Uitgelekt: Martien Meiland is een nare en enge man als de camera’s uit zijn
Connect with us

BNers

Uitgelekt: Martien Meiland is een nare en enge man als de camera’s uit zijn

Nadege heeft laten weten dat Martien een nare en enge man is als de camera’s niet draaien. We kennen Nadege allemaal als de huishoudster van Martien en zijn gezin tijdens de eerste twee seizoenen.

Als je zo naar de aflevering kijkt lijkt het erop dat Nadege erg geliefd werd door de familie Meiland, maar niets is minder waar. Nadege leek op het eerste gezicht op TV als iemand die veel klaagde en werd dan vervolgens geholpen door de familie. Ze deden er alles aan om een goed huis voor Nadege te vinden en goed voor haar te zorgen, lijkt het…

Martien en Erica hadden zelfs een poging gedaan om wat geld aan haar te geven voor haar huis maar het leek erop dat Nadege daar niet dankbaar voor was.

Nadege had een tijdje daar een mailtje naar de Meilandjes gestuurd om haar excuses aan te bieden. Martien vond dit een goed idee maar de rest van de familie niet. Maxime is er zelfs van overtuigd dat ze dat alleen doet als je geld van de familie wil. Nadege zegt dat dat een grote leugen is en dat Maxime een leugenaar is.

Maxime heeft ook verteld dat Martien een nare en enge man is als de camera’s niet draaien en het lijkt er niet op dat ze ooit nog terug bij de familie komt.

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

BNers

Jaar na ernstige ziekte heeft Mariska, de vrouw van Frans Bauer, opnieuw slecht nieuws te melden

De tegenslagen van de familie Bauer leken niet te stoppen. Na de gezondheidsproblemen van Mariska en Frans Bauer werd ook hun zoon opgenomen in het ziekenhuis.

Mariska kreeg vorig jaar een beroerte en is nog steeds aan het herstellen. Helaas zal ze nooit meer dezelfde zijn. Enkele weken geleden werd bekend dat Frans Bauer een aantal optredens moest afzeggen wegens rugklachten door lage rugpijn. Mariska heeft nu meer droevig nieuws gedeeld op haar Instagram-story.

Zij schrijft:
“In de wachtkamer! Frans Bauer jr. heeft weer een knieblessure en bereidt zich voor op een kruisbandoperatie”, vergezeld van een foto van haar en haar zoon, vergezeld van een droevige glimlach. Hij wordt momenteel behandeld. in de Bergmankliniek in Breda, een privékliniek gespecialiseerd in orthopedische chirurgie.

Doorgaan met lezen

BNers

Zanger Lee Towers (76) ernstig gewond geraakt bij verschrikkelijk ongeluk

Lee Towers heeft zijn heup gebroken. De 76-jarige zanger is de afgelopen week geopereerd en heeft een nieuwe heup gekregen.
Towers moet de komende weken revalideren. Hij heeft een bericht hierover van het AD bevestigd. “Een ongeluk zit in een klein hoekje”, vertelt de Rotterdamse zanger, wiens echte naam Leendert Huijzer is.

“Ik struikelde per ongeluk over een tapijt”, zegt Towers. “Het was heel pijnlijk. Maar we gaan knokken. We gaan erbovenop komen.”

Na de val werd Towers meteen per ambulance naar het Erasmus MC gebracht. Diezelfde avond werd hij geopereerd. Hij loopt nu met een rollator.

 

Vanwege het ongeluk moest Towers een lange vakantie naar Curaçao afzeggen. Hij verhuisde afgelopen najaar van Den Haag naar Rotterdam en keek naar eigen zeggen erg uit naar een paar weken rust.

Doorgaan met lezen

Trending