Tweede foto Andre Hazes nog verschrikkelijker: ‘Ernstig ziek of drugsverslaafd?’
Connect with us

Meest bekeken

Tweede foto Andre Hazes nog verschrikkelijker: ‘Ernstig ziek of drugsverslaafd?’

Gisteren lieten we een foto van Andre Hazes zien die was gemaakt tijdens de concerten van Heel Holland Zingt Hazes. Veel mensen schrokken van deze foto. Andre ziet er namelijk verschrikkelijk slecht uit op de foto. Hij is enorm afgevallen en ziet er 10 jaar ouder uit dan dat hij is. Deze foto bewijst maar weer eens dat het super slecht met de volkszanger gaat.

Maar nu is er een tweede foto opgedoken en deze bevestigd wat we al dachten. Het leven van drank, gokken, vrouwen en wellicht het gebruik van andere middelen doet Andre geen goed. Sterker nog Andre heeft er nog nooit zo slecht uitgezien. Het lijkt wel of hij heel erg ziek is.

Een aantal maanden geleden was Andre nog fanatiek aan het sporten en was hij ontzettend breed en gespierd geworden. Daar is nu helemaal niets meer van over.

Andre neem dit advies van ons aan en stop met al die troep voordat het te laat is.

Hieronder de tweede foto:

Celeberties

Slecht nieuws over gezondheid André Hazes jr.

André Hazes is gespot bij het concert Holland Zingt Hazes en vastgelegd op de foto die viraal gaat op het internet. Hij poseert samen met fan Chahid Charrak, beter bekend als ‘Dutch Performante’, die de foto de wereld in brengt…

,,Topavond maatje, thanks”, schrijft Chahid bij de foto die hij deelde op zijn Instagram Stories poserend met André in de Ziggo Dome.

‘Wat is er met hem gebeurd?’

Uiteraard heeft iedereen zijn mening klaar over het uiterlijk van André. Veel juice kanalen op social media vinden Hazes er slecht uitzien. ,,André, André, André, what happened with you?” schrijft Juice Channel. ,,Veel reacties dat hij er wat slecht uitziet”, schrijft Reality FBI. Op de foto is duidelijk te zien dat de zanger behoorlijk wat kilo’s is afgevallen.

Burn-out

André is nog niet de oude en kampt nog altijd met zijn emotionele burn-out. Hij woont nog steeds bij zijn moeder Rachel, laat Shownieuws weten. Story-baas Guido den Aantrekker vindt André’s jeugd vergelijkbaar met die van Michael Jackson…

Volgens Rachel heeft haar André junior “zijn jeugd overgeslagen” en snapt dat hij een terugval heeft gekregen. ,,Nu moet hij leren om zichzelf opnieuw te vinden: wie ben ik en wat wil ik?” aldus Rachel.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Jada Borsato heeft erg spannend nieuws te delen

Op jonge leeftijd wist Jada Borsato al dat ze net als haar vader Marco Borsato iets met muziek wilde doen. Sinds deze zomer is ze erg vaak in de muziekstudio te vinden.

Jada Borsato moest van haar ouders, Leontine en Marco Borsato, eerst haar middelbare school afmaken voor ze met haar passies aan de slag zou mogen. Ze acteert intussen in ‘GTST’ en werkt ook volop aan haar eigen muziek.

Jada vertelde eerder al in Nina dat ze dit jaar een plaat wil uitbrengen. “Ik begin met Nederlandstalige muziek. In mijn eigen taal een verhaal vertellen, voelt persoonlijker”, klonk het enkele maanden geleden.

Nu lijkt er wat op til. Op de vraag ‘wanneer komt je muziek op Spotify?’ antwoordt Jada op Instagram Stories: “Ik hoop eind dit jaar.”

“Nog even wachten… We zijn nu veel muziek aan het maken zodat er genoeg op de plank ligt en dan gaan we hopelijk releasen”, aldus Jada Borsato.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Miljoenensalaris Eva Jinek in de problemen vanwege collega-presentator!

Eva Jinek is altijd dé ster geweest op de late avond en was daarmee ook dé publiekstrekker. Echter heeft Arjen Lubach met zijn avondshow behoorlijk wat roet in het eten weten te gooien. De presentator snoept avond na avond namelijk alle kijkers weg en Jinek staat vaak met behoorlijk lege handen. Om een voorbeeld te geven, afgelopen donderdag stond Lubach op 1.024.000 kijkers en Jinek bleef haken op 590.000 kijkers.

Een gigantisch verschil waaruit blijkt dat ze het behoorlijk moet afleggen tegen Lubach. Echter is Margriet van der Linden deze week vertrokken die een plekje op de vooravond bezet hield. Echter was Angela de Jong te gast bij Jinek afgelopen vrijdag en die had de oplossing: “Je noemde net Arjen Lubach. Dat zie ik daar ook echt wel om zeven uur zitten, maar goed: hij neemt nu al om 17.30 uur op…” Jinek begint plots dolenthousiast te worden.

Eva Jinek doet laatste wanhoopspoging!

Eva Jinek: “Ik vind het een geniaal plan! Direct doorschuiven naar zeven uur! Luister naar Angela de Jong! Onmiddellijk! Iedereen die kijkt, luister naar haar!” Echter maakt Angela de kritische kanttekening dat dit feestje ietwat te voorspoedig is: “Nee, nee, nee, maar hij maakt geen uur en hij neemt nu om half zes ’s avonds op en dan heeft-ie dus die tijd nodig om om tien uur op de buis te komen. Dat wordt dan om half drie. Dat kan bijna niet. Ik vind het jammer.” Jinek probeert de negativiteit te negeren: “Waarom zit hij er nog niet?! Onmiddellijk naar zeven uur! Angela, hartjes voor jou, dankjewel.” Het mag duidelijk zijn dat Jinek meer met de moordende concurrentie zit dan ze laat blijken. Een verschuiving van Lubachs avondshow lijkt ons echter ver gezocht waardoor een pijnlijke ondergang van Jinek onvermijdelijk zal blijven. Hieronder een greep uit de kritiek:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending