Tv-collega Radmilo: ‘Wendy van Dijk heeft me genaaid’
Connect with us

Celeberties

Tv-collega Radmilo: ‘Wendy van Dijk heeft me genaaid’

Fitnesstrainer Radmilo Soda, die jaren met Wendy van Dijk heeft samengewerkt in de tv-hit Obese, vindt de presentatrice een oneerlijke vrouw die naaistreken levert achter je rug om. Dat geeft hij aan in gesprek met het tijdschrift Weekend. Wendy is momenteel in het nieuws omdat ze verwikkeld is in een juridische strijd over het fitnessbedrijf Disq, waar ze samen met Robbert Boekema eigenaar van is. Een gevalletje karma, denkt Radmilo, die vóór de start van Disq keihard werd gebruikt.

Het was namelijk Radmilo die door Robbert benaderd werd met het idee voor de Disq. Hij gaf tips om de Disq te verbeteren en sprak erover met Wendy. “Ik wilde een nieuw tv-programma maken met Wendy en Disq, zoals Nederland in Beweging. Ik zocht contact met haar manager en haar broer Mike, maar daarna heb ik er nooit meer wat van gehoord. Later ontdekte ik dat Wendy er achter mijn rug om met Robbert vandoor is gegaan. En hoe dat is uitgerold met Disq was mijn idee, met een abonnement.”

Dat kan allemaal, maar het tekent wel een beetje hoe Wendy is. “Ik had alles opgezet. Dan zou je denken dat je mij erbij betrekt, maar ze hebben mij niks laten weten. Zo gaat dat kennelijk in de tv-wereld. Het is alleen maar eigenbelang.”

Wat vindt hij ervan dat Wendy zo’n vrouw is? “Voor mij is dit heel goedkoop gedrag. Het verpest de relatie. Met die mensen kun je toch niks meer opbouwen? Je moet het gewoon eerlijk doen.”

Radmilo heeft Wendy er nooit op aangesproken. “Waarom niet? Ze zoeken het maar uit. Je kan dit maar één keer flikken bij mij en dan is het klaar. Ik maak me er niet meer druk om, ik heb het achter me gelaten. Ik lach er nu om.”

Hij heeft de twee Disq-maatjes nog één keer gezien, namelijk bij een marathon. “Ik liep lekker door, ze zoeken het maar uit. Zij kunnen mij niet recht meer aankijken.”

Manager Mike van Dijk bevestigt dat Robbert aanvankelijk in gesprek was met Radmilo, maar: “Robbert is daarna met de Disq zijn eigen weg gegaan.”

Robbert Boekema heeft zich nu ook tegen Wendy van Dijk gekeerd. Hij vreest dat hij en zijn kinderen op straat komen te staan door haar beslaglegging op zijn huis.

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Dit betekent het einde van Bridget Maasland”, RTL is woedend

Het rommelt al een tijdje rondom Bridget Maasland en haal carrière bij RTL. Ze is al tijden niet meer te zien op de televisie. Bij RTL Boulevard kwam ze niet meer langs “vanwege het coronavirus”. Een insider laat aan weekblad Weekend weten dat er meer achter zit.

De blondine roddelde er natuurlijk op los in het programma, maar over haar eigen break-up hield ze haar mond. Maar toch gaf ze hier het eerste interview over weg bij Radio 538. Dit tot grote ergernis van RTL, die verwachtte natuurlijk de primeur op thuisbasis. Ook voor het tweede interview viel RTL buiten de boot, die ging namelijk naar NH Radio.

Bridget Maasland gooit eigen glazen in

Ook Angela de Jong is los gegaan op de blonde roddeltante. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Leontine Borsato door het dolle na babynieuws

Leontine Ruiters heeft prachtig babynieuws te melden. De ex van Marco Borsato kan het wel van de daken schreeuwen en deelt haar geluk met de hele wereld…

“Welkom in de familie, kleine vriend!” schrijft Leontine bij de zoete babyfoto. In de hashtags schrijft ze dat hij de mooie naam Finn heeft gekregen en dat het om een achterneefje gaat. Ook schrijft ze ‘ik hou van je’ en maakt ze duidelijk dat ze een trotse tante is.

Veel volgers feliciteren Leontine razendsnel met het blijde nieuws. “Wat heerlijk! Zoo ontzettend lief. Gefeliciteerd!” schrijft Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder, bijvoorbeeld. “Aaah wat een knapperd, gefeliciteerd!” schrijft een ander.

Voor het eerst voor de camera

Leontine is onlangs voor het eerst sinds haar breuk met Marco Borsato weer voor de camera van Shownieuws verschenen. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalde op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien. Ze had het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Trending