Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder
Connect with us

Meest bekeken

Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder

Een tweeling hebben kan iets ongelooflijks zijn. Iemand hebben die er altijd voor je is vanaf het begin van je leven, met dezelfde leeftijd en een band voor het leven.

Een ongelooflijke video laat zien hoe diep die band is, zelfs al voor de geboorte: twee pasgeboren tweelingjongens weigeren te stoppen met elkaar te knuffelen zoals ze deden in de baarmoeder!

In een filmpje die al bijna 50 miljoen keer werd bekeken op YouTube, krijgen de baby’s, die nog geen twee maanden oud zijn, een badje en blijven ze elkaar vasthouden. Daarbij slaan ze hun armpjes en beentjes om elkaar heen.

De tweeling krijgt een wel heel bijzonder babybadje, een techniek ontwikkeld door Sonia Rochel. Zij is kraamverzorgster en is zelf grootmoeder, en woont in Parijs, Frankrijk.

De techniek is ontworpen voor baby’s jonger dan twee maanden, omdat het de bedoeling is het gevoel van in de baarmoeder na te bootsen.

Dit zou kunnen verklaren waarom de tweeling zo knuffelig is met elkaar. Ze willen dicht bij elkaar zijn zoals ze waren voordat ze geboren werden.

Bekijk de video hieronder:

Wat een ongelofelijk filmpje! Het toont de echte liefhebbende band aan tussen tweelingen, vanaf de geboorte.

Animals

Vermiste hond komt om 3 uur ’s nachts thuis en belt doodleuk aan

Het is altijd hartverscheurend als er een hond vermist wordt, maar het is belangrijk om de hoop niet te verliezen. Soms komen ze bij je terug op momenten dat je ze het minst verwacht.

Dat laatste gaat in ieder geval op voor een bange hond die recent was weggelopen, maar op uiterst hilarische en onverwachte manier weer thuis kwam.

Mary Lynn, uit Greensville, South Carolina, is de eigenaar van een hond genaamd Rajah.

Zoals veel honden is Rajah bang voor vuurwerk, wat onlangs tot een enge situatie leidde, nadat het geluid van vuurwerk ervoor zorgde dat ze wegrende.

“Ze was in de achtertuin met onze andere hond en onze buurman begon vuurwerk af te schieten en ik wist dat ze bang zou zijn”, vertelde Mary aan SWNS. “Ik ging naar de achtertuin en ze was weg.”

De rest van de nacht zochten Mary en haar man Ryan in de buurt naar hun vermiste hond, namen contact op met opvangcentra en plaatsten berichten op sociale media.

Uren verstreken zonder succes. Maar toen, om 3 uur ’s nachts, hoorden ze de deurbel gaan… en het was Rajah!

Rajah was meer dan 7 uur alleen op pad geweest, maar de slimme pup vond niet alleen de weg naar huis, maar wist op de een of andere manier ook hoe ze de deurbel moest gebruiken!

“Ik weet niet eens dat ze wist hoe ze dat moest doen, ik heb haar nooit laten zien hoe,” zei Mary.

“Ze komt niet buiten in de voortuin, behalve naar de auto, dus ze heeft ons nooit aan zien bellen.”

Gelukkig was Ryan nog wakker en kon hij de deur opendoen om haar binnen te laten. Het is niet duidelijk wat de pup gedaan heeft terwijl ze weg was, maar Mary denkt dat ze een behoorlijk avontuur heeft beleefd.

“Ze had doornen aan haar lijf en leek in de poep te hebben gerold”, vertelde ze aan SWNS. “Dus het lijkt erop dat ze een geweldige tijd heeft gehad.”

Ze waren dolblij dat ze thuis was. De video van de slimme hond die aanbelt, vastgelegd op hun digitale Ring-camera, is nu viraal gegaan nadat de eigenaren het op Reddit hadden geplaatst.

Our dog who ran off on an adventure for 7.5 hours ringing our doorbell at 3 am to let us know she’s home from funny

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jongen doet klusjes om auto te kunnen kopen voor zijn alleenstaande moeder

Deze jongen houdt echt heel veel van zijn moeder. Zijn actie is hartverwarmend!

Vandaag de dag lezen we maar al te vaak artikelen over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Jongeren die onbeleefd, ondankbaar of zelfs onaangenaam zijn.

Gelukkig gedragen lang niet alle jonge mensen zich op deze manier. Vandaag delen we het verhaal over een jongen die zijn hart absoluut op de juiste plek heeft zitten!

De 13-jarige William, uit de Verenigde Staten, heeft veel tijd en energie gestoken in het verdienen van wat extra geld. Hij vertelde echter niemand over zijn plannetjes met het geld.

Wat hij toen deed, kwam als een enorme verrassing, niet in het minst voor zijn zeer ontroerde moeder.

Tijdens de zomer werkte William hard om gazons te maaien. Zijn spaarvarken raakte al met al voller. Toch ging het hem niet snel genoeg en hij besloot iets heel dierbaars te verkopen: zijn Xbox.

“Welke 13-jarige verkoopt zijn Xbox? Ik ken niemand,” zei zijn moeder.

Dus wat was het plan van Williams? Zijn doel was al die tijd om een auto te kopen voor zijn alleenstaande moeder!

Uiteindelijk had William genoeg geld bij elkaar gespaard om een auto te kopen voor zijn geliefde moeder. Het mag dan ook geen verrassing heten dat zijn hartverwarmende verhaal viraal ging.

Wat een prachtige actie!

Bekijk meer van het verhaal in de speler hieronder en deel dit gerust met je vrienden op Facebook om de liefde verder te verspreiden!

Doorgaan met lezen

Animals

Beer zat 30 jaar vast in een kooi – zie nu haar reactie als ze wordt bevrijd

Meer dan 30 jaar geleden arriveerde een kleine beer in een dierentuin in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De berenwelp heette Fifi en werd tegen haar wil gevangen gehouden. Het doel van de beer was uitsluitend om geld te verdienen.

Fifi werd gedwongen voor mensen ‘trucjes’ te doen en ze werd nooit met respect behandeld. Ze kreeg slecht te eten en leefde in ellendige omstandigheden. Na tien jaar hel werd de dierentuin eindelijk gesloten.

Maar in plaats van Fifi vrij te laten in een natuurgebied, gebeurde er iets vreselijks.

De eigenaar van de dierentuin sloot haar op in een roestige kooi. Hier zou ze de komende twintig jaar wachten, totdat iemand haar zou kopen. De eigenaar van de dierentuin wilde zijn investering terugkrijgen.

Na verloop van tijd hoorde de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) van de grimmige situatie van Fifi.

Toen PETA haar voor het eerst zag was Fifi er erg slecht aan toe: ze was lichamelijk en geestelijk ziek en extreem ondervoed.

De anders grote en sterke beer, die ze vroeger was, was nu een mager scharminkel.

PETA vervoerde haar onmiddellijk naar The Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandeling kreeg die ze zo hard nodig had.

Vandaag heeft Fifi, een Syrische bruine beer en oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, een nieuwe start in het leven gekregen, ver van haar vorige kwelgeesten.

Na slechts vijf maanden in de opvang werd Fifi veel sterker en vandaag is ze weer een gezonde en sterke beer!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending