Uil bezoekt wekelijks 98-jarige oma en familie gelooft dat het een teken van haar wijlen echtgenoot is
Connect with us

Animals

Uil bezoekt wekelijks 98-jarige oma en familie gelooft dat het een teken van haar wijlen echtgenoot is

Deze grootmoeder krijgt wekelijks bezoek van een praatlustige uil. Volgens haar familie is het een teken van haar wijlen echtgenoot.

Het uiltje bezoekt Ranna bijna elke dag en zit urenlang op haar balkon. De vogel probeert zelfs op haar schoot te springen en ‘antwoord’ terug als ze tegen het diertje praat.

Kleindochter Shai Ward maakte de beelden toen ze haar oma in Phoenix bezocht. De unieke band met de uil deed haar ervan overtuigen dat het iets heel speciaals was.

Het eerste bezoek van de uil aan het balkon van Ranna was op 24 februari van dit jaar, precies twee jaar na de herdenkingsdienst van haar geliefde grootvader.

Bob, die in februari 2020 overleed, was bijna 70 jaar lang getrouwd met Ranna. Velen denken dat haar bezoeker een teken uit het hiernamaals is, alhoewel de oma er zelf niet helemaal van overtuigd is.

Haar kleindochter zegt echter dat de rest van hun hechte familie er zeker van is dat Bob zijn geliefde in de gaten houdt.

“Mijn grootouders waren beste vrienden, die veel respect voor elkaar hadden. Je voelde de liefde om hen heen en van hen,” vertelde Shai.

Animals

Verlamde hond laat baby zien hoe hij moet kruipen in schattige video

Een moeder uit Florida filmde hoe haar peuter de manier van bewegen van de verlamde gezinshond door het huis probeerde te imiteren.

Lori Dugas filmde de schattige scène aan het begin van deze maand. We zien hoe Kahlua, de hond, ‘leert’ hoe baby Caleb moet kruipen.

De moeder plaatste de beelden op TikTok met het bijschrift: “onze verlamde hond leerde de baby kruipen.” Onder de post vroeg ze haar volgers: “Serieus, is dit waarom hij niet kruipt?”

We horen Lori zeggen: “Laat hem zien hoe het moet, Kahlua!” De video is al meer dan 9 miljoen keer bekeken!

Ze legde in een eerdere clip uit dat Kahlua haar ruggengraat had gebroken nadat ze van een balkon met twee verdiepingen was gevallen. Door het ongeval was ze verlamd geraakt.

Lori adopteerde de hond nadat een pleeggezin haar had geholpen om zich aan te passen aan een nieuwe manier van leven. “Sindsdien is ze bij ons, ze is een geweldige aanwinst voor ons gezin.”

Bekijk de lieve beelden hieronder:

@kahluasadventure #paralyzeddog#happiness#saturday#fyp#findyourgrace#happyvibes#baby#nourisheveryyou #beautiful #weekendvibes#crawling#gettingaround#love#teaching ♬ original sound – Kahlua The Paralyzed Dog

Doorgaan met lezen

Animals

Cockerspaniël wordt gered van vrouw die hem constant mishandelde

Er was een golf van solidariteit voor nodig voordat Rudy, een cockerspaniël, eindelijk gered kon worden. Een buurtbewoner sloeg alarm, een dierenvereniging kwam in actie, sociale media kwam in beweging en de politie greep in. Nu wacht deze lieve hond op een liefhebbend gezin dat hem in staat stelt het misbruik te vergeten en van het leven te genieten.

Rudy is pas een jaar oud, maar heeft heel wat te verduren gekregen. Pesten, mishandeling en afranselingen waren dagelijkse kost voor de hond uit het Franse Saint-Mandé. De boosdoener was zijn eigenaar, een dakloze vrouw, zoals de Stéphane Lamart vereniging op Facebook uitlegt.

Een buurtbewoner die getuige was van een van zijn afranselingen, filmde het tafereel en deelde het op sociale netwerken. Een buurman, die de video tijdens zijn vakantie ontdekte, waarschuwde onmiddellijk de politie.

De politie greep vorig jaar op 5 augustus in, nam het dier in beslag en vertrouwde het toe aan de Stéphane Lamart vereniging. Er is aangifte gedaan tegen de vrouw wegens ernstige dierenmishandeling.

Rudy werd meegenomen naar de dierenarts, hij is ondervoed, heeft een “geïnfecteerde wond aan zijn poot, waarschijnlijk te wijten aan een grasaartje, zijn klauwen zijn ongewoon lang en hij heeft een oorontsteking. Het dier is geïdentificeerd, gevaccineerd en ontwormd.”

“Rudy is een buitengewoon aardige reu van het Engelse cockerspaniël ras die ernstige mishandelingen heeft meegemaakt. Rudy heeft veel geleden, daarom is hij angstig en onderdanig.”

“Er zal liefde, rust en geduld voor nodig zijn om Rudy in een knuffelige en speelse viervoeter te veranderen. Hij is een hond die gezelschap en ruimte nodig heeft vanwege zijn verleden. De aanwezigheid van een vriendelijke hond helpt enorm veel,” vertelde de vereniging. Gelukkig duurde het niet lang voordat een gouden mandje werd gevonden!

Hieruit blijkt dat actie ondernemen in het geval van dierenmishandeling een verschil maakt! Als u getuige bent van dierenmishandeling, onderneem dan actie. Proficiat aan iedereen die Rudy heeft helpen redden. We wensen hem het beste en dat hij eindelijk moge genieten van het leven omringd door liefde!

Doorgaan met lezen

Animals

Puppy die in vuilnisbak werd aangetroffen heeft gouden mandje gevonden

Het is onbegrijpelijk hoe sommige dieren door mensen worden behandeld. Deze arme pup werd harteloos in een vuilnisbak gedumpt. Maar gelukkig zijn er ook veel mensen met een enorm hart voor dieren.

Afgelopen vrijdag deelde het Franklin County Dog Shelter and Adoption Center uit Columbus, in de VS, het verhaal van Oscar op sociale media.

Het asiel vertelde hoe een medewerker van de City of Columbus vuilnis aan het legen was in een buurtpark toen hij Oscars hulpkreet hoorde. Oscar was alleen achtergelaten en zat op de bodem van een vuilnisbak.

De 10 weken oude pup werd naar het hondenasiel gebracht waar hij medische zorg kreeg. Onlangs werd Oscar geadopteerd tijdens een Clear the Shelters evenement.

“Ook al kan Oscar u zelf niet bedanken, wij wel”, schreef het asiel. “We zijn voor altijd dankbaar voor de voortdurende steun van onze gemeenschap bij het helpen van dieren in nood en voor het opkomen voor degenen zonder stem.”

Het asiel zegt dat duizenden dakloze dieren zoals Oscar nu een beter en gezonder leven leiden dankzij de vrijgevigheid en het medeleven van de gemeenschap.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending