Truc om snelheidsovertredingen te vermijden gaat viraal – de politie wil niet dat je dit ziet
Connect with us

Lifestyle

Truc om snelheidsovertredingen te vermijden gaat viraal – de politie wil niet dat je dit ziet

De meeste mensen hebben wel eens dat ze ineens hun voet iets te hard op het gas duwen en over de maximumsnelheid van de weg gaan.

Natuurlijk zijn er anderen die het vaker doen; degenen die regelmatig te hard rijden.

Gelukkig, voor al hardrijders onder jullie, zijn we een online tip tegengekomen die ervoor zorgt dat je nooit meer betrapt wordt door de politie en boetes kunt vermijden …

Er zijn genoeg zogenaamde ‘trucs´ om mensen te helpen snel boetes te vermijden, maar deze specifieke methode is de enige die 100% waterdicht is als het gaat om het vermijden van boetes van de politie. Het beste deel ervan? Het is volledig legaal. En ja, dat lees je goed.

De boetes vermijden
Facebook-pagina Gendarmerie de l’Oise publiceerde eerder dit jaar een driestaps-methode om ervoor te zorgen dat je niet door de flitspalen wordt gepakt. De truc verspreidt zich sindsdien als een lopend vuurtje online; het enige dat je hoeft te doen, is de onderstaande punten te volgen.

1 – Kijk goed naar de borden die je passeert die de maximumsnelheid aangeven. Het opgegeven aantal is eigenlijk de maximale snelheid die je mag rijden, of je nu te voet, per fiets, paard, auto of een ander voertuig bent.

2 – Neem even de tijd om de snelheidsmeter van je auto te controleren. Dit kan meestal ergens op het dashboard worden gevonden, in duidelijk zicht op de bestuurder. De pijl geeft de snelheid aan waarmee je op dat moment rijdt. Bij nieuwere auto’s is de snelheid soms nog duidelijker: ze verschijnen in cijfers op een klein scherm achter het stuur, zodat er geen verwarring kan ontstaan.

3 – Het laatste punt is weliswaar het moeilijkst. Pas je snelheid aan aan het aantal dat op het bord wordt aangegeven. Ongelooflijk, je zult merken dat politie / flitspalen je geen cent kunnen laten betalen als je niet over het nummer op het bord rijdt!

De post is meer dan 2000 keer gedeeld door degenen die een belangrijke boodschap willen verspreiden, met een beetje humor.

Deel dit artikel alstublieft met anderen om hen aan te moedigen om veilig te blijven op de weg. Snelheidslimieten zijn er immers om een ​​reden.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending