Trijntje Oosterhuis scheldt kassameisje uit: 'Weet je wel wie ik ben?'
Connect with us

BNers

Trijntje Oosterhuis scheldt kassameisje uit: ‘Weet je wel wie ik ben?’


Trijntje Oosterhuis lijkt betrokken te zijn geweest bij ongepast gedrag in een winkel. De zangeres wilde gebruikmaken van een personeelstoilet, maar toen haar dat werd geweigerd, schijnt ze volledig uit haar vel te zijn gesprongen met uitspraken als: ”Weet je wel wie ik ben!?”


Op het Instagram-kanaal Juicechannel werd aan volgers gevraagd om hun onplezierige ervaringen met bekende Nederlanders te delen, en er kwam aanzienlijke respons. Een winkelmedewerkster zou een behoorlijke confrontatie hebben gehad met mevrouw Oosterhuis.

Dit incident zou al enige tijd geleden hebben plaatsgevonden en betrof een wc-bezoek. Trijntje, die dringend moest plassen, eiste toegang tot het personeelstoilet.

Toen haar werd verteld dat dit niet de bedoeling was, schijnt Trijntje volledig losgebarsten te zijn. ”Ik werd volledig uitgescholden en ze zei zelfs: ‘Weet je wel wie ik ben?”’


Deze medewerkster blijkt niet de enige te zijn die een confrontatie met Trijntje Oosterhuis heeft gehad. Een ander meldde zich ook. Trijntje wilde hier ook gebruikmaken van het personeelstoilet en kreeg ook hier te horen dat dit alleen voor het personeel was.

”Ze probeerde een discussie te starten en werd hysterisch. Ze vroeg me of ik wist met wie ik te maken had. Ik kreeg een blik alsof ze me een klap wilde verkopen, maar uiteindelijk liep ze weg”, aldus de medewerker aan Juicechannel.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt er nog een derde persoon naar voren die haar ervaring met Trijntje Oosterhuis wil delen. ”Ze trad jaren geleden op voor het Longfonds. Koren uit heel Nederland waren uitgenodigd om samen met haar te zingen.”

Trijntje zou alleen vrolijk hebben meegedaan als er een camera op haar gericht stond. ”Zodra deze uit was, stond ze met een chagrijnig gezicht op haar telefoon te mokken.” Kortom, Trijntje lijkt, net als op het Songfestival, weinig punten te scoren.


BNers

Ali B: ’Twee middelvingers voor alle mensen die mij afkraken’


Ali B heeft het helemaal gehad met de negatieve reacties die hij ontvangt op foto’s van zijn afgetrainde lichaam. Op Instagram haalt hij flink naar zijn criticasters uit.

Eerder deze week plaatste Ali een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. De rapper ontving een hoop negatieve commentaren. Reden genoeg voor Ali om zaterdag van zich af te bijten.
„Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt”, schrijft Ali op Instagram. „Maar vooral ja, deze twee ????middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”Ook hadden diverse deskundigen kritiek op Ali’s strenge train- en voedingsschema. Dat laat hem echter koud. „Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je”, aldus de rapper. „Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt.”


Anouk
Ali benadrukt in een nieuw bericht dat zijn relaas niet gaat over Anouk. De zangeres grapte eerder deze week dat Ali op ’een verkrampte Chippendale’ lijkt. „Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht”, aldus Ali. „Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel zeggen tegen elkaar. Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker.”


Doorgaan met lezen

BNers

De Bauers krijgt geen vervolg: dit heeft de doorslag gegeven


Het heeft er alle schijn van dat Frans Bauer niet verder wil gaan met zijn realityserie De Bauers. De zanger vertelde op Radio 538 dat het er waarschijnlijk niet van komt. Maar wat is daar de reden van? ”Ik denk het mede door de juicekanalen komt.”

De Bauers

De Bauers – 20 jaar later was een kijkcijferkanon. Acht weken lang keken miljoenen mensen naar de serie. Dat zou alle reden moeten zijn voor een vervolg. Of toch niet?
Het laatste blijkt aan de orde. Op de radio heeft Frans laten weten dat het er waarschijnlijk niet van gaat komen. ”Weet je wat het is? Ik denk niet dat er hierna een seizoen komt”, zo heeft de populaire zanger laten optekenen.

Mooi geweest

”We hebben nu zo’n mooie periode achter de rug waarin er weer zoveel miljoen mensen hebben geteken.” En dat was 20 jaar geleden ook zo.
”Nu zijn we eigenlijk doorgegaan met die 2,5 miljoen kijkers alsof de tijd stilstond. En ja, weet je, weer een serie erachteraan.”
“Ik weet het niet. Dit heeft toch zoveel magie gehad de afgelopen weken? Dat is eigenlijk niet meer normaal. Het is het best bekeken programma van de NPO de afgelopen tien jaar. Waarom zou je het nog doen als het al zo mooi is geweest?”


Juicekanalen

William Rutten, BN’er-fotograaf van beroep, denkt dat er meer speelt dan stoppen op je hoogtepunt. Hij wijst op juicekanalen.
Die zouden een kwalijke rol spelen in het besluit van Frans om niet door te gaan. Onlangs richtte Juice Channel hun pijlen op twee zoons van Frans.
Die zouden aan de lopende band vreemdgaan, waarbij met name Frans Junior er hard van langs kreeg. Rutten denkt dat dit de doorslag heeft gegeven om te stoppen met De Bauers.
”Ik denk dat hij dit doet ter bescherming van zijn kinderen, dat hij ook gewoon nu al merkt met die juicekanalen die al begonnen over zijn kinderen.”


Doorgaan met lezen

BNers

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!


Op social media deelt Ali B een video van zichzelf en zijn kind waarbij hij eventjes hard onder handen genomen wordt.

Hij grapt erbij: “Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen!! Wie grijpt er een keer in?”. Maar niet bij alle fans komt dit even lekker aan.

Een volger schrijft: “Doorbreek die Cirkel, Bedenk dat je zijn boosheid begrijpt en het lief vindt dat hij het zo oplost, maar dat het beter voor hem is hem zich bezig te houden met kinder problemen zoals, ik eet wat ik te eten krijg van mijn vader of moeder, zeg HO inplaats van te schoppen.”


Ali B goed onder handen genomen
De rapper reageert hier dan ook gelijk op met: “Mijn kind in tegenstelling tot heel veel volwassenen hier, is emphatisch genoeg om aan te voelen of iemand iets leuk vind en hij voelt duidelijk aan dat papa het leuk vind. Dat stukje inlevingsvermogen gun ik die paar mensen die dit niet kunnen waarderen ook!”


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending