Uitgelekt: ‘Marco Borsato is deze stiekem dingen aan het doen’
Connect with us

Meest bekeken

Uitgelekt: ‘Marco Borsato is deze stiekem dingen aan het doen’

Gisteren deelde we al beelden van Marco Borsato op de bekende bbq van hem die hij jaarlijks gaf voor zijn kandidaten van The Voice Kids. Op de beelden is niet direct iets ernstig te zien, maar Yvonne Coldeweijer kreeg er de koude rillingen van en vond Marco iets te joviaal met de kids. Daarnaast kon je bij Yvonne deze beelden alleen zien als je ervoor betaalde terwijl de beelden toch echt al jaren op Youtube staan en gratis te bekijken zijn.

Maar goed Marco schijnt op dit moment zijn eigen straatje schoon te vegen, want volgens Yvonne Coldeweijer heeft Marco Borsato verschillende foto’s verwijderd van zijn Instagram account. Het zou gaan om foto’s waar Marco opstaat samen met een meisje in een witte jurk en een foto met zijn dochter en 3 klasgenootjes. Volgens een volger zou er eergisteren ook nog veel foto’s opstaan van Marco met een bepaald meisje. Deze zijn nu allemaal verwijderd.

Waarom Marco dit heeft gedaan weten we niet, maar volgens Yvonne Coldeweijer zou dit heel dubieus zijn.

Celeberties

Enorm groot verdriet voor Anouk Hoogendijk: ‘Baby dood gegaan’

Anouk Hoogendijk deelt verdrietig nieuws. De voormalig profvoetballer schrijft in een emotioneel bericht op Instagram dat ze een miskraam heeft gehad. ,,Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op.”

Anouk Hoogendijk maakte vandaag in een emotioneel bericht op Instagram bekend dat haar zwangerschap is geëindigd in een grote nachtmerrie. ,,Dit was 2 weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik 14 weken zwanger was”, begint Anouk haar verhaal. ,,14 weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig! Begin juni zou Sonny een broertje krijgen. In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen.”

‘Die droom moeten we laten varen’

Ze bleef drie dagen in het ziekenhuis en had veel bloedverlies. ,,Uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie. Naast dat het mentaal een enorme klap is, is het lichamelijk ook veel heftiger dan verwacht.”

Anouk legt dan ook uit dat ze even tijd nodig heeft. ,,Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging”, schrijft ze emotioneel. ,,Ik heb altijd een droom gehad om moeder te worden en ik ben super gelukkig dat die droom is uitgekomen. Een andere droom is altijd geweest om twee kindjes kort na elkaar te mogen krijgen. Die droom moeten wij op dit moment laten varen.”

Ondanks de twijfel om dit heftige nieuws te delen, heeft Anouk het toch gedaan omdat meer mensen te maken krijgen met deze nachtmerrie. ,,Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op en verstop ik me lekker onder mijn dekens. Maar ik weet dat er helaas velen zijn, die met dit soort tegenslagen te maken krijgen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Linda de Mol voor het eerst openhartig over druggebruik

Linda de Mol zegt dat ze weinig tot niets heeft met drugs. Toch getuigt ze over een gezellige avond waarin ze naar een genotsmiddel greep.

In het voorwoord van haar tijdschrift Linda schrijft Linda dat ze het jammer vindt dat alles waardoor je je dagelijkse zorgen vergeet, zoals drugs, drank, roken en lekker eten, geassocieerd wordt met dood en ziekte. Hoewel ze haar best doet om gezond te leven, heeft ze soms behoefte om de teugels te laten vieren.

Puur spul

Vlak voor kerst had ze zo’n avond. Linda had vrienden op bezoek die kwamen logeren en eten. De Mol legt uit: “Zij had van de buurman een flesje wietdruppels gekregen. Zelf gemaakt, heel puur spul.” Iedereen kreeg een druppeltje op de hand en dat had snel effect. “Ik weet nog dat mijn nieuwe waterkan in de vorm van een vis een gek blubgeluid maakte bij het inschenken en dat dat gekke blubgeluid ons zeker een uur zo hard heeft laten lachen, dat ik de volgende dag pijn in mijn ribben had.”

Limoncello

Ze keken een film en hadden waanzinnig goeie gesprekken. “En de vreetkick bevredigden we met een enorm stuk oude kaas met mosterd en daarna een hele citroentaart met een fles limoncello.”

De volgende ochtend, na amper vijf uurtjes slaap, was haar huis een grote chaos. “Maar ik heb de hele week napret gehad van die ene avond. Waarmee ik maar wil zeggen: een keer een avond losgaan kan op een bepaalde manier ook goed voor je zijn.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Maarten van Rossem trekt ondanks coronabesmetting gewoon de straat op

Maarten van Rossem was besmet met het coronavirus. De historicus zat acht dagen thuis, maar de besmetting weerhield hem er niet van om gewoon buiten te komen.

Van Rossem geeft toe: “Ik moet je bekennen dat ik enkele malen in het duister ’s avonds een wandelingetje heb gemaakt en heel grote afstand heb gehouden van eventueel door mij te besmetten personen, dus ik dacht: dat kan er wel mee door.”

Behoorlijk grieperig

De televisiepersoonlijkheid zegt dat hij de eerste dagen best grieperig was. Vrouw Winnie had nergens last van. De twee zijn meteen apart beginnen slapen, nadat de deelnemer aan De Slimste Mens vernam dat hij positief had getest.

Voordringer

Eerder onthulde Maarten (78) in zijn eigen podcast al dat hij zonder oproep een coronaprik had geregeld, gewoon door naar het GGD te bellen. Coronaminister Hugo de Jonge en premier Rutte hadden daar toen zware kritiek op. Zij waren toen van oordeel dat iedereen netjes zijn beurt moet afwachten.

Doorgaan met lezen

Trending