Joling en ik waren vorig jaar december allebei op Curaçao. Toen gingen we juist met zijn tweeën de zee in en foto’s maken. Dat stond de week erop dan weer in zo’n blaadje.”

Volgens Martin is er sprake van een wisselwerking tussen hem en de roddelpers. “Die verhalen verkopen natuurlijk het beste. Tegelijkertijd: als ik een nieuw concert geef en ik moet een hele berg kaartjes verkopen, dan benader ik die bladen ook. Om te vragen of ze er een leuk stukje over willen maken. Als je Ziggo Dome of het Olympisch Stadion doet, dan moet je alles naar buiten klappen.”

In februari bevestigde Martin na zes maanden weer samen te zijn met zijn vriendin Kimberley Kruiter. na de breuk deden er verschillende verhalen de ronde over nieuwe liefdes in het van de zanger. Zo werd beweerd dat hij iets had met Monique Westenberg, op dat moment de ex-vriendin van André Hazes, maar ook met Joling.

Vlak voor de relatiebreuk had Kruiter nog het nieuwe huis waar ze met Martin woonde ingericht. “Ik kon er niet van genieten. Toen was ik echt naar de klote. Toen wist ik één ding: dit moet ik goedmaken. En als dit goed komt, dan laat ik haar nooit meer gaan. En dat gaat nu al een hele tijd goed.”

Meest bekeken

Jeroen Pauw: ‘Ik ben blij dat m’n moeder dood is’

TV-presentator Jeroen Pauw (57) is blij dat zijn moeder overleden is. “Ik ben blij dat mijn moeder dood is”, zei hij tegen presentator Beau van Erven Dorens, die hem interviewde voor de eerste

In het gesprek blikt Beau terug op een oud interview uit 2003 met Pauw. Toen sprak Jeroen over het verstoorde contact met zijn moeder. Hij vond dat zijn moeder teveel aan zijn hoofd zeurde. Ze vond dat hij het te druk had voor haar.

Vijf jaar later zegt hij: “Ik ben blij dat ik er bij was toen mijn moeder overleed, maar ik ben ook wel blij dat ze dood is.” Hij noemt het een opluchting. “Ik heb het altijd als een steen ervaren; ik moet nog wel even langs mijn moeder. Ik moet. Ik weet dat het heel onaardig klinkt dat ik blij ben dat ze dood is, maar het is mijn eigen moeder, wat kan mij het schelen wat een ander daar van vindt… ”

dan: “Ik kreeg altijd een moeilijk gevoel bij haar. Te weinig aandacht, het was nooit goed. De vrienden die ik had deugden niet, de vriendinnen deugden al helemaal niet.”

Jeroens vader leeft ook niet meer. Hij heeft nog wel 2 zussen. Jeroen zegt ook dat de reden dat hij geen kinderen heeft er alles mee te maken heeft dat hij zelf niet uit een warm nest komt. “Ik ben rond mijn 17e uit ons gezin ontsnapt met de gedachte: dit is wat ik niet wil.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Horecaondernemers zijn er helemaal klaar mee en openen massaal a.s dinsdag

Horecaondernemers zijn het zat en willen hun terrassen openen. De versoepelingen die afgelopen dinsdagavond bekend werden gemaakt tijdens de coronapersconferentie vielen bij veel horecaondernemers niet in goede aarde.

Zij vinden dat een open terras, in de frisse buitenlucht en volgens de coronaregels, prima moet kunnen.

2 maart
Eerder werd door verschillende horeca in Nederland al naar buiten gebracht dat de deuren op 17 januari open zouden gaan.

Dit gebeurde niet, waardoor veel mensen verwachten dat ook de plannen voor 2 maart niet doorgezet worden.

Woordvoerder Johan de Vos is echter zelfverzekerd dat er deze keer wel daad bij het woord gevoegd gaat worden.

“Dat kwam omdat destijds ‘code zwart’ dreigde te ontstaan in de zorg”, vertelde hij aan Omroep Brabant.

Dit keer is het anders: “Er moet iets gebeuren en alle collega’s in Nederland zijn welkom om zich aan te sluiten.”

Geen gevaar
Veel horecaondernemers zijn de wanhoop nabij, aangezien zij hun deuren al maandenlang niet kunnen openen.

Ook wordt er volgens De Vos door het kabinet slecht gecommuniceerd met de horeca in Nederland. “Zeker na het zien van de beelden van afgelopen weekend en de afgelopen dagen.

Amper tot geen handhaving, maar wel volle parken door het hele land”, legt hij uit. “Wij weten zeker dat we veilig en verantwoord onze zaken kunnen openen. Om te beginnen buiten met de terrassen. Uiteraard wel op anderhalve meter.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet meer zie’

Rachel Hazes mag dan veel verdriet hebben omdat ze haar twee kleinkinderen niet ziet, maar ze vindt nog altijd dat de fout niet bij haar ligt: “Ik zou voor mijn kleinkinderen een heel lieve oma zou zijn. Maar als me dat niet geboden wordt, dan maar niet. Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet zie.’

In het interview dat Story deze week publiceert met weduwe Hazes maakt ze bepaald van haar geen moordkuil. Door de vete met dochter Roxeanne heeft ze kleinzoon Fender al jaren niet gezien. Daarover zei ze eerder: “Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie mijn kleinzoon niet, dat doet zeer.”

Met zoon André is Rachel weliswaar weer on speaking terms, maar dat betekent niet dat ze kleinzoon André Jr. ook ziet. Zelfs haar zoon ziet ze momenteel weinig, zo vertelt ze in Story. ‘Dat heeft ook met deze tijd te maken en dat ik veel in Barcelona ben geweest. We bellen veel via Facetime. Maar mijn kleinzoon zie ik dan niet. We praten wel over hem, maar hij komt niet in beeld. Ik weet niet of dat de invloed van Monique is. Daar praten we niet over. Ik weet wel dat toen we met een hele groep in Rome (januari 2020, red) waren, André aan mij vroeg of ik mijn kleinzoon niet miste. Ik antwoordde: Natúúrlijk, mijn hart breekt als oma, maar als je iets niet geboden wordt en je kleinzoon is drie jaar en je hebt hem één keer gezien, anderhalf uur bij elkaar.”

Rachel vervolgt met: “Met alle respect: wat mís ik dan? Er is nooit een band opgebouwd. Laatst heb ik ook tegen André gezegd: Ik weet dat ik een heel leuke en goede vrouw voor je vader ben geweest, dat ik voor mijn kinderen een heel goede moeder ben geweest en dat ik voor mijn kleinkinderen een heel lieve oma zou zijn. Maar als me dat niet geboden wordt, dan maar niet. Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet zie.’

In het vraaggesprek vertelt de weduwe ook dat geen spijt van haar bemoeienis met zijn relatie met Monique. ‘Ik heb gedaan wat ik als moeder moest doen. Ik snap dat hij als 20-jarige verliefd werd op Monique. Ze ziet er goed uit. Maar de wereld lag zo aan zijn voeten. Toen heb ik tegen André gezegd: Jullie doen elkaar tekort. Want zij wil straks huisje boompje beestje en jij bent een ondeugend jochie. Dat is wel gebleken. Ik hoef geen glazen bol te hebben om te begrijpen dat mijn kind de wereld wil ontdekken. Als moeder heb ik tegen hem gezegd: Kijk uit waar je aan begint. Jij wil haar dat huisje boompje beestje leven geven, maar er zijn te veel obstakels in je leven. En dat is bewezen. Dus eigenlijk heb ik gedaan wat een moeder hoort te doen.”

Rachel denkt ook nu nog dat ze het goede voor zoon André heeft gedaan. “Ik had de makkelijkste weg kunnen kiezen en me er niet mee kunnen bemoeien, maar ik heb de moeilijkste weg gekozen. Ik ben als moeder eerlijk geweest naar mijn zoon. Maar ik heb gedaan wat ik moest doen. Neem ik mezelf dat kwalijk? Nee. Heb ik voor mijn beurt gesproken? Misschien wel. Heb ik er achteraf spijt van? Nee. Want ik moet er niet aan denken dat het ooit fout was gegaan en dat hij zou zeggen: Waarom heb je me niet gewaarschuwd? Dat is ook opvoeden,’ zegt ze in het weekblad.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending