Tweeling komen ter aarde met verschillende huidskleur. 18 jaar later zien ze er heel anders uit.
Connect with us

Nieuws

Tweeling komen ter aarde met verschillende huidskleur. 18 jaar later zien ze er heel anders uit.

Donna Aylmer huilde van vreugde toen ze hoorde dat ze tweelingmeisjes verwachtte.

Maar na de bevalling keek ze serieus naar haar pasgeboren tweeling.

Een van hen, Lucy, werd geboren met rood haar, blauwe ogen en een bleke, sproetige huid. De tweede, Maria, werd geboren met bruine huid, bruine ogen en donker krullend haar.

Iedereen in het gezin was geschokt toen ze Donna bezochten en ze de heel anders uitziende twee-eiige tweeling voor zichzelf zagen.

Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, was het verschil tussen de schattige tweeling vanaf het begin enorm.

De hele situatie verbaasde moeder Donna en talloze anderen – maar de wetenschappelijke verklaring is vrij eenvoudig.

Donna’s etnische achtergrond is half Jamaicaans, half Brits – intussen is de etnische achtergrond van de vaders van de meisjes volledig Brits.

Lucy en Maria zijn twee-eiige tweelingen, wat betekent dat twee verschillende eieren werden bevrucht door twee verschillende sperma.

Genetisch gezien heeft moeder Donna genen met zowel lichte als donkere kenmerken, wat resulteert in een tweeling met een bleke huid, terwijl de andere een donkerdere huid heeft.

Helaas leidde hun verschil in kleur tot pesten en een zware opvoeding, vooral voor Lucy. Velen geloofden eenvoudig niet dat de twee verwant waren, laat staan ​​tweelingen.

“Ze dachten dat ik geadopteerd was en noemden me een spook”, zegt Lucy, met tranen in haar ogen.

Maria, van haar kant, wenste dat ze meer op Lucy leek tijdens haar jeugd.

“Ik huilde vaak. Ik had gekruld haar, ik wilde het mooie rode haar van mijn zus, “zegt ze.

Vandaag de dag zijn de twee meisjes heel verschillend – zowel fysiek, maar ook in termen van hun persoonlijkheid. Maria is extravert en geïnteresseerd in mode, terwijl Lucy terughoudender is en van kunst houdt.

Kijkend naar de meisjes van vandaag, op de leeftijd van 18 jaar, is hun verschil in uiterlijk opvallend. Het duurde tot 2015 tot de meisjes openbaar over hun leven spraken.

Maar terwijl de twee op zoveel manieren anders zijn, zijn ze zo close als een tweeling kan zijn. De tweelingzussen zijn beste vrienden en hebben geleerd om zichzelf en hun verschillen lief te hebben – met trots.

‘Als ik op een dag kinderen krijg, hoop ik dat ze op Lucy lijken,’ zegt Maria trots.

Hoewel ze er heel anders uitzien en zich niet meer op dezelfde manier kleden, denk ik dat ze dezelfde mooie glimlach delen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter van Lieke (14) veranderd sinds vriendje: ‘draagt hoofddoek en doet mee aan de ramadan’

Lieke maakt zich zorgen om haar dochter van 14 jaar die sinds kort een vriendje van 17 heeft. De jongen heeft een duidelijke invloed op haar dochter en Lieke is niet blij met de veranderingen die zij ziet.

Haar dochter wil bijvoorbeeld een hoofddoek dragen, Arabisch leren en deelnemen aan de ramadan.

Hoewel Lieke openstaat voor andere culturen en religies, begrijpt ze de veranderingen bij haar dochter niet helemaal en voelt ze zich hierdoor ongemakkelijk. Haar echtgenoot is nog sceptischer en vindt de situatie niks.

Lieke heeft echter geen problemen met iemands geloofsovertuiging en gunt haar dochter alle liefde en geluk van de wereld.

Lieke merkt dat haar dochter steeds meer verandert onder invloed van haar vriendje. Ze heeft bijvoorbeeld een hoofddoek geprobeerd en zelfs Arabisch geleerd, iets waar Lieke van schrok.

Hoewel ze het niet altijd eens is met de keuzes van haar dochter, is Lieke ruimdenkend en wil ze haar dochter het beste van het beste geven. Ze heeft er echter wel problemen mee dat haar dochter mee wil doen aan de ramadan, aangezien in huis andere regels gelden.

Lieke heeft een compromis gesloten met haar dochter. Haar dochter mag twee weken meedoen met de ramadan en het Suikerfeest vieren hoe zij dat wil, maar daarna moet ze weer mee eten met de rest van het gezin.

Lieke beseft dat haar dochter het recht heeft om haar eigen leven te leiden en dat ze haar uiteindelijk zal moeten loslaten.

Het is begrijpelijk dat Lieke zich zorgen maakt over haar dochter, maar het is belangrijk dat ze openstaat voor de keuzes van haar dochter en dat ze haar steunt in haar ontwikkeling. Het is goed om samen te zoeken naar een compromis en om te communiceren over wat wel en niet geaccepteerd wordt in huis. Lieke moet haar dochter vertrouwen en haar loslaten zodat ze haar eigen weg kan vinden in het leven.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Iris (82) opgelucht dat geliefde Mohamed (36) visum krijgt: ‘We doen het nu vaker op zijn hondjes’🤔😱

Vorig jaar kwam de 82-jarige Iris Jones uit Engeland in het nieuws vanwege haar relatie met de 36-jarige Mohamed uit Egypte. De twee zijn getrouwd en hebben veel te maken gehad met vooroordelen en geruchten over hun relatie.

Sommige mensen geloven namelijk dat Mohamed alleen maar met Iris is getrouwd om een visum te krijgen en haar erfenis te bemachtigen.

Het koppel ontkent deze geruchten en zegt dat ze echt van elkaar houden. Iris en Mohamed hebben elkaar ontmoet via Facebook en na enkele maanden besloten ze om elkaar in het echt te ontmoeten.

Mohamed wilde graag in Engeland wonen, maar het verkrijgen van de benodigde papieren was niet gemakkelijk. Iris is tot over haar oren verliefd op Mohamed en vertelt dan ook vol passie over hun geweldige s*ksleven.

Zo ging het er tijdens een stoeipartij zo heet aan toe dat er een hele bus glijmiddel doorheen ging. Omdat Iris niet meer zo jong is, moeten ze voorzichtig zijn. Mohamed heeft ook te maken gehad met vooroordelen over zijn relatie met Iris.

Veel mensen vallen hen aan en denken dat Mohamed alleen maar bij Iris is vanwege haar geld.
Mohamed ontkent dit en zegt dat hij een eigen administratiebedrijf heeft en dat hij niet afhankelijk is van Iris.
Hij heeft zelfs zijn eigen huis in Caïro en zegt dat hij en Iris voor altijd samen zullen blijven.

Hoewel er veel negatieve reacties zijn op hun relatie, zijn er ook mensen die hen steunen en geloven in hun liefde voor elkaar.

Leeftijd is immers maar een getal en liefde kent geen grenzen. Het is belangrijk dat mensen hun eigen keuzes maken en gelukkig zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Het is goed dat Iris en Mohamed zich niet laten beïnvloeden door de negativiteit rondom hun relatie en samen hun eigen weg gaan. Zolang ze gelukkig zijn met elkaar en elkaar steunen, is dat het enige wat telt. Het is belangrijk om open te staan voor de liefde, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Bizar! Pasgeboren baby mét placenta gevonden op straat, meisje slechts één uur oud

In Mulberry, Florida is dit weekend een pasgeboren baby gevonden, met nog steeds haar placenta eraan vast. De baby was nog maar een uur oud, volgens de politie.

De politie ontving een melding van een huilende baby en volgde het geluid tot een heuvel, waar ze de baby in een deken gewikkeld aantroffen.
Het was koud buiten en de temperatuur was ongeveer 11 graden Celsius op dat moment.
De baby is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en bleek fysiek in orde te zijn.
Sheriff Grady Judd zegt: “We hebben geluk gehad dat we de baby vonden voordat ze onderkoeld raakte of aangevallen werd door dieren.
Ze is in kwetsbare omstandigheden achtergelaten, maar ze is sterk en lijkt het goed te doen.”
De autoriteiten hebben bloedhonden en een drone ingezet om de moeder te vinden, maar tot nu toe zonder succes.
In Florida is er een wet die ouders toestaat hun pasgeboren baby’s binnen een week achter te laten bij de brandweer of een medische instelling.
Het is onduidelijk waarom de moeder ervoor heeft gekozen haar baby achter te laten in deze kwetsbare omstandigheden.
De autoriteiten hopen dat de moeder zich alsnog zal melden om verdere informatie te geven over de zaak.
Doorgaan met lezen

Trending