Topmodel Doutzen Kroes riskeert een Instagram-verbod door bizarre steunbetuiging
Connect with us

Celeberties

Topmodel Doutzen Kroes riskeert een Instagram-verbod door bizarre steunbetuiging

Doutzen Kroes staat niet alleen bekend als een internationaal topmodel. De Friese schone houd er ook nogal afwijkende ideeën op na. De laatste tijd was het wat rustiger rondom Kroes, maar nu riskeert ze verstoten te worden van Instagram, door een opmerkelijke foto en steunbetuiging.

Wappie
Kroes staat sinds de uitbraak van het coronvirus in de volksmond bekend als een ‘gekkie’ of een zogenoemde’wappie’. Die titel is haar door veel mensen gegeven door haar complotuitspraken over het virus, de maatregelen en eigenlijk over de volledige crisis. Veel mensen vroegen zich destijds af wat er met Kroes aan de hand was.

De laatste tijd leek Kroes hier een beetje vanaf gestapt te zijn. Haar Instagram-posts waren voornamelijk verbroederend en positief van aard. Tot nu.

Steun aan omstreden Isa Kriens
Want out of the blue dropt Kroes een complotbom. In een Instagram-verhaal deelt ze een foto van zichzelf. Ze heeft een shirtje aan waarop ‘zelf nadenken’ staat. Ze plaatst daarbij haar wijsvinger tegen haar slaap (dat beeld nadenken uit) en voegt de volgende tekst bij de afbeelding:

”Jammer dat ik Isa Kriens niet kan taggen. Ze heeft een andere mening dan de mainstream en ze wordt gecensureerd. Als dat geen stof tot nadenken is.”

 

Wie is Isa Kriens?
Dat Doutzen haar vriendin Kriens niet kan taggen, is omdat Instagram blijkbaar heeft ingegrepen en haar van het sociale netwerk heeft afgegooid.

Dat is ook niet zo gek, als je beseft dat Isa Kriens roept dat je leukemie moet bestrijden zonder officiële behandeling. Dat gaat nog veel verder dan een complotdenker.

Anyway, door het openlijk steunen van Kriens riskeert Doutzen Kroes nu zelf een Instagramverbod. De vraag is wat zij dan gaat doen om haar volgers op de hoogte te stellen van haar afwijkende ideeën.

Celeberties

Heftige ziekte voor Trijntje Oosterhuis (49)

Trijntje Oosterhuis (49) testte een week geleden positief op het coronavirus en voelt zich nog niet de oude. Op Instagram schrijft de zangeres dat het virus haar ‘echt flink te pakken’ heeft.

“Ik voel me zó bezwaard tegenover iedereen die tickets heeft gekocht voor vandaag of voor shows dit weekend”

‘Was corona maar een 1 aprilgrap.. dan kon ik vanavond en dit weekend gewoon lekker optreden! Het heeft me echt flink te pakken gekregen… maar gelukkig voel ik me al een stuk beter dan begin deze week’, laat ze weten.

Ze baalt dat ze ook dit weekend mensen teleur moet stellen. ‘Ik voel me zó bezwaard tegenover iedereen die tickets heeft gekocht voor vandaag of voor shows dit weekend’, zegt ze. ‘Ik waardeer jullie geduld en veerkracht echt ontzettend.. en ook dat van mijn lieve crew en bandleden.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Plannen tussen Martien Meiland en Peter Gillis een feit: “Chateau Gillis!”

Peter Gillis en Martien Meiland blijken niet de beste vrienden en collega’s van elkaar te zijn. Martien zou zich een keer hebben uitgesproken over ‘Massa is Kassa’ en dat is Peter duidelijk bijgebleven. Jordi Versteegden van De Telegraaf is vorige week langsgegaan en die heeft voor nogal wat wrijving gezorgd met zijn strategische vragen aan Peter.

Peter heeft zich daardoor hard uitgesproken over Martien en zijn programma’s: “Wij hoeven het ook niet voor de centen te doen. Martien wel. Dat is niks voor ons, wij hoeven niet ’te toneelspelen’. Ik heb mensen in de bijstand nog nooit wijn zien drinken, zij zitten ’s middags al aan de wijn.” Martien heeft inmiddels snerend gereageerd: “Peter bedoelt met toneelspelen denk ik dat Chateau Bijstand gescript is. En dat klopt in zoverre dat wij allerlei opdrachten hebben gekregen voor goede doelen. Dat zie ik de familie Gillis inderdaad niet gauw doen!”

Samenwerking tussen Peter Gillis en Martien Meiland?
Bij De Telegraaf wordt deze ruzie uitgebreid besproken waarna het al snel over een nieuwe aankoop van Peter gaat, een villa in Spanje. Jordi: “Ze zitten in Alicante in een appartement, Dat gaan ze verkopen want ze hebben een soort kasteel gekocht van 3,2 miljoen. Peter schijnt een vermogen van 90 miljoen te hebben.” Jordi spreekt zich uit over de gigantische villa: “Het is geweldig, we hebben hier een foto. Het gaat om 750 vierkante meter woonoppervlak, 6 slaapkamer met allemaal een badkamer. Er is een binnenbad, buitenbad, sauna, jacuzzi, alle luxe dus. Peter is van plan daar de komende jaren voor langere tijd naartoe te gaan!” Jordi’s collega: “Ik zie er wel een leuk format in. Chateau Gillis!” Jordi duidelijk enthousiast: “Dat zou wat zijn, dat die twee samen wat gaan doen. ik noteer het, heb een kort lijntje met SBS6 en we zien het volgend jaar op tv verschijnen!” Hieronder meer vanaf 3:47!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verschrikkelijk nieuws over gezondheid vrouw Arie Boomsma

Romy Boomsma heeft een voorstadium van baarmoederhalskanker. Dat meldt de vrouw van presentator Arie Boomsma op Instagram.

Vrijdag is een laagje afwijkende cellen van haar baarmoedermond verwijderd. “Hopelijk is alles schoon nu en is er verder geen behandeling nodig. Die uitslag krijg ik over twee weken.”

De 31-jarige deed mee aan het bevolkingsonderzoek. Omdat ze nergens last van had, maakte ze zich geen zorgen over de uitslag van haar uitstrijkje. “Maar de uitslag van mijn uitstrijkje was niet wat het moest zijn. Nog niets om me zorgen over te maken maar ik werd voor de zekerheid toch doorgestuurd naar het ziekenhuis voor meer onderzoek.”

Baarmoederhalskanker

Uit het resultaat bleek dat ze een voorstadium van baarmoederhalskanker heeft. Nu deelt ze haar verhaal, omdat ze zelf haar deelname aan het onderzoek bleef uitstellen. “Want ook zonder klachten kan je een voorstadium van baarmoederhalskanker blijken te hebben en er op tijd bij zijn kan alle verschil uitmaken.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending