“Uitdagende foto” van prinses Alexia gaat het hele internet over!
Connect with us

Celeberties

“Uitdagende foto” van prinses Alexia gaat het hele internet over!

Alexia is niet alleen een opvallende verschijning in Nederland. In het buitenland weet de prinses ook het nieuws te bereiken. “Esta semana en ¡Hola! Argentina, te contamos todo sobre la hija de Máxima de Holanda, la princesa. La royal de 15 años juega a ser Instagrammer, toca la guitarra, canta y sus “travesuras” dan que hablar.” Wat? Juist, prinses Alexia staat op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’ vanwege haar vijftiende verjaardag. Daar zijn ze maar wat trots dat Maxima hier Koningin is en drie prachtige dochter ter wereld heeft laten komen. Dat bovenstaande Spaanse bericht? Dat schijven ze op social media. Er staat: “Deze week in Hallo! Argentinië. We vertellen je alles over de dochter van Máxima de Holanda. De 15-jarige royal speelt Instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” laten mensen praten.”

“Alexia is de rebelse prinses”

“Is zij de rebelse prinses van haar generatie?” staat er op de cover van de middelste prinses. Daarin schrijven ze over het feit dat de prinses graag danst, gitaar speelt en zingt. Dit doet ze via haar, op privé-ingestelde, social media kanalen. Iets waar we helaas niet al teveel van meekrijgen, behalve de video’s die via vriendinnen toch de buitenwereld weten te bereiken zoals deze hier! Het artikel gaat verder onder onderstaande video (en foto!):

Een gevaar?

Ook wordt er in het blad beschreven dat ze haar moeders “avontuurlijke en extraverte geest heeft geërfd”. Nouveau heeft een deel vertaalt en dit weten ze daarover te zeggen: “Dat is ook een gevaar voor de quinceañera-prinses, die al kleine schandalen heeft veroorzaakt voor de koninklijke familie. Begin juni veroorzaakte een TikTok-video waarin ze een controversieel lied zong met vriendinnen veel gedoe in de Nederlandse samenleving.” We kunnen wel stellen dat dat “gedoe” allemaal wel meevalt, toch? In ieder geval, hier is de prachtige eerste cover te zien:

Celeberties

André Hazes over bevalling van Monique Westenberg: ‘Baby werd dood geboren’

André Hazes is helemaal gek met zijn zoontje. De zanger denkt zelfs dat het jochie gemaakt is voor het podium. Maar het gezinsgeluk is niet vanzelfsprekend. André junior is dood ter wereld gekomen, vertelt de zanger in Waar is de Mol?

André reisde voor het programma van zijn goede vriend Johnny de Mol af naar Cuba. Tijdens een autorit vertelt hij alles over zijn zoontje, die hij ‘briljant’ en ‘een clown’ noemt. Maar ook de horrorbevalling van Monique komt aan bod. ‘Dré is dood geboren,’ onthult hij. ‘We waren in het ziekenhuis en alles was goed. Maar op een gegeven moment zagen we zijn hartslag steeds lager gaan.’ Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht. ‘Daar kreeg ze een verdoving, maar ze moesten meteen aan het werk. Dus ze heeft alles gevoeld. Ze hebben haar letterlijk opengetrokken, want de navelstreng zat om André’s hoofd gekneld. Hij kreeg steeds minder zuurstof.’ Toen het jochie ter wereld kwam, was hij helemaal slap. ‘Ik dacht, mijn kind is geboren maar het leeft niet.’

Een minuut zonder zuurstof
Gelukkig maakte André junior ineens geluid, en kon iedereen opgelucht ademhalen. Toch waren niet alle zorgen de wereld uit. Het jochie had een minuut geen zuurstof gehad. De artsen waren ervan overtuigd dat hij er iets aan over zou houden. ‘Hij zou in een rolstoel belanden of iets dergelijks,’ vertelt André. ‘Het was de zwaarste nacht van mijn leven.’ Maar zijn zoon blijkt kerngezond, en de zanger denkt zelfs dat hij de volgende grote ster zal worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes aan de anabolen? ‘Agressie reden door breuk’

Het lichaam van André Hazes is binnen een jaar of twee drastisch veranderd. Van tenger jochie is hij een gespierde man geworden. Zó gespierd dat er wordt gezegd dat dat niet allemaal van trainen alleen kan komen. Gebruikt André middelen om er zo groot uit te zien?

‘Lekker opgepompt’

Bijna iedere dag is hij te vinden in de sportschool en als het even kan trekt hij zijn shirt uit en poseert hij voor een foto op Instagram. Zijn borstkas is indrukwekkend, net zoals zijn rug en bovenbenen. Is dat allemaal natuurlijk, of krijgt hij wat hulp van middelen? Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als trainer in het programma Obese, zegt het volgende tegen weekblad Weekend: ,,Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt. Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” Volgens hem gebruikt André geen anabolen, want dan zou hij er heel anders hebben uitgezien.

Gevaar voor stem?
Het gebruik van creatine is alleen niet compleet zonder gevaar. Er wordt gezegd dat de stem door het middel zwaarder wordt, wat een ramp kan zijn voor de zangcarrière van André. Een andere is dat wie stopt met het middel meteen verandering zal merken. ,,Dan word je gelijk dunner.”De trainer raadt mensen niet aan het middel te gebruiken, omdat door gezond te eten en genoeg eiwitten binnen te krijgen er ook al een mooi resultaat bereikt kan worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien we dat goed? Wat doen Tino Martin en Monique Westenberg daar?

Weet je wie er sinds een paar weken allebei weer vrijgezel zijn? Monique Westenberg en Tino Martin! ‘Nou en’ zal je vast denken, maar er speelt dus meer tussen de twee…

Op Instagram sturen beide bijvoorbeeld regelmatig hartjes naar elkaar en onlangs noemde Tino Martin de ex van André Hazes zelfs een ‘leuke meid’. Althans als we onze bron Party moeten geloven.

Tino Martin en Monique Westenberg
Weekblad Party valt het verder op dat de zanger zich de laatste tijd erg vaak op social media bevindt. Hij zou actief contact onderhouden met meerdere vrouwen maar met Monique in het bijzonder…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending