Uitgelekt: Mark Gillis stuurt smerige uitdagende filmpjes naar jongere meisjes!
Connect with us

Meest bekeken

Uitgelekt: Mark Gillis stuurt smerige uitdagende filmpjes naar jongere meisjes!

In de serie Massa is Kassa speelt de zoon van Peter Gillis ook een belangrijke rol. Mark Gillis mag zichzelf nu, net zoals zijn vader, een bekende Nederlander noemen. De serie wordt goed bekeken en er is bekend gemaakt door Peter dat er een nieuw seizoen gaat komen.

De bekendheid is mooi, net zoals de verdiensten, echter heeft Mark ook de keerzijde ontdekt van de roem. Nog niet zo heel lang geleden werd hij namelijk bij zijn chalet opgewacht door een aantal mannen, wat hem daarna overkwam is bekend. Mark moest naar het ziekenhuis, zijn gezicht zag er behoorlijk bont en blauw uit. Pech lag wederom op de loer van de foto’s van een bonte Mark waren uitgelekt.

Het nieuwe jaar is begonnen alleen begint Mark deze wel op een heel bizarre manier. Er is namelijk een filmpje uitgelekt van Mark in zijn Adam-kostuum onder de douche. Dit filmpje zou hij zelf hebben gemaakt en verstuurd hebben naar een dame.

Naar verluidt zou mark deze video via Snapchat naar een dame gestuurd hebben. Showbizzkanaal RealityFbi deelt een geblurde screenshot waar Mark inderdaad naakt lijkt te zijn. ,,Ik zal maar niet omschrijven wat er voor de rest op het filmpje is gebeurd”, schrijft het kanaal.

Meest bekeken

Net binnen: ‘Bizarre foto Marco Borsato uitgelekt’

Maanden geleden werd er door verschillende personen het verhaal naar buiten gebracht dat er groot nieuws de wereld in geslingerd zou worden over een coach van The Voice of Holland. Inmiddels is bekend dat het om zanger Marco Borsato gaat.

De geruchten worden met de dag aangevuld en Marco verkeert zich in immens slecht daglicht. Vanwege vermeende activiteiten uit het verleden ligt Marco Borsato bij een hele hoop showbizz-kanalen dan ook onder de loep. Marco’s warme uitstraling en het gezellige gevoel dat de zanger Nederland gaf begint de laatste periode ernstig minder te worden.

Dennis Schouten en Jan Roos hebben niet zo heel lang geleden een video geplaatst. In deze video hebben ze het over videofragmenten en stukken uit een dagboek dat zij hebben ingezien. Dit is afkomstig van het meisje dat aan gifte heeft gedaan tegen de ooit zo populaire zanger. Tevens wordt er in de video van de heren gesproken over jonge deelneemsters uit The Voice. Borsato was de coach van deze meisjes.

Al maanden gaan er ook verhalen over de zanger en zangeres Maan, naar verluidt zou er meer zijn geweest tussen de twee. Marco gaf destijds voor zijn team van The Voice jaarlijks een barbecue, nu blijkt dat de zanger toen al aan de lippen van Maan hing. Er gaat nu een foto van jaren geleden rond, die gemaakt is tijdens een van zo’n jaarlijkse barbecue bij de zanger thuis.

Op veel foto’s van de bbq evenementen is te zien dat de zanger zijn pupillen stevig beetpakt. Lievelingspupil Maan de Steenwinkel krijgt van haar coach Marco Borsato zelfs een zoen… Uiteraard vragen velen zich af hoe normaal dit is. Ondanks de talloze verhalen hebben Marco en Maan hier nooit een reactie op gegeven. De verhalen zijn dus altijd geruchten gebleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Arrestatie op snelweg A2: ‘John van den Heuvel ontsnapt aan moordaanslag’

De arrestatie op de A2 vanmiddag volgde op een dreigende situatie rond misdaadjournalist John van den Heuvel, die wordt beveiligd door de politie. Dat zeggen meerdere politiebronnen tegen deze site.

Van den Heuvel reed op de A2 toen er een verdachte situatie ontstond. ,,Het leek alsof hij werd klemgereden of achtervolgd, dus is er alarm geslagen”, zegt een politiebron. ,,Dienst Speciale Interventies heeft een Audi van de weg gehaald.” Eén persoon is aangehouden. Volgens een andere politiebron is de arrestant iemand met criminele antecedenten op zijn naam. Ook zouden motoren op de snelweg zijn gezien, die met hoge snelheid zijn weggereden.

,,Het klopt dat er vanmiddag rond Amsterdam een incident is geweest, waarbij mijn beveiligers een voorzorgsprotocol hebben gevolgd en er extra veiligheidsmaatregelen zijn getroffen”, reageert Telegraaf-verslaggever John van den Heuvel desgevraagd. ,,De politie doet onderzoek naar het incident en ik heb het volste vertrouwen dat dit op een juiste wijze gebeurt.”

De afdeling voorlichting van de politie werkt aan een nieuw persbericht over het incident. Op Twitter sprak de Landelijke Eenheid vanmiddag over een ‘verdachte situatie’.

Extra bewaking

Na het incident is Telegraaf-journalist Van den Heuvel volgens politiebronnen overgebracht naar Driebergen, waar het hoofdbureau van de Landelijke Eenheid is gevestigd. ,,Dat was op dat moment de dichtstbijzijnde veilige plek.” Op dat terrein is deze middag extra bewaking aanwezig. Voor de deur staan agenten met automatische vuurwapens en kogelwerende vesten geposteerd. Ook is er een politiehelikopter geland.

Het incident op de A2 leidde tot een verkeersinfarct. Volgens de verkeersinformatie van de ANWB bedroeg de vertraging door de file van Amsterdam naar Utrecht begin van de middag anderhalf uur. Inmiddels zijn alle rijstroken vrijgegeven.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig ongeluk tekent Martien Meiland voor de rest van z’n leven

Echte fans van Chateau Meiland was het misschien al eens opgevallen. De ogen van kasteelheer Martien Meiland zijn niet exact hetzelfde. De pupil van zijn rechteroog lijkt namelijk net ietsje anders. Martien heeft toen hij jonger was een ongeluk gehad, die hij zelf veroorzaakte. “Toen ik een kind van vier jaar oud was, had ik een ongeluk”, vertelt de man tegen weekblad Story.

“Ik heb mezelf met een schaar in mijn rechteroog gestoken, tijdens het plakken en knippen zoals kinderen dat doen.”

Ongeluk voor Martien Meiland

Met zijn rechteroog ziet hij sindsdien helemaal niets meer. Met maar één werkend oog is het lastig om diepte te zien, maar Martien denkt dat het bij hem wel meevalt omdat het ongeluk om jonge leeftijd is gebeurd. Het enige waar hij last van heeft is een dode hoek aan zijn rechter kant.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending