Uitgeputte mama wordt op Facebook bekritiseerd, slaat terug naar pestkoppen en onthult de waarheid achter de foto
Connect with us

Lifestyle

Uitgeputte mama wordt op Facebook bekritiseerd, slaat terug naar pestkoppen en onthult de waarheid achter de foto

Veel ouders weten hoe moeilijk het is om voor meerdere kinderen thuis te zorgen.

Molly Lensing uit Illinois, USA, zeker.

Vorig jaar reisde ze met haar twee maanden oude baby, Anastasia, toen hun vlucht vertraagd was.

Het was chaos op het vliegveld, en hun vlucht werd meerdere keren opnieuw geboekt. Ondanks dit, 20 uur later, waren ze nog op een vliegtuig aan het wachten.

Er was geen plek om te rusten, en Molly moest in de vertrekhal op een oncomfortabele stoel zitten en wachten.
Ze had geen idee wanneer ze op een vlucht zouden komen.

Naast dat ze uitgeput en gefrustreerd was, moest ze ervoor zorgen dat haar dochter alles had wat ze nodig had.

Ze legde haar dochter uiteindelijk op een deken op de vloer naast haar voeten – maar ze zou het snel betreuren.

Een andere reiziger fotografeerde Molly en haar dochter stiekem en publiceerde het beeld op haar Facebook-pagina met de titel:

“Albert Einstein zei: ‘Ik vrees de dag dat technologie onze mensheid zal beheersen … de wereld zal door een generatie idioten worden bevolkt.’ ‘

Het beeld verspreidde zich als een razende, en werd meer dan 65.000 keer gedeeld door vreemden die Molly bekritiseerden omdat ze haar dochter op de grond had gelegd – terwijl ze naar haar mobiele telefoon keek.

De foto bereikte uiteindelijk Molly. Ze was boos en verward en was bang dat ze haar werk als kinderverpleegster zou kunnen verliezen.

Intussen stopte het pesten en de intimidatie door complete onbekenden niet.

De waarheid komt naar buiten
Ze besloot zich uiteindelijk uit te spreken in een interview met Today, en vertelde de waarheid achter de foto.

Inderdaad, hoewel een foto nog zoveel kan zeggen, vertelt het niet noodzakelijkerwijs het hele verhaal.

Op het moment dat de foto werd genomen, had Molly en haar dochter meer dan 20 uur gewacht.

Molly was uitgeput en moest haar armen laten rusten en in contact komen met de rest van de familie die zich zorgen maakte en zich afvroegen wanneer ze thuis zouden zijn.

Ze legde haar dochter op een kussentje aan haar voeten neer terwijl ze haar man een berichtje stuurde.

Haar dochter, zei ze, was tevreden op de vloer en het voelde goed om een ​​beetje onafhankelijkheid van mama te krijgen voor een tijdje.

Gelukkig verloor Molly haar werk niet na het online schandaal.

Bij het horen van haar volledige verhaal kwam er dan ook veel steun voor de moeder.

Ik denk dat dit verhaal goed laat zien wat een enkel ‘onschuldig’ beeld online kan doen. Het belangrijkste is dat het ons eraan herinnert om niet te beoordelen, want wat we zien is niet altijd wat we denken dat we zien!

Deel het verhaal van Molly met je vrienden op Facebook om mensen eraan te herinneren anderen nooit te beoordelen!
[fblike]

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Trending